Bestilte om eftermiddagen og dagen efter ved middagstid lå det til afhentning i pakkeshop. Det er ikke første gang jeg handler hos MId hobby og har aldrig haft problemer 📦
Leia as opiniões dos outros
De har nogle rigtig gode priser, og et meget stort udvalg. Desuden er der også fornuftige leveringsmuligheder og de er hurtige til at få sendt indkøbet afsted. Jeg vælger dem oftest pga. de gode pris... Ver mais
Det værste møg man køber deroppe, når det gælder fjernstyret biler, og de vil ikke dække en skid, så snart man kommer med tingene som ikke engang har kort en time. Det er ikke for sjovt at man har lag... Ver mais
skulle bruge en markeringstus til et Tamiya karrosserisæt af de klare. Og det havde Midhobby også lige i butikken lækkert;) så lige farven til karrossen en Tamiya Color Lexan Ps-13 Gold" Fik lige... Ver mais
Respondeu a 52% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig afsendelse og produkt som…
Hurtig afsendelse og produkt som beskrevet ☺️👍
Ingen problemer
Ingen problemer, kunne sagtens finde på at handle der igen
Hurtig service og go pris helt sikkert…
Hurtig service og go pris helt sikkert et sted jeg skal handle igen
Skulle bare bruge noget lim.
Skulle bare bruge noget lim.
Blev leveret hurtigt
Altid meget hurtig levering
Altid meget hurtig levering. Ingen problemer
Fine varer og hurtig modtagelse
Fine varer og hurtig modtagelse!
Fuldt ud tilfreds
Jeg er altid tilfreds med mine ordre…
Jeg er altid tilfreds med mine ordre fra mid hobby.
Altid en fornøjelse at handle hos jer
Altid en fornøjelse at handle hos jer. Hurtig levering og gode priser. Handler altid Hama hos jer.
5 uf af 5⭐️
Farverne i æsken lå hulter til bulter
Farverne i æsken lå hulter til bulter, og en var knækket.

Resposta da MID Hobby
Jeg er nærmest blevet stamkunde... 🙂
Godt udvalg, konkurrencedygtige faste priser - gode udsalgspriser.
God kundeservice, der er nem at få fat i og løsningsorienterede. 👍
Hurtig levering - savner dog flere af de store fragtfirmaer at vælge mellem.
Forkerte størrelser og dårlig kundeservice
OPDATERING:
Virksomheden oplyser nu, at de ikke vil tilbagebetale beløbet for den returnerede vare og i stedet beder mig betale for at få den sendt tilbage til mig.
Dette på trods af, at de selv har bekræftet modtagelsen af returvaren. Når en vare er returneret, er virksomheden forpligtet til at tilbagebetale beløbet, og det er derfor efter min opfattelse klart ulovligt at tilbageholde pengene.
De begrunder samtidig deres afvisning med, at jeg har skrevet en negativ anmeldelse, hvilket heller ikke ændrer på deres pligt til at refundere.
——————
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med dette køb og den efterfølgende kundeservice.
Jeg bestilte rulleskøjter i størrelse 31–34, men de viste sig i praksis kun at passe ca. størrelse 28–31. Min datter bruger størrelse 31,5 og kunne derfor slet ikke passe dem.
For at dokumentere problemet har jeg sendt billeder flere gange, hvor jeg sammenligner rulleskøjterne med både andre mærker, sandaler og vores egne rulleskøjter i størrelse 28–31. Sammenligningen viser tydeligt, at størrelserne ikke stemmer overens – selv når rulleskøjterne er indstillet til maksimal størrelse (34), svarer de kun til ca. 31 i almindelig størrelse.
Jeg ved ikke, om jeg har været uheldig og fået et forkert produkt i æsken, men uanset hvad er der en klar uoverensstemmelse mellem den angivne og den reelle størrelse.
På trods af denne dokumentation har virksomheden ikke været villig til at anerkende problemet eller finde en løsning. I stedet henviser de til egne vurderinger uden at fremlægge dokumentation.
Jeg har derfor selv været nødt til at bestille et nyt par i en større størrelse og betale ekstra fragt, selvom fejlen ikke ligger hos mig. Jeg bad kun om refundering af produktet og returfragten – ikke for den nye ordre – men heller ikke dette blev imødekommet.
Alt i alt en meget frustrerende oplevelse, hvor jeg som kunde ikke føler mig taget seriøst, selv med tydelig dokumentation. Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her.

Resposta da MID Hobby
Som altid god hurtig levering og god…
Som altid god hurtig levering og god indpakning
Altid hurtigt afsendt og varerne er som…
Altid hurtigt afsendt og varerne er som forventet 👌
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. 10 ud af 10 oplevelse hver eneste gang 🤩
Stort, varieret udvalg og gode priser
Jeg vælger dem oftest pga. de gode priser i forhold til andre butikker.
Bredt udvalg af varer og hurtig…
Bredt udvalg af varer og hurtig ekspedition.
Super hurtig dag til dag service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.