Kunstnershoppen Opiniões 157

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig klargøring af de bestilte varer, så jeg hurtigt kunne hente dem. Ovenikøbet en del billigere, når det bestilles over nettet. Stort udvalg af Maimeri farver. Også de farver, jeg har haf... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt dem på Google, håbede de var okay, og har været SÅ glad overrasket hvor godt kvaliteten er, indpakningen, kommunikation og fragten. De sender store lærreder flot pakket ind, endda med "hank" lav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte et staffeli( m hjul Atelier JBF ), og kvaliteten af produktet oversteg langt min forventning. Hver eneste stykke træ var desuden pakket ind i poser, og markeret med numre så det var en leg at f... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi har de bedste kunstartikler, til lave priser!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Det første møde.

Jeg har netop handlet med Kunstnergruppen for første gang, en absolut positiv oplevelse. Min online handel bestod af et antal dåser hobby maling og ditto fortynder. Varernes priser er særdeles konkurrencedygtige, jeg har handlet samme slags materialer adskillige andre steder og har således et solidt sammenligningsgrundlag. De bestilte varer ankom omhyggeligt emballeret - og efter 2 dage. Jeg havde forinden bestilling telefonisk kontakt med Kunstnergruppen, en behagelig oplevelse - så 5 stjerner herfra.

8 de abril de 2026

God kvalitet

Har nu i to omgange købt jeres billige akvarelpapir, som helt bestemt lever op til forventningerne som godt øvepapir og papir til barnebarnet, 4 år!

20 de fevereiro de 2026

Online handel

Online handel
Nemt at navigere online og finde kvalitets varer til super skarpe priser.
Lynhurtig levering.
Jeg kan til en hver tid anbefale at handle ved kunstnersjoppen.dk

17 de fevereiro de 2026

Kan varmt anbefales

Jeg havde bestilt nogle akvarelfarver og havde i overset at jeg havde bestilt nogle af dem som half pans i stedet for tuber. De ringede fra Kunstnershoppen for at sikre sig at dette var rigtigt. Det var det ikke, og jeg fik rettet bestillingen. Jeg modtog mine tuber maling meget hurtigt. Det kalder jeg god service.

19 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt gik nemt fra bestilling til…

Alt gik nemt fra bestilling til levering. Gode priser. Hurtig levering. Blev lidt bekymret, da der ikke blev mailet nogen ordrebekræftelse ved afgivelse af ordren, men det viste sig at gå alligevel.

29 de agosto de 2025

God kundeservice

De papir jeg havde bestilt var udsolgt, så jeg blev ringet op og blev tilbudt et alternativ. Rigtig god service! Jeg er tilfreds med både pris og kvalitet.

17 de outubro de 2025

God oplevelse

Meget hurtig levering, gode priser og fint udvalg. Fin indpakning. Første gang jeg handlede her, men det bliver ikke den sidste.
Mvh Connie

1 de agosto de 2025

topkarakterer fra mig

jeg købte nogle special pensler på deres hjemmeside. hurtig levering,pakker pænt i kovolut med plastikbobler omkring.
varen var af god kvalitet og måske markedets bedste pris..jeg kommer til at handle hos dem igen..topkarakterer herfra

1 de dezembro de 2024

God service & kvalitetsprodukt

Jeg havde lidt problemer med at bestille på hjemmesiden – kunne ikke gå direkte til kurven og måtte derfor ringe. Jeg fik dog en meget høflig og hjælpsom betjening. Varen er modtaget, og kvaliteten er super fin. Alt er i orden – tak!

15 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais