Mijn tapijt had een paar oude vlekken waarvan ik dacht dat ze er nooit meer uit zouden gaan. Met de Kymo vlekkenreiniger verdwenen ze vrijwel meteen. Ik was daar eerlijk gezegd best verbaasd over.
Sinds ik met stoom schoonmaak voelt mijn huis echt hygiënischer. Ik gebruik bijna geen chemische middelen meer en dat vind ik prettig. Vooral in de badkamer werkt het erg goed tegen kalk en vuil.
Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.
6924AC, Loo GLD, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
De microvezeldoeken nemen veel vuil op en zijn makkelijk uit te wassen. Daardoor gebruik ik ze steeds opnieuw.

Resposta da Kymocleaning
Ik had een vraag over welk model het beste bij mijn vloer past. De klantenservice reageerde dezelfde dag nog en gaf duidelijk advies. Dat gaf mij genoeg vertrouwen om te bestellen. Inmiddels gebruik ik de stoommop elke week.

Resposta da Kymocleaning
Très bon nettoyeur vapeur. Il chauffe vite et nettoie très bien la cuisine. Je l'utilise presque tous les jours.

Resposta da Kymocleaning
Hele fijne stoommop, gekocht voor de vloer. Maar zitten genoeg onderdelen bij om te stoomreinigen.
Voor de vloer ideaal. Zeer wendbaar, stoom te regelen dus vloer word niet te niet nat.
Lekker lang snoer.
Stang lijkt wat fragiel.
Erg blij mee.

Resposta da Kymocleaning
Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks nog schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Resposta da Kymocleaning
Snelle levering en het apparaat werkt meteen goed. Geen ingewikkelde installatie, gewoon vullen met water en beginnen.

Resposta da Kymocleaning
Was an incredible purchase has revolutionised my cleaning proccess.
Thank you so much !

Resposta da Kymocleaning
Het product voldoet zeker aan de verwachting, maakt goed schoon . Makkelijk in gebruik.

Resposta da Kymocleaning
I bought a steam cleaner to clean the tiles from my floor. This is great!

Resposta da Kymocleaning
Ik gebruik hem vooral in de badkamer en keuken en ben tot nu toe erg tevreden over het resultaat.

Resposta da Kymocleaning
Sinds ik dit apparaat gebruik ben ik sneller klaar met schoonmaken en voelt alles net wat frisser.

Resposta da Kymocleaning
Super apparaat. Licht gewicht en maakt met gemak perfect schoon. Ook hele vuile aangekoekte dingen. Echt een aanrader

Resposta da Kymocleaning
Fijne ervaring met Kymo Cleaning. Goede uitleg op de website en het product doet wat het belooft.

Resposta da Kymocleaning
Ik heb de Kymo stoommop gekocht omdat ik op zoek was naar een manier om mijn vloer sneller schoon te krijgen. Met een gewone dweil was ik vaak lang bezig en het resultaat was niet altijd even goed. De eerste keer dat ik deze gebruikte zag ik meteen verschil. De vloer zag er frisser uit en voelde ook schoner aan. Vooral bij de voegen tussen de tegels zie je dat vuil beter loskomt. Het apparaat zelf voelt degelijk en niet goedkoop. Dat gaf mij meteen een goed gevoel over de kwaliteit. Het vullen met water gaat makkelijk en het opwarmen duurt niet lang. Wat ik persoonlijk ook prettig vind is dat het apparaat vrij licht is. Daardoor kun je makkelijk door het huis bewegen. Inmiddels gebruik ik hem elke week voor de woonkamer en keuken. Dat scheelt mij echt tijd met schoonmaken.

Resposta da Kymocleaning
Kalkaanslag rond de douchekraan was altijd lastig weg te krijgen. Met stoom gaat dat verrassend makkelijk.

Resposta da Kymocleaning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.