Länna Møbler NO Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. Så blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gav... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Et bord fra Carl Hansen & søn ble levert med en feil mutter slik at det fjerde bordbeinet ikke kunne skrues på. Masse diskusjon før de gikk med på å sende en riktig mutter. Bordet ble liggende på gulv... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller å heve kjøpet... Ver mais

Informações sobre a empresa

7. Loja de utensílios de cozinha

Sobre Länna Møbler NO

Escrito pela empresa

Møbler og innredning siden 1973

Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Treig frakt

Treig frakt. Ellers ok. Savnet forresten litt bedre produktbeskrivelse på nettsiden, ble en del googling for å få informasjon om produktene.

23 de setembro de 2024

Hej Arnhild,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Jag kan se att din beställning gjordes den 21 september och att vi skickade iväg din order måndag morgon den 23 september, efter helgen. Leveransen hanterades av Bring, och eftersom vårt lager ligger i Sverige kan det ibland ta några extra dagar för leverans till Norge.

Vi uppskattar din förståelse och hoppas att din nästa beställning hos oss går smidigare genom speditören.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

God service

Kjempefornøyd. Behjelpelig da jeg byttet farge på møbel, slik at den passet med annen møbel.
Behjelpelig da jeg ikke fikk gjennom betaling. Varen kom som avtalt.
Veldig god service.

18 de setembro de 2024

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen, møblene kom etter kort tid, og var akkurat slik de skulle være. Kjøpte 2 stk Y-stoler. Uproblematisk og rask forsendelse med Posten Bring også.

13 de setembro de 2024

Fint møbel

Fint møbel, men oppdaget noen mindre ujevnheter når jeg fikk benken. Forventet ikke ujevnheter på bakgrunn av pris.

10 de setembro de 2024

Hej Thea,

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna din feedback! Det gläder oss att du tycker om möbeln, även om vi beklagar att du har upptäckt vissa ojämnheter. Vi uppskattar verkligen din ärlighet och ser alltid feedback som en möjlighet att bli bättre. Vi kommer självklart att ta dina synpunkter vidare till vår leverantör för att se över detta.

Om det är något mer du undrar över eller om vi kan hjälpa till på något sätt, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa till!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Kundeservice svarer ikke på e-post

Kundeservice svarer ikke på e-post

5 de setembro de 2024

Hej Emma,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi beklagar verkligen om våra e-postsvar inte har nått fram till dig och för eventuella besvär det kan ha orsakat. Vi har varit i kontakt med dig vid flera tillfällen via mail. Vi vill självklart hjälpa dig och lösa detta på bästa sätt.

Om du inte har fått våra svar, vänligen kolla din skräppostmapp, och tveka inte att kontakta oss igen. Vi är här för att assistera dig och vill gärna säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Tack för din förståelse, och vi ser fram emot att höra från dig!

Altfor lang leveringstid

2 ukers leveringstid er såpass tregt at det bør dere opplyse om og dette er til og med utenfor noen høysesong. Det virker som dere har alt for svake fraktavtaler, dessverre.

27 de agosto de 2024

Hej Monica

Tack ska du ha för din feedback, vi är ledsna för att leveransen tog längre tid än vad du hade förväntat dig. Vi förstår att 2 veckors leveranstid kan kännas lång, och vi beklagar verkligen att det upplevdes så.

Jag vill dock informera dig om att din beställning lämnade vårt lager i Sverige redan två dagar efter att vi mottog din order. Därefter togs leveransen över av vår speditör, som ansvarade för transporten till din leveransadress. Eftersom våra försändelser skickas från vårt lager i Sverige, kan leveranstiden ibland bli längre på grund av de internationella transportsträckorna.

Vi tar till oss din feedback och kommer att se över hur vi kan förbättra vår information om leveranstider framöver.

Tack för din förståelse och återigen, vi beklagar för förseningen.

Lisa

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais