Ik had een vraag over welk model het beste bij mijn vloer past. De klantenservice reageerde dezelfde dag nog en gaf duidelijk advies. Dat gaf mij genoeg vertrouwen om te bestellen. Inmiddels gebruik i... Ver mais
Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks... Ver mais
Mijn tapijt had een paar oude vlekken waarvan ik dacht dat ze er nooit meer uit zouden gaan. Met de Kymo vlekkenreiniger verdwenen ze vrijwel meteen. Ik was daar eerlijk gezegd best verbaasd over.
Sinds ik met stoom schoonmaak voelt mijn huis echt hygiënischer. Ik gebruik bijna geen chemische middelen meer en dat vind ik prettig. Vooral in de badkamer werkt het erg goed tegen kalk en vuil.
Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.
6924AC, Loo GLD, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
We hebben onze bank dankzij dit apparaat weer goed schoon gekregen!

Resposta da Kymocleaning
Beter dan de Bissell die we voorheen hadden. Zuigt krachtig en makkelijk schoon te maken. Ook een stuk goedkoper. Aanrader!

Resposta da Kymocleaning
Met de vlekkenreiniger eindelijk de vlek van het tuinbankje gekregen. 👍🏻
Super handig in gebruik, reinigt fantastisch en geweldige klantenservice! 👌🏻
Top apparaat. Reinigt grondig! We hebben weer een nieuwe bank en kleed. Apparaat is makkelijk in gebruik.
Het contact met Femke van de klantenservice verliep vlot & vlekkeloos toen bleek dat er iets ontbrak aan mijn bestelling. Ze reageerde direct op mijn mail en zocht uit waar het mis was gegaan. Het werd direct opgelost!
De stoomreiniger zelf is heel fijn in gebruik en ik ben er dan ook echt tevreden over.
Ik heb een hekel aan schoonmaken en dan met name stofzuigen en dweilen.
Maar deze stoomreiniger is echt geweldig. Hij is snel warm, en stoomt niet te nat zoals mijn oude stoomreiniger.
Maar (ja, er is toch een maar) het apparaat voelt goedkoop aan tijdens gebruik.
Hij kraakt en piept, maar het vervelendste vind ik dat de stang veel speling heeft en erg doorbuigt tijdens het dweilen. En voor een apparaat wat zo prijzig is, vind ik dat echt een no-no.
Tip: mocht je hem aanschaffen, koop er dan een set extra dweilen bij.
De 2 die erbij zitten zijn, voor een dweilbeurt van mijn appartementje, niet voldoende.
Super kwaliteit reinigers! Vlekken uit mijn bank gehaald die er al 4 jaar in zitten.
Het apparaat is erg fijn in gebruik en wij kregen zelfs gemakkelijk jaren oude vlekken uit ons vloerkleed.
Ik had van mijn dochter de Kymo vlekkenreiniger gebruikt, ik was er zo tevreden mee dat ik hemzelf heb gekocht. Werkt top!
Ik was eerst een beetje sceptisch omdat ik een stoffenstoel had met hardnekkige vlekken en kleur was dof maar blij dat ik overstag ben gegaan. De vlekkenverwijderaar is handig in het gebruik, spreekt allemaal voorzich en mijn stoel ziet er weer als nieuw uit! Kan niet wachten om de bank en het kleed uit proberen.
Super goede service en kwalitatief super product ontvangen! Ik ben van plan nog meer schoonmaakartikelen van dit merk te kopen mocht ik ze nodig hebben.
Duidelijk en goed contact gehad met Kymo.
We gebruiken een vlekkenreiniger gekocht om het tapijt schoon te maken en hebben de auto er mee schoon gemaakt. Werkt prima!
Fijn dat Femke van de klantenservice mij zo goed geholpen heeft met het gebruik van een machine. Ik heb een lastig tapijt maar dankzij haar hulp is het schoonmaken gelijk helemaal gelukt!
Alle diepe en vlekken van 10+ jaar zijn verwijdert, goede ervaring gehad met Kymo. De spray die ik extra besteld hebt maakt het nog eenvoudiger en is ook erg handig voor andere vlekken buiten de reiniger om.
Goede service van KYMO ontvangen. Het apparaat werkt perfect en maakt gelukkig een stuk minder herrie dan onze stofzuiger. Goed contact gehad per mail ook!
Al het contact wat ik met dit bedrijf heb gehad, heb ik goed ervaren. Snelle reacties. Duidelijke Nederlandse uitleg en een mens die mij echt hielp in plaats van een robot. En het schoonmaken is nu ook een stuk leuker met deze wel echte robot!
Contact met de klantenservice gehad nav prijsverlaging. Snel reactie en netjes opgelost.
De vlekkenreiniger was gelijk verzonden nadat ik het besteld had. De dag erna heb ik de machine meteen even uitgeprobeerd en het resultaat was fantastisch!
Fijn product die je meubels weer zo goed als nieuw maakt!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.