Jag är väldigt nöjd med hur Lägenhetsbyte.se hanterade mitt ärende. Jag hade förlängt mitt konto och trodde egentligen inte att jag hade rätt till återbetalning, eftersom ångerrätten normalt bara gäll... Ver mais
Dåligt system, dålig app. Bränner bara ens pengar. 2-partsbyten funkar inte ens. 3-partsbyten händer typ aldrig. Folk som är oseriösa är svåra att hitta vilka som förstör i ens kö. Man matchas bara me... Ver mais
Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver mais
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver mais
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Alldeles för dyrt abbonemang. Dessutom när jag vill avsluta mitt abbonemang avslutades det på en gång och inte betalperioden ut. Så jag förlorade 10 dagar som jag betalat för.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Bra tjänst, fick en fin och billig etta. Lite snårigt med betalning, skulle finnas flera alternativ.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Rörig sida, svårmanövrerad, svårt att hitta tillbaka till konversationer. Dyr tjänst.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Detta är andra gången vi byter lägenhet via Lägenhetsbyte.se och vi är väldigt nöjda. Denna gång använde vi deras Bytesansökan-tjänst som också underlättade enormt i och med att det var ett 3-partsbyte och många dokument att hålla reda på.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Det är för dyrt för den här tjänsten.
Borde oxå vara möjligt att förutom trepartsbyte få möjlighet att göra ett fyrpartsbyte.
Inte helt kompatibelt när man gör vissa sökningar på ”Alla annonser ”.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Mycket smidig process från annons till byte. Suverän tjänst!

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Väldigt smidigt sida och hitta rätta möjligheter! Jag lyckades till slut! Tack

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Fungerat bra under letandet. Mycket bra process för att skicka in bytesansökan.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Sidan är ganska lätt att förstå. Det är lätt att ladda upp text och bild(er). Tydliga menyval.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Min annons inaktiverades när jag avslutade den trots att den är betald i ca 2 veckor framåt det tycker jag var dåligt.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Verkligen dålig återkoppling från personer som man försökte byta med och jag var verkligen i ett akut läge där jag behövde byta min lägenhet.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Bra utbud av bostäder. Långsam hantering av byte via deras tjänst. bättre att göra själv.

Lätta att se bilder,
Inte användarvänlig sida och på tok för dyrt.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Orimligt pris. Har prenumererat i flera år utan att ens komma på en enda visning och kände mig till slut tvungen att avsluta prenumerationen. Det finns otroligt många som bara "fönstershoppar" och det förstör mycket för oss som verkligen vill byta bostad.
Det måste finnas bättre sätt att komma vidare i ett eventuellt byte, sätta 1-10 på lägenheten man klickar intresse för exempelvis så man från början vet hur stort intresse det finns, bara matchas med de som klickat i det man själv söker, typ "byte snarast", "kollar runt" etc. Även ett pris på 199kr/mån hade känts dyrt så 349kr/mån är för mig helt galet. Det blir som många skriver att man bara utnyttjar 1 månad för att se hur "långt man kommer". Får se om jag testar igen, vill verkligen byta bostad.

Resposta da Lägenhetsbyte.se
Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att folk bara köper en månad. Bättre då att att köra på en billigare sida där folk har kvar sin annons.