Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden over de service van Laadbudget. In de wirwar van thuisbatterijen gaf Rhoderick ons een helder en transparant advies dat perfect aansluit op onze situatie. Geen gladde verkooppraatjes, maa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben al jaren zonnepanelen, maar sinds de thuisbatterij merken we pas echt het verschil. Vooral op momenten dat de stroomprijzen laag of zelfs negatief zijn, zien we dat het systeem slim schakel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

We hadden al zonnepanelen, maar met de Dyness thuisbatterij van Laadbudget en bijbehorende omvormer en EMS halen we nu veel meer uit onze opwek. De installatie ging soepel, de monteurs waren kundig en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Oprecht een goed bedrijf. Deze mensen smeren je niet aan, maar kijken oprecht naar je situatie en komen niet met gladde verkooppraatjes. Alles goed en duidelijk uitgelegd. Ze hechten waarde aan servic... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de energia solar

Laadbudget is uw partner voor een betaalbare en hoogwaardige thuisbatterij of laadpaal. Onze missie is om voor ieder budget de best passende thuisbatterij te leveren. Als onafhankelijke aanbieder werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers, waardoor we thuisbatterijen kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Onze slimme systemen zijn compatibel met alle zonnepanelensystemen. Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

28 opiniões

Professionele service

Jasmin heeft me geweldig geholpen bij mijn energie-aanvraag. Hij was vriendelijk, duidelijk en dacht echt met me mee. Dankzij zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken. Topservice!

5 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de…

Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de diensten van Laadbudget voor het plaatsen en monteren van een laadpaal, en ik ben ontzettend tevreden over hun vakkundigheid en service. Vanaf het eerste contact merkte ik al dat ik met een professioneel en klantgericht bedrijf te maken had.

Het team van Laadbudget werkte snel, efficiënt en nauwkeurig. De installatie werd uitgevoerd door vakmensen die duidelijk veel ervaring hebben. Ze gaven helder advies over de beste plek voor de laadpaal en zorgden ervoor dat alles volledig naar mijn wensen werd uitgevoerd. Wat ik vooral waardeerde, was hun aandacht voor detail; alle kabels werden netjes weggewerkt en de installatie werd veilig en stabiel afgerond.

Daarnaast was de communicatie top. Ze hielden me goed op de hoogte van de planning en werkten precies volgens afspraak. Geen verrassingen of verborgen kosten, wat erg fijn is.

Kortom, ik kan Laadbudget van harte aanbevelen aan iedereen die een laadpaal wil laten installeren. Het is duidelijk dat zij specialist zijn in hun vak en dat merk je aan het eindresultaat: een perfect geïnstalleerde laadpaal waar ik lang plezier van zal hebben. Topservice!

20 de outubro de 2024

Waar voor je geld

De jongens van laadbudget zijn van niet praten, maar poetsen! Ze zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Ik denk wel dat ik waar voor mijn geld heb gekregen, dus topz

6 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service van begin tot eind

Uitstekende service van begin tot eind! Het bedrijf heeft ons perfect geholpen met de installatie van onze laadpaal, ook al was die van ons super complex gezien het een appartement betrof. De communicatie was helder, het advies op maat en de installatie verliep snel en professioneel. Ze denken echt met je mee en leveren kwaliteit. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner!”

15 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.