Laderkoopjes Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Diverse mailtjes verstuurd, contactformulieren ingevuld. Geen reactie.. Geven aan dat hun kabeltjes apple carplay ondersteunen, dit is niet het geval. In diverse auto’s geprobeerd en met 2 telefoon... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ongelofelijk slecht had ik de reviews maar gelezen!! Ik heb twee iPhone kabels besteld. Alles kwam wel op zich op tijd binnen maar dit zijn echt geen originele iPhone kabels hoor want binnen een dag w... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

160 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ruim een week geleden een IPhonekabel…

Ruim een week geleden een IPhonekabel besteld helaas niks ontvangen. PostNL app geeft ook geen post aan op mijn adres. Heb al twee keer bericht maar krijg geen contact.

Kabel zou binnen 24 uur verzonden worden. Zondag besteld en pas op donderdag kwam bericht dat het was opgestuurd. Maar tot op vandaag niks gekregen.

23 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet mogelijk om defect artikel terug te sturen

Twee iPhone laadkabels gekocht. Bij ontvangst was 1 van de 2 kabels defect (meerdere iPhones geprobeerd) en kwaliteit van de werkende kabel voelt heel goedkoop (als in een kabel die voor 0,10E uit China wordt ingekocht). Volgens de bijgevoegde retourinstructie moet je dan binnen twee weken per mail vragen naar instructie hoe te retourneren (in dit geval de defecte kabel). Tweemaal een mail gestuurd en nog een contactformulier op de website ingevuld maar geen respons. Advies is om dit bedrijf te vermijden.

28 de maio de 2025

Na 2 weken pas binnen

Op de site staat “razendsnelle 24 uurs bezorging”, ik had de oplader 2 weken na bestelling nog steeds niet binnen. Inmiddels is hij binnen, maar het contact met de klantenservice is ook niet top.

14 de maio de 2025

Waardeloos

Waardeloos, besteld op 15 mei. Pas 20 mei een bevestiging gehad van versturing, na de support lijn meerdere keren gebeld te hebben kwam er iemand aan de lijn. Die vertelde dat het pakket beschadigd is, en dat het daardoor langer kan duren. 0 communicatie vanuit het bedrijf hierover. Kortom duurde het een hele poos zonder uitleg en is de support lijn slecht bereikbaar.

20 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niets ontvangen en geld niet terug

Niets ontvangen, gemaild, zogenaamd een vervangende zending toegestuurd, nog niets ontvangen. Ze hebben gezegd geld teruggestort te hebben, niks gekregen. Reageren verder ook niet meer op de e-mails! NIET KOPEN HIER, OPLICHTING!

10 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Edit review na contact

Edit: ik had neergezet dat het oplichters zijn maar na een gesprek aan de telefoon hebben ze direct mijn probleem opgelost. Ik heb mijn aankoopbedrag direct teruggestort gekregen en ze geven aan dat er alsnog een kabeltje binnen zal komen. Het laatste is nog geen feit maar ik vind wel dat ik mijn review netjes moet aanpassen.

6 de maio de 2025

Goedendag,

Bedankt voor je review! Wij herkennen ons niet in dit verhaal. Als je de zending niet hebt ontvangen vanuit PostNL dan lossen we dat graag op. Je kunt ons bereiken via 030 227 1849 of mail naar info@laderkoopjes.nl

Alvast bedankt!
Team Laderkoopjes

Classificada 4 em 5 estrelas

Review edit na telefonisch contact …

Ik ben benieuwd hoe het afgehandeld gaat worden maar ik kijk nu pas voor het eerst op trustpilot helaas.
Ik heb op 6 april een betaling gedaan voor 2 iPhone kabels. Op 8 april heb ik een bevestiging gekregen van verzending anutosh Willems order LK-34999 dat het 1-2 werkdagen zou duren en uiterlijk 7 werkdagen. Die tijd was nodig want op 18 april kwamen de kabels binnen. Ze waren niet origineel dus ik heb ze keurig in de originele verpakking retour gezonden toen ik op 22 april antwoord kreeg waar het retour verpakt heen gezonden moest worden wat ik op 23 april met vermelding van het order nummer gelijk gedaan heb. Er is mij via de mail verzekerd dat het bedrag binnen 3 tot 5 werkdagen geretourneerd zou worden. Ik heb daar uit coulance nog wat meer tijd overheen laten gaan maar nu is het 7 mei op het moment van schrijven en dus 2 weken later. Ik hoop van ganser harte dat het alsnog snel afgehandeld wordt zodat ik deze eensterren beoordeling in ieder geval kan veranderen in een ‘voldoende’ en ik mijn geld terug krijg van het product wat ik reeds retour gezonden heb

N.B. ik heb een week later alsnog uit mezelf een keer opnieuw gebeld aangezien de mails niet beantwoord werden en kreeg dit keer een vriendelijke heer aan de lijn die alles ter plekke gelijk opgelost heeft
…het geld stond er bij controle inderdaad gelijk bijgeschreven

Dus eindconclusie van 6 april tot en met 14 mei is wel erg lang daarom geen 5 sterren maar uiteindelijk is alles na de nodige moeite qua mails en telefoontjes netjes opgelost

7 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Er staat heel duidelijk volgende dag…

Er staat heel duidelijk volgende dag bezorgd. Dat klopt voor geen meter ben al een hele week aan het wachten

26 de março de 2025

Goedendag Consumer,

Normaliter horen alle zendingen binnen 1-2 werkdagen bezorgd te zijn. Helaas gaat er bij PostNL ook wel eens iets mis. Graag lossen we dit dan op maar we weten nu niet waar het om gaat. Graag vragen wij je om contact op te nemen met ons via info@laderkoopjes.nl.

Vriendelijke groet,
Team Laderkoopjes

Ondeugelijk en gevaarlijk

Ik had voor de kerst een serieuze bestelling gedaan voor mijn kinderen, namelijk 4 kabels en 2 laadblokken. Een van de oplaadkabels is s nachts spontaan gaan smullen en roken. Gelukkig werd mijn zoon hiervan wakker anders had dit wel eens als een ramp kunnen aflopen. Laderkoopjes geeft aan de bewuste kabel te willen vervangen. Ik heb gezegd geen vertrouwen in hun produkten te hebben. Dit kunnen geen orginele Apple-produkten zijn. Het moet Chinese namaak-zooi zijn. Laderkoopjes geeft sindsdien niet meer thuis. Ik stuur wekelijks een reminder, zonder reacties.

23 de janeiro de 2025

Order LK-32339 defecte kabel ontvangen, kostenloze herlevering blijft uit

Op 24 december 2024 bestelling gedaan, 4 januari 2025 ontvangen.
Niet werkende kabel gehad, dat kan gebeuren. Op 8 januari is er via de mail toegezegd dat er een nieuw exemplaar op gestuurd zou worden.
Al paar keer mail gestuurd waar deze levering blijft. 22 januari gebeld, krijg je antwoordapparaat dat ze nog vakantie hebben tot begin januari.
Ik heb wel genoeg geduld gehad en pogingen ondernomen.
Een ster is nog teveel is mijn ervaring.

Order LK-32339 / Joep

8 de janeiro de 2025

Niet aan te raden

Niet aan te raden. Een “originele” Apple kabel besteld eind september. Na een week nog niks binnen gehad. Telefonisch niet te bereiken, per mail pas na 2 dagen. Ze hebben een nieuwe opgestuurd die na 3 dagen binnenkwam. De eerste was “ bij de post kwijt geraakt “. En na amper 4 maanden is de kabel kapot. Wat een prutsers daar.

15 de janeiro de 2025

Beste Thalia Grooves,

Bedankt voor je review. Het kan zijn dat een zending kwijtraakt bij PostNL maar zoals je zelf al schrijft, hebben we dat voor je opgelost. Wij herkennen ons verder niet in het geschetste beeld en in ons systeem kom je onder de naam Thalia Grooves niet voor.

Op al onze accessoires geven wij 1 jaar garantie. Het is raadzaam om eerst contact met ons op te nemen voor een passende oplossing alvorens het schrijven van een review. Wij zijn bereikbaar via info@laderkoopjes.nl. Vergeet niet om je ordernummer te vermelden.

Na vertraging uiteindelijk opgelost

Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam er reactie. Krijg geld terug, eind goed al goed, de ware kerstgedachte.

19 de dezembro de 2024

Beste Nicolaas,

Bedankt voor je review! Onder deze naam is ons niets bekend van een retourzending. Normaliter verwerken wij retourzendingen binnen 3-5 werkdagen nadat we de zending ontvangen hebben. Van oplichting is geenszins sprake. Graag verzoeken wij je om ons te bellen of te mailen. Vergeet niet om je ordernummer hierbij te vermelden. We lossen het dan graag direct voor je op.

Amateuristisch bedrijf

Wat een amateuristisch bedrijf... Ten eerste beloven ze "razendsnelle 24-uurs bezorging". Nou ik vind 1 week wachten op mijn pakketje NIET razendsnel. Vervolgens sturen ze ook nog de verkeerde kabel op😂. Daarbij doet hij het nu al niet eens goed... Als je je tijd en moeite wilt besparen bestel dan zeker niet bij laderkoopjes.nl.

14 de dezembro de 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review! Door de december drukte zijn helaas heel veel zendingen langer onderweg via PostNL dan zou moeten. Helaas hebben we hier geen invloed op. Het zou vervelend zijn als er per ongeluk iets verkeerds naar je is opgestuurd. Echter hebben we hier geen melding van gezien. Graag verzoeken wij je om ons te bellen of te mailen dan kunnen we het probleem direct oplossen.

Slechte kwaliteit

De laders blijven niet goed in je apparaat zoals de originele laders van apple, en je apparatuur laad heel langzaam op. Niet kopen bij lader koopjes zal ik zeggen want de kwaliteit is echt heel slecht.

26 de novembro de 2024

Beste Anoniem,

Bedankt voor je review! Wij hechten enorm veel waarde aan goede kwaliteit en een fijne service voor iedereen. Indien je een klacht hebt, is het raadzaam om ons te bellen of te mailen zodat we het probleem direct kunnen verhelpen. We vragen je dan ook graag om dit te doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie prijs, makkelijke site

Goeie prijs ten opzichte van andere webshops en een makkelijke manier van bestellen en betalen. Mocht ik weer iets nodig hebben kom ik zeker hier terug!

22 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet werkende Iphone laadkabels, late levering

Niet werkende Iphone laadkabels
Veel te laat verstuurd
Geen reactie op mails en herinneringen
Geen retourlabel ontvangen.

Op 23 Oktober 2024 2 Iphone kabels besteld. Vrij duur naar verhouding met andere 'namaak' kabels, maar ze geven aan 'originele kwaliteit' en '1 jaar garantie'. 'Razendsnelle en gratis 24-uurs bezorging', 'Indien je vóór 23:00 op een werkdag besteld hebt, sturen we de bestelling dezelfde dag op via PostNL' - helaas, werd door Laderkoopjes pas 1 week later op 30 Oktober aan PostNL overgedragen. Op meerdere mails geen antwoord. En beide kabels blijken niet in orde - ze laden wel maar kunnen geen foto's overdragen. Ik wil ze retourneren, al weer sedert 11 dagen geen reacties op emails daarover. Ik ga hier nooit meer kopen.

19 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Kabels werken niet!

Op 2 september jl. heb ik een Iphone Lightning kabel besteld. Volgens de informatie op de website van Laderkoopjes mogen zij hun kabel als origineel bestempelen omdat deze onder andere de juiste chip voor het herkennen van je apparaat zou bevatten. Dit is allerminst het geval. Na 1,5 maand herkent de kabel zowel Iphone als Ipad niet meer. Na wat heen en weer mailen met Laderkoopjes krijg ik mijn geld terug en wordt er kosteloos een vervangende kabel toegestuurd. Deze geeft echter meteen na gebruik al de melding dat het geen originele Apple accessoire is. Wat mij betreft dus niet beter dan een Ali Express of Action kabel, wel een heel stuk duurder.

13 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.