WOW vilken lyckad och bra beställning jag gjorde från kaffekassan via min dotter Josefine och hennes klass på Praktiska gymnasiet i Karlstad. Mycket nöjd med kaffesorter och extra + till de smaksa... Ver mais
Det är enkelt att komma igång med försäljningen, lockande produkter erbjuds i en överskådlig katalog, det är enkelt att registrera det man sålt, det är enkelt att beställa paketet med varor. Som kont... Ver mais
Min klass var inte den bästa på att sälja, det var lite mer än hälften som bidrog men vi lyckade ändå få ihop lite mer än 9000kr på ca 3 veckor. Det är lite svårsålda produkter+att priserna är inte är... Ver mais
Tjäna pengar till klassen & laget med kaffe. Sveriges mest sålda förbrukningsvara är kaffe, och därmed väldigt lättsålt. Hög förtjänst för skolor och lag.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
När jag har beställt så har det tagit väldigt lång tid för att få sina beställningar av Kaffekassan. Om man jämför med andra företag som föreningar och klasser säljer för. Kommer inte att rekommendera detta för andra .

Resposta da Kaffekassan
Outstanding kundsupport! Mycket utöver det vanliga!
Tack!!

Resposta da Kaffekassan
Otroligt dålig förtjänst. Ingenstans redovisar dom vad man tjänar per produkt, kan förstå det för det är inte mycket.
Ni måste visa på ett enkelt sätt på er hemsida vad man tjänar per ex. Nu är det nästan inget.
Sorgligt
kommentar efter svar:
Andelen av försäljningssumman är väldigt låg, även om antalet kronor per försäljning kan förefalla godkänt.

Resposta da Kaffekassan
Jättegott kaffe och trevligt bemötande när jag tog kontakt med kundtjänst.
Roligt att de har en webbshopp.
Kommer att handla.

Resposta da Kaffekassan
Vi fick aldrig våra beställningar och har nu förlorat massa tid och pengar för att vi hade kunnat sälja med ett annat företag. Vi har kontaktat både kaffekassan och DHL x antal gånger, kaffekassan skyller bara på DHL och DHL har aldrig ens fått ordern. Vi hade kunnat tjäna pengar och nu blir det ingen lyxig student för oss. FALSK MARKNADSFÖRING SÄLJ INTE MED KAFFEKASSAN. Tycker synd om alla dementa tanter som tror att dem ska få kaffe och det nu har gått 4 månader. Vi förväntar oss en kompensering för detta är inte OK.

Resposta da Kaffekassan
Det är som en maffia, som tvingar dess undersåtar att sälja. Det är inte ens en kassa, det är en hemsida!!
Obs: Kafekassan är ett monopol, borde bli outlawed av de svenska myndigheterna
Mycket bra produkter, god smak på både kaffe och te som inte går att uppleva smakvis annanstans! Snabb och smidig kundservice!
Rekommenderar starkt!

Resposta da Kaffekassan
Sålde kaffe med klassen till studenten, det tog två månad för grejerna att ens skickas sen hade dom skickat allt fel så dom behövde returnera beställningen och skicka den igen yttligare en månad senaste och nu när det kommer fram så har dom glömt mer än hälften av alla grejer, rekommenderar verkligen inte. Dom suger!!!

Resposta da Kaffekassan
Flertal produkter fanns inte i lager när det var dags för leverans vilket gjorde att vi inte kunde ta emot pengar för alla produkter och vi kunde inte nå vårat mål.

Resposta da Kaffekassan
Säljer produkter de inte har. Berättar för sent att de inte kan leverera.

Resposta da Kaffekassan
Trevligt och proffsigt bemötande med snabb återkoppling. Rekommenderar Kaffekassan varmt!

Resposta da Kaffekassan
Kaffekassan är väldigt serviceminded och tillmötesgående.

Resposta da Kaffekassan
Priserna på varorna är väldigt höga och man tjänar inte mycket per produkt. endast högst 67kr per produkt som kan kosta upp till 249kr. När alla sålt färdigt och produkterna skulle beställas behövde man betala i förväg, andra företag behöver man inte betala förens ett tag efter.

Resposta da Kaffekassan
Som kontaktperson kände jag att jag alltid förstod vad som skulle göras, tack vare informationen jag fick.

Resposta da Kaffekassan
Att sälja produkter via Kaffekassan har varit smidigt och enkelt. Vid frågor har de varit mycket tillmötesgående och snabba med att svara!

Resposta da Kaffekassan
Jag upplever att de är ett väldigt trevligt team som även är väldigt tillgängliga och hjälpsamma. De är snabba på att svara och det blir en enkel och snabb förhandling vilket jag uppskattar!

Resposta da Kaffekassan
Kan varmt rekommendera Essential Mix från Kaffekassan! Sweet Berry Breeze blev snabbt en favorit, både i morgon- och kvällskoppen.

Resposta da Kaffekassan
Var kontaktperson åt min sons fotbollslag som sålde med Kaffekassan och vi är supernöjda. Snabb och hjälpsam support, toppen koncept och smidigt med möjligheten att kunna sälja digitalt.
Skulle absolut rekommendera!

Resposta da Kaffekassan
Vår grupp har nu avslutat försäljningen och samlat in en stor summa till klasskassan, tack vare Kaffekassans smarta koncept, höga förtjänst och fina produkter!🤩

Resposta da Kaffekassan
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.