Larssistent Opiniões 16

4,5

Informações sobre a empresa

1. Serviço de informática
  2. Escola de informática

Professionele hulp bij al uw Digitale apparaten.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

16 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke en deskundige hulp bij…

Vriendelijke en deskundige hulp bij problemen op de PC. Datum en tijdstip afspraak stipt nagekomen.
Doet veel moeite om het probleem op te lossen.
Houd zich afzijdig bij het invullen van wachtwoorden en gebruikersnamen.
Samengevat: zeer aanbevolen bij storingen PC etc.

17 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Computerexpert nodig? Bel Lars!

Lars heeft mijn computer opgeschoond en weer aan de praat gekregen. Ik ben zeer onder de indruk van zijn kennis en ervaring. Hij kan bovendien alles uitstekend uitleggen en is zeer plezierig in het contact.

11 de agosto de 2022

Toppertje

Toppertje. Lars is een expert op zijn gebied en heeft binnen no time mijn MacBook geïnstalleerd en aangesloten. Was erg behulpzaam bij het beantwoorden van vragen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!

11 de agosto de 2022

Ervaren, kundig en helder

Ik ben zeer tevreden over de computerhulp van Lars. Hij is ervaren, kundig, helder en legt onduidelijkheden rustig en goed uit. Ik ben erg blij dat ik een betrouwbaar iemand heb gevonden die ik kan inschakelen bij problemen van mijn computer. Ik kan met volle overtuiging iedereen adviseren om van de diensten van Lars gebruik te maken.

18 de dezembro de 2021

Simpel, snel en transparant

Lars heeft me heel goed geholpen in de keuze en installatie van m'n nieuwe laptop. Was een stuk makkelijker en sneller dan ik had gedacht! En hij communiceert ook duidelijk over tarieven en wat hij wanneer gaat leveren en regelen.

6 de dezembro de 2021

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Lars heeft mijn computerproblemen kundig en snel opgelost en mijn vragen beantwoord. Ik kan hem zeker aanbevelen.

24 de novembro de 2021

Trage pc weer supersnel

Ik had al een lange tijd een trage pc en irriteerde me hier flink aan. Ik had eigenlijk de hoop opgegeven in deze pc. Toen kreeg ik een flyer van Lars in mn brievenbus en nam contact met hem op. Dezelfde dag kon hij langs komen en was keurig op tijd. Hij heeft mn pc weer opgeknapt en loopt weer als een zonnetje. Ik ben er heel erg blij mee! Lars is een gezellige, betrouwbare en kundige jongen en zal hem dan ook aan iedereen willen adviseren. Nogmaals bedankt Lars! 👍

23 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Een jonge dynamische man van de klok

Een jonge dynamische man van de klok, een man van zijn woord. Heel vriendelijk en correcte verschijning en natuurlijk uitermate competent. Alle problemen, computer en handy, werden tot voller tevredenheid opgelost. Geen tijddruk. Hartelijk dank. Zeer aan te bevelen.

23 de julho de 2021

Wifi problems...

For months we have had problems with our Wifi at home, we contacted Lars and he in a very short time, respectful and professional way, helped us solve the problem.
We recommend Larssitent without any hesitation!

24 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Nog wat aftersales nodig nadat Lars

Nog wat aftersales nodig nadat Lars, als gevolg van een crash, mijn computer opnieuw moest programmeren
Een appje met de vraag en Lars kwam snel langs en heeft het software-probleem vakkundig opgelost.
Super service !!! 5 sterren
Ik beveel Lars van harte aan.

21 de maio de 2021

Lars is great

Lars is great!
He showed up on time, he wore his mask the entire time and not only fixed our connection but stress tested it. He is running is business in an honest authentic way and is very trustworthy. Can only recommend!

20 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Met het openen van mijn brievenbus vond ik een aanbieding van diensten voor alle problemen met b.v. Smartphone / Computer / Televisie / enz. Ik heb direct gebeld en een afspraak kunnen maken op dezelfde dag. Bij het telefoon gesprek had ik gelijk een goed gevoel en dat werd bevestigd bij de eerste kennismaking. De problemen met de Televisie zijn opgelost en ik ben blij met de gedachte dat ik ook voor mijn andere apparaten een goed adres heb. Ik wens Lars van Larssistent.nl veel succes.

Henk Bloemendaal

21 de abril de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.