Lägenhetsbyte.se Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med hur Lägenhetsbyte.se hanterade mitt ärende. Jag hade förlängt mitt konto och trodde egentligen inte att jag hade rätt till återbetalning, eftersom ångerrätten normalt bara gäll... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt system, dålig app. Bränner bara ens pengar. 2-partsbyten funkar inte ens. 3-partsbyten händer typ aldrig. Folk som är oseriösa är svåra att hitta vilka som förstör i ens kö. Man matchas bara me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de serviços públicos de habitação
  2. Agência imobiliária

Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

240 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

behöver förbättra mobilsidan

Sidan fungerar inte toppenbra från mobilen, det är svårt att se nya meddelanden bland annat.

19 de janeiro de 2026

Hej Helén!

Tack för din feedback, självklart tar vi till oss av dina synpunkter och tar med oss dessa i vårt fortsatta arbete!

Bra o pedagogiskt upplägg

Bra o pedagogiskt upplägg. Bra service vid kontakt. Bytet blev av.

16 de janeiro de 2026

Hej Anders!

Tack för din feedback!
Härligt att du är nöjd med vår service, och grattis till bytet! 🎉️

Classificada 5 em 5 estrelas

Tack vare lägenhetsbyte har jag lyckats…

Tack vare lägenhetsbyte har jag lyckats byta lägenheter 2 ggr. Båda tillfällena via tre parts byte. Jag är så tacksam att det fungerar och det är också smidigt och bra 🙏🏻❤️

17 de janeiro de 2026

Hej Anna!

Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du känner dig nöjd med tjänsten och att du lyckats byta flera gånger!

Göran Olsson

Det är ju bra att lägenhetsbyte finns , så att vi som vill byta kan byta 😚

13 de janeiro de 2026

Hej Göran!

Tack för din fina feedback!

Classificada 3 em 5 estrelas

Funkar bra men väldigt dyrt.

Funkar bra men väldigt dyrt.

14 de janeiro de 2026

Hej Roki!

Tack för din feedback, vi uppskattar att du väljer vår tjänst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bytt lägenhet smidigt dem skötte allt…

Bytt lägenhet smidigt dem skötte allt pappersarbete genom hemsidan !
Enkelt och snabbt !

2 de setembro de 2025

Hej Pajunen!

Tack för din feedback, vad kul att du upplevde att det gick så smidig, grattis till bytet! 🎉

Bästa plattformen för byten

Bästa plattformen för byten! Jag hittade en jättefin lya direkt. 4 dagar tog det!

9 de janeiro de 2026

Hej Charlotte!

Vad härligt att det gick så snabbt för dig, grattis! Tack för att du använder vår tjänst!

Classificada 3 em 5 estrelas

Jättebra tjänst för att se och matcha…

Jättebra tjänst för att se och matcha lägenheter. Tyvärr är många användare oseriösa och svarar inte vid match. Frustrerande när man själv verkligen vill byta.

7 de janeiro de 2026

Hej Pernilla!

Tack för din feedback!
Vi förstår frustrationen, dessvärre kan vi inte påverka andra användares svarsfrekvens helt och hållet, men vi jobbar hela tiden på att förbättra tjänsten och öka aktiviteten ännu mer. Tack för att du väljer vår tjänst!

Seriös byteshemsida

Seriös byteshemsida, men tar lång tid innan man hittar det man vill ha.

2 de janeiro de 2026

Hej Maria!

Tack för din feedback!
Det stämmer att det i en del fall kan ta längre tid att hitta ett byte. Tiden varierar och beror ofta på vad du önskar för lägenhet och utbudet som finns tillgängligt just då. Vad kul att du trots detta upplever tjänsten som seriös

Det fungerade

Det tog sin tid men till slut hittade vi bytesalternativ där vi alla var överens och själva bytet sköttes smidigt med hjälp av lägenhetsbyte. Tack.

2 de janeiro de 2026

Hej Malin!

Tack för fin feedback, och grattis till bytet! 🎉

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb hantering

När jag väl fick en matchning så hanterades allt det praktiska väldigt snabbt och profesionellt.

31 de dezembro de 2025

Hej Raquel!

Tack för din feedback.
Vad kul att du känner dig nöjd med tjänsten och vår service. Grattis till bytet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var ute efter att byta till större…

Vi var ute efter att byta till större lägenhet.Och så hittade vi, lägenhetsbyte.se
Provar en månad o ser om vi hittar nått.
Efter nån vecka fick vi napp ,så det gick fort
att få till ett byte.kommer att rekommendera andra som vill byta.
Peter &,Ebon

29 de dezembro de 2025

Hej Peter & Ebon!

Tack för att ni delar er feedback med oss och för att ni väljer vår tjänst.
Vad härligt att höra att det gick så snabbt för er, grattis! 🎉️
Jag önskar er en god fortsättning och njut av er nya lägenhet!

Trygghet och tillgänglighet

Tryggt att få alla dokument kvalitetskontrollerade innan de går vidare till hyresvärden. Fantastiskt att ni även jobbar i julhelgen.

28 de dezembro de 2025

Hej Lotta!

Tack för din feedback!
Vad kul att höra att du känner dig nöjd med tjänsten och uppskattar vår service. Tack för att du använder vår tjänst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vid inlämnandet av mitt önskade byte…

Vid inlämnandet av mitt önskade byte upptäckte ni snabbt att jag missat
Lägga till ett intyg. Blev lättad att jag inte behövde göra om allt. Sedan glad när ni informerade att bådas ansökan var godkända och inskickat till värdarna. Kändes väldigt proffsigt.

25 de dezembro de 2025

Hej Lise-Lott!

Tack för din feedback!
Härligt att du känner dig nöjd med vår service.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kostsamt utan resultat.

21 de outubro de 2025

Hej Robert!

Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med vår tjänst. Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

När alla papper/dokument var hämtade…

När alla papper/dokument var hämtade var de skönt att lämna över och det gick smidigt.Mvh Pia

19 de dezembro de 2025

Hej Pia!

Vad kul att höra att du upplever att det gick smidigt, tack för att du delar den upplevelsen med oss!

För dyrt

För dyrt då de flesta bara är där och ser sig omkring. Vilket leder till att få byten blir av. Så det blir en stor kostnad i längden, men samtidigt är det den ända seriösa plattformen att vara på när man vill flytta.

17 de dezembro de 2025

Hej Barbro!

Tack för ditt meddelande.
Vi jobbar dagligen på att öka svarsfrekvensen, samtidigt kan vi inte påverka detta helt och hållet då alla har olika behov och olika bråttom att byta. Vi tar dock till oss av din feedback och tar med oss den till framtida uppdateringar.