Info aangevraagd na melding via KBC Mobile. Dezelfde dag nog werd er contact opgenomen voor een afspraak bij ons thuis met adviseur David voor een eerste raming. Daarna afspraak gemaakt voor een bezoe... Ver mais
Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE
prima contact en uitleg, zoals de voorgaande contacten werden we ook deze keer vriendelijk en professioneel ontvangen in Jabeke door verkoper Sam Capelle. De uitleg en offerte was zoals verwacht tot i... Ver mais
Vanaf het eerste contact in de showroom duidelijke en uitgebreide info gekregen. Bij opmeting werd ook tijd genomen om te luisteren wat we echt wensten. Alles werd correct opgenomen en ter controle vo... Ver mais
Deze zomer liet ik Kwadro Jabbeke mijn hele huis renoveren met nieuwe ramen en een nieuwe voordeur en achterdeur. Het resultaat is prachtig: ik koos voor de best isolerende ramen, die tevens voorzien... Ver mais
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Gistelsteenweg 214, 8490, Jabbeke, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Heel goede ervaring met de verkoper David. Heeft zijn tijd genomen om goed uit te leggen en mee te denken over mogelijke oplossingen.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Bij Kwadro Torhout werden we meteen fantastisch geholpen door David! Het personeel was zeer attent en onze wensen werden met enthousiasme vervuld. Onze ervaring was absoluut positief, en we zijn blij met de uitstekende service die we tot nu toe hebben ontvangen. We kijken uit naar de opvolging en plaatsing.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Goede volledige inlichtingen gekregen door David De Jonghe, uiteindelijk voor PVC voordeur en 3 pvc ramen gegaan. Mooie afwerking binnen de gestelde termijn. Door deze positieve ervaring heb ik nu beslist ook KwadrO te vragen de ramen en deur aan de achterzijde van mijn huis te doen.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
We zijn bij terecht gekomen bij Kwadro door onze buren die heel tevreden waren voor prijs en kwaliteit. Dan is David bij ons langs geweest en we hadden meteen een goed gevoel bij het advies dat we kregen. We zijn dan langs geweest naar de toonzaal waar we een grondige uitleg kregen. We hebben meteen gekocht en zijn tevreden naar huis vertrokken. groetjes van Ferdy en Niki

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Na afspraak naar toonzaal gaan kijken. Zeer tevreden over ontvangst en uitleg van David De Jonghe. David luisterde aandachtig en vervulde onze wensen.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij hadden Mark en Edward om onze Ramen en deuren ( 3verdiepen, volledige huis) te plaatsen heel tevreden over hun harde werk in de vrieskou. Vriendelijke mannen die heel mooi werk leveren en proper achterlaten.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Professioneel ontvangen en uitleg gekregen over de mogelijkheden die de firma aanbiedt. Na bestelling datum afgesproken, enkele keren van mijnentwege moeten veranderen, maar desondanks alles geplaatst zoals afgesproken. Vriendelijke en professionele plaatsers. Puike afwerking. Bedankt!
Voor de toekomstige nieuwe voordeur maken we zeker nog eens een afspraak. Dominique.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Rolluiken trekken op niks.
Weinig actie om het probleem op te lossen. Dit nu na bijna 1 jaar na plaatsing. Één van de mensen die de ramen kwam plaatsen, merkte dat met veel tegenzin was.
Dank aan David De Jonghe van Kwadro Torhout voor het advies en uitleg dat we gekregen hebben. En de werken waren vlot verlopen. In 2 dagen tijd zaten onze ramen en achterdeur mooi afgewerkt in ons huisje. Kwadro is zeker aan te raden voor ramen en deuren. 👍

Wat betreft vliegenramen:
Positief:
- Prijs-kwaliteit goed product
Negatief:
- De afspraak met de verkoper kan jammergenoeg niet in de praktijk worden omgezet qua leveringstermijn en plaatsing.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
NIET aan te raden. Schade gemaakt bij het plaatsen van de venster, en een jaar moeten wachten op herstelling!😡
Kwadro ramen en deuren, heeft bij mij nieuwe ramen geleverd, geplaatst en afgewerkt.
Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraken en ik ben uitermate tevreden over het geleverde resultaat. Mijn verkoper David De Jonghe was telkens vlot bereikbaar voor al mijn vragen en gaf de nodige informatie.
Perfecte kwaliteit voor een goede prijs!

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
De technieker van de dienst na verkoop👌had na plaatsen enkele gebreeken gemeld de technieker nog meer oog voor detail dan ikzelf heeft alles vlot en perfect opgelost‼️
Hij verdient een pluim

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Ons eerste afspraak terplaatste voor opmaak van de offerte en opmetingen met Sam Cappelle was al heel aangenaam. Zeer vlot. Denkt mee in alles. En bovendien enorm vriendelijk!
Vandaag naar de toonzaal geweest voor de bespreking van de offerte.
En het was de beste ervaring dat ik ooit gehad heb! Stelt al de opties voor, alle voordelen etc.
Niks gehaast. Beantwoord alles wat je vraagt. En neemt echt de tijd voor ons te helpen. Ik kijk alvast uit naar de verdere samenwerking!!

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werken. De verkoper Sam denkt mee met de klant en geeft een goede input. De voorgestelde planning werd perfect gevold .

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Ik zoek ramen te vervangen en verschillende offertes aangevraagd. Uiteindelijk gekozen om met Kwadro Torhout in zee te gaan omwille van de duidelijke, vriendelijke, professionele uitleg en ontvangst.

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
We zijn tevreden van de plaatsing Voordeur

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Ik ben in contact gekomen met Sam door een aanbeveling van iemand anders, die geregeld met hem samenwerkt. De eerste keer dat ik Sam zag was hij zeer professioneel en vriendelijk. Hij gaf mij steeds advies over de verschillende materialen en wat het beste zou passen in de woning, zonder opdringerig te zijn. Daarom heb ik mijn ramen bij Sam besteld en deuren zijn het volgende. Doe zo verder!

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Ik had meerdere offertes aangevraagd waaronder Kwadro voor mijn vensters in de living. Sam is langskomen om eens te komen kijken en eerste opmetingen te doen ik heb dan eens uitleg gevraagd en hij heeft alles mooi uitgelegd en getoond hoe dat alles gedaan ging worden. Had er direct een goed gevoel bij gisteren (zaterdag 17 juni) had hij mij uitgenodigd om eens langs te komen bij de winkel voor alles te tonen qua materiaal en wat er gebruikt gaat worden bij mij. Zeer tevreden en na lang nadenken heb ik toch mijn gevoel gevolgd en alle papieren getekend. Zeer vriendelijke man die mij geholpen heeft. Dank je wel Sam

Resposta da KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Jammer dat wij geen 0 kunnen geven, plaatsing van ramen 08/08/2022 en 09/08/2022. Nog steeds regent het binnen, maanden moeten zagen, bellen en mailen, amper krijgen wij antwoord. Enkele malen zijn ze langs geweest maar ze kunnen nog steeds niet vinden van waar het water binnenkomt. Mondeling is er meerdere malen aan ons gevraagd om onze ramen nog niet af te werken waardoor wij al 9 maanden in een onafgewerkte woning wonen. Ik heb meerdere malen (mondeling) gevraagd om ons al de nodige informatie te bezorgen ivm de premie. Dit is ons nog steeds niet bezorgd waardoor wij voor onze overige werken geen premies meer kunnen aanvragen. Verkopen kunnen ze goed, plaatsen, afwerken en hun woord nakomen blijkbaar niet.