Kulhuset Opiniões 5

4,0

4,0

Bom

Jeg var ude og spidse med min familie i…

Jeg var ude og spidse med min familie i fredags. Det er meget længe siden jeg har haft en så god oplevelse på en resturant. Udover at maden var gennemført så blev min familie og jeg betjent af en tjener der hed Niklas. ved sådan en resturant som kulhuses kunne man forstille sig at der skulle arbejdes hurtigt men man kunne mærke hans tilstedværelse og tog sig god tid til at lytte på os og var samtidig enormt nærverende. Konceptet i sig selv var genemført og alle der arbejde udstråelede lysten til at være der. Dette er et sted der helt klart er værd at besøge igen med familien.

10 de abril de 2026

Overordnet en god oplevelse og virkelig…

Overordnet en god oplevelse og virkelig sød personale - søde og forstående

Den varme buffet var godt men dog var deres flødekartofler lidt koldt og lasagne smagte kun af tomatsovs. (Er selvfølgelig med på at man kommer for kødet skyld men stadig :))

Kødet var 10/10 virkelig lækker!
Og skal helt klart besøg stedet igen

7 de abril de 2026

5 personer fantastisk oplevelse

Nemt at booke bord online, imødekommende hurtig modtagelse, 4 timers parkering ved scanning af QR kode ved modtagelsen i restauranten, pæn ordentligt rent og gode lækre stole. Vinduer der kan åbnes ved alle borde, hvis det bliver for varmt, ungt opmærksomt yderst høfligt personale, god gennemgang af konceptet, gode drinks, dejlig mad, buffet bliver opfyldt hurtigt, da der kun er sat mindre portioner frem, så det ikke bliver klamt og kedeligt, kom løbende og tjekkede ind om vi manglede noget, og om kullene skulle vendes. Super oplevelse og ikke sidste besøg.

25 de março de 2026