Leia as opiniões dos outros
1. Bra sortiment av hög kvalitet! 2. Smidig lösning med onlineshop och möjlighet att skriva ut säljblad! 3. Snabb och bra packad leverans. 4. Direkt, trevlig och serviceinriktad support! 5. Kund... Ver mais
Informações sobre a empresa
På lagshoppen.se får lag, klasser och idrottsföreningar möjligheten att enkelt tjäna pengar för att finansiera cuper, resor eller andra aktiviteter. Utöver att det finns flera sortiment av produkter att välja mellan används lagshoppen.se för att på enklast möjliga sätt administrera, motivera, sälja och följa försäljningen. Det är antagligen det som gör att de flesta lagen och klasserna återkommer till lagshoppen.se när det är dags för nästa försäljning.
Informações de contacto
Brobacken 2C, 44330, Lerum, Suécia
- 0760-222188
- support@lagshoppen.se
- lagshoppen.se
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Rekomenderas
Bra kommunikation, lätt att nå dem, svarar snabbt.
Bra produkter, smidigt att att sälja, bra app
Lätt och smidigt
Lätt och smidigt. Slapp jaga in pengar från alla försäljare. Förtjänsten sattes in på kontot snabbt enligt ök.
Jättesmidigt
Digital försäljning och leverans
Digital försäljning och leverans. Hela processen flöt på bra.
Smidigt o tydligt på hemsidan
Smidigt o tydligt på hemsidan, både för ansvarig o för säljarna. Smidigt med ekonomin, att köparna betalar direkt. Ingen hantering av pengar för ansvarig o förtjänsten kom in snabbt på lagets konto. Antal produkter stämde o bra lista för utskrift vid packning. Bra o fina påsar att packa i!
Bra och smidigt, men någon förbättringspunkt
Vi tyckte att det var smidigt, och att eran kontakt Chrisitian var väldigt snabb med svar. Det finns ett stort utbud av olika produkter. Men något att förbättra kan vara att man får med skickat enskilda säljblad, med information om vad varje enskild säljare har sålt 😊😊
Rekommenderar starkt
Det var jättesmidig leverans och jättebra packat. Jättetrevlig personal och snabba svar.
Vi upplever försäljningen oerhört bra
Vi upplever försäljningen oerhört bra. Vi är fantastiskt nöjda med ert enkla sätt att kommunicera och svarar snabbt på SMS. Vi tycker även att det har varit väldigt lättsålda produkter och ett brett och varierat utbud. Vi kommer absolut att använda oss av er igen om det blir en ny försäljning. Riktigt bra med bonusarna till barnen, vilket gör att de drivs till att sälja mer och mer.
Bra service
Lätt och smidigt att sälja
Bra sortiment
Bra sortiment, enkel betalning med Swish och snabb leverans av beställda varor!
Smidigt och kul försäljning
Känns som tvång att köpa produkter som…
Känns som tvång att köpa produkter som är väldigt högt prissatta, litet utbud också.

Resposta da Lagshoppen
Allting gick mycket smidigt och de…
Allting gick mycket smidigt och de svarade väldigt snabbt när man skrev och undrade något. Vi är verkligen supernöjda!
Enkel kontakt
Direkt och enkel kontakt med snabba svar via sms var mycket uppskattat.
Gott bemötande och stöttande kontakt!
Tycker att man fick god hjälp från kontakterna, allting gick smidigt och det var väldigt lättsålda produkter!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.