Bra utbud och prisvärda produkter. Har inte hunnit testa lamporna ännu då de är till julbelysningen till granen i byn så får uppdatera till julen -26 😊 Har samma typ av lampa sedan tidigare och är... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jätte nöjd med produkterna😁 Jag beställde märket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack värmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... Ver mais
Informações sobre a empresa
Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och är idag en av Sveriges största butiker på internet med försäljning av ljuskällor, armaturer, julbelysning, fläktar mm. Vårt sortiment inkluderar många välkända märken och vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gärna vårt utbud av: Ljuskällor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel Fläktar Julbelysning
Informações de contacto
Terminalgatan 23a, 235 39, Vellinge, Suécia
- 040-671 47 16
- info@lampgrossen.se
- lampgrossen.se
Respondeu a 57% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Robban
Bara positivt att handla från Lampgrossen
Dom levererar snabbt och allt är bra packat
Köpte gravljus förra året och satte i…
Köpte gravljus förra året och satte i mitten sv december. Ljuden brinner än 😄
Bra utbud och prisvärda produkter.
Bra utbud och prisvärda produkter.
Har samma typ av lampa sedan tidigare och är nöjd 👍
Väldigt bra kundservice
Väldigt bra kundservice! snabbt och enkelt och inge problem, dom löste allt super bra
1 tycker att de borde informera om…
1 tycker att de borde informera om leveranstid, eftersom jag förmodar att varorna finns utomlands. jag beställde en lyckta efter best fick jag meddelande att de skulle få in varan om en vecka, det innebar att jag fick vänta över 2 v innan varan kom, när jag fick den var den trasig meddelade det direkt, de skulle då skicka en ny, och samma mönster jag kollade på min order, Japp den va restad alltså skulle jag vänta över 2 v igen, då avbeställde jag allt. tycker att de borde framgå på hemsidan att det är lång leveranstid.

Resposta da Lampgrossen
Kass leverans-kundservice
Jag fick påminna dem om beställningen via Mail för att den skulle packas och skickas. Efter 3 dagar frågade jag var den var och status (fick ingen spårnings länk eller information under denna tiden trots att leveranstid skall vara 1-2 dagar)- fick då respons att dem packar och skickar ut den. Hade ju ej sånt påminnelse hade den nog legat bara. Trist.
De var billiga och röda
De var billiga och röda. Precis som jag ville .
Ändra omdöme
Skrev fel omdömen då jag blandat ihop glödlamporna. Fick rätt vara som jag beställde men det är för tidigt att se om den fungerar. Snabb leverans och bra pris vilket jag alltid uppskattar.
Räddade min produkt
Tillhandahöll reservlampor som kan vara svåra att hitta
Riktigt ful gran
Inte ens värd 1 stjärna men är ju tvungen att ange någon.
Köpte en julgran med belysning, Ottawa 180cm.
För de första så va granen max 130cm och det var bland de värsta jag sett! Fulare gran finns inte ens i skogen! Omkretsen va va 45cm på bredaste stället såg rent utav löjlig ut. Riktigt ful och ser verkligen konstgjord ut. Inte ens former som en gran. Mer som nån överkörd enbuske.
Så besviken å missnöjd. Blir en jul utan gran i år då denna åker till tippen, ja så vidrig är den!

Resposta da Lampgrossen
Superföretag
Jag var i behov av snabb leverans pga sen beställning. Bad företaget om snabb leverans. Skickades till mej omgående. Ett företag jag ger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Faktisk att det jag beställt var…
Faktisk att det jag beställt var slut... Men affären hörde av sig via mail, föreslog varan i annan färg! Jatack, kul när det finns människor bakom. (Ja, det blev bra med annan färg.)
Snabb effektiv leverans!!
Fantastisk service
Fantastisk service! Väldigt hjälpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle beställa flatkabel. Vi önskade få varorna så snabbt som möjlig och fick leverans nästa dag. De skickade även direkt två nya lampor när vi upptäckte att två var defekta. Snabba på att svara på mail. Kommer köpa alla våra lampor på Lampgrossen framöver.
Enkelt att beställa och varorna kom…
Enkelt att beställa och varorna kom snabbt
Snabbaste kundservicen jag varit med…
Snabbaste kundservicen jag varit med om, otroligt nöjd med kundservicen och bemötandet
Jag blev glad när dom hjälpte mig när…
Jag blev glad när dom hjälpte mig när min lampa gick sönder. När jag reklamerade den löste dom det mycket enkelt och smidigt! Bra jobbat!
Löste problemet på 3 dagar snabbt…
Löste problemet på 3 dagar snabbt effektivt och fick ny vara utan krångel....
Upplevde inga problem med beställningen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.