Lægevejen Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendigt system! Jeg kan ikke logge på inde på Firefox, og når jeg så bliver tvunget til at bruge Chrome, så virker tidsbestillingssystemet ikke. Forfærdeligt system der burde smides i skraldespanden.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Basal funktionalitet - man kan bestille tid, forny recepter og skrive til lægen, men derudover ingenting. Og så er det irriterende at man ved hver login bliver bedt om at indtaste cpr-nummer, selv om... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på f... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke læse min post..

Kan ikke læse min post...
Jeg får mails om at jeg har modtaget post fra min læge - logger ind og rigtig nok står der et 3-tal som nye ulæste beskeder. Men når jeg går ind i post er mappen TOM.
Har kontaktet min læge flere gange, som har lovet at følge op på det - men intet virker endnu.

29 de agosto de 2020

Systemet virker ikke

Systemet virker ikke. Mine oplysninger blev slettet. Hos lægen fik jeg et nyt brugernavn og en ny kode - det virkede stadig ikke.
Det er meget uheldigt, at systemet ikke kan bruges, da det tit er svært at få telefonisk kontakt til ens læge.

11 de agosto de 2020

Systemet "fryser"

Systemet "fryser", så der kan ikke logges ind med Nem-id, når man så forsøger at logge på med cpr.nr. og kode, kan systemet hverken huske cpr.nr. o g den tidligere kode, så man må skrive, at man har "glemt" koden, selvom det ikke passer, for så for 117. gang skrive hele én gang, 2. gang, 3. gang osv. osv. hvorved man bruger sindssyg meget tid til ingen verdens nytte. Man orker til sidst næsten ikke bruge mere tid på det l...
De fæhoveder, som har "udtænkt" dette elendige system, burde ha' en gang skridtprygl med en våd søndagsberlinger, der har ligget en uge i fryseren...

24 de julho de 2020

Siden fungerer simpelthen ikke

Siden fungerer simpelthen ikke! Du skøjtes rundt, og selvom at du tilmelder dig en klinik og godkender, kommer den ikke op, så man kan booke tid. Vi skriver 2020 og dette setup er 10 år bagud for sin tid. Nu er jeg alligevel nødsaget til at ringe og forstyrre en sekretær og booke en tid. Hvis klinikkerne betaler til denne side, er pengene spildt.

23 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget tungt at komme ind og finde vej…

Meget tungt at komme ind og finde vej igennem, og umuligt at se åbningstider på praktiserende læger. Det system burde ikke benyttes, og må anses for frustrerende og utrygheds-skabende mere end noget der sikrer folk at de kan få hjælp. En falliterklæring i besparelsernes og effektiviseringens navn. Så hellere hænge 93 minutter i 1813 for at få fornemmelsen af at man nærmest irriterer dem fordi man er blevet syg. Hvil i fred.

26 de dezembro de 2019

Utroligt...

Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hvad? Det her drejer sig da om folks sundhed. Total dumpekarakter.

21 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

To gange nede på samme uge..

To gange nede på samme uge
Lægevejen virker endnu engang ikke. Denne gang venter jeg på svar fra lægen på en prøve. Svaret er der, men ikke muligt at læse. Det er ikke i orden. Den har været nede siden i går.

28 de outubro de 2019

Afskaf lægevejen

Lægevejen skal afskaffes, det må være statslig siden det er totalt værdiløst,,, jeg skiftede læge for Ca.2 mdr. siden og efter 30- 50 gange uden at kan blive registreret.......

9 de outubro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais