Ik heb een hele fijne ervaring gehad met lash & go. Ik werd heel fijn geïnformeerd over de producten en was heel tevreden met hoe makkelijk je de wimpers kon aanbrengen.
Leia as opiniões dos outros
Mooie wimpers blijven heel lang zitten wel is het aanbrengen super lastig heb al mijn lashes nodig gehad om ze te kunnen aanbrengen alles plakte maar de wimpers niet 🤣 moet echt oefenen! dus even sn... Ver mais
De wimpers zagen er ontzettend natuurlijk uit, eventjes door hebben hoe het werkt en dan heb je lang plezier! Aanrader
Ik ben zeer tevreden over de producten die worden aangeboden door Lash & Go. Bij vragen krijg je snel antwoord terug en er wordt met je meegedacht. Het duurde wel even bij mij voordat ik een han... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Lash & Go draait alles om gemak en schoonheid zonder compromissen. Traditionele wimperextensions zijn tijdrovend en prijzig, terwijl standaard nepwimpers vaak onnatuurlijk aanvoelen. Daarom hebben wij een oplossing ontwikkeld die het beste van beide werelden combineert: hoogwaardige DIY-wimpers die snel en eenvoudig aan te brengen zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit of uitstraling. Geen gedoe meer met terugkerende afspraken of wimpers die na één keer dragen niet meer bruikbaar zijn. Na maanden van testen en verbeteren, ontwikkelden we een wimpersysteem dat natuurlijk aanvoelt, eenvoudig aan te brengen is en langdurig blijft zitten.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Mooie wimpers
Mooi wimpers! Goede uitleg waardoor de wimpers makkelijk en goed aan te brengen zijn. Wimpers blijven erg lang en mooi zitten, zeker meer dan 7 dagen!

Prima gegaan met bestelling
Prima gegaan met bestelling.
Wimpers zien er prachtig uit.
Maar eigen wimpers zijn echt helemaal beschadigd. Niet aan te raden dus.

Niet eenvoudig
Het aanbrengen van de cluster wimpers is toch moeilijker dan het lijkt. Na reinigen/het wassen van mijn gezicht heb ik de wimpers weer moeten pakken aangezien ze los hingen. Ik zal nog een paar keer moeten oefenen om het goed onder de knie te krijgen.

Resposta da Lash & Go
Helaas niet wat ik verwachtte
Wimpers zijn moeilijk aan te brengen en blijven niet kleven. Ik zette vroeger wimperextentions dus ben hier normaal ook wel handig mee. Mooie verpakking, mocht het werken zien het er ook fijne producten uit. Lash foam ruikt zeer lekker. Jammer maar voor mij echt een miskoop.

Super
Super fijne wimpers! Zijn echt super licht en makkelijk aan te brengen, wezenlijk verschil met andere wimpers.
Ik gebruik ze voor het eerst en ben nu al een top fan😁
Dank jullie wel voor zo een fijne product.

Resposta da Lash & Go
Beter dan andere Lash bedrijven deze…
Beter dan andere Lash bedrijven deze wimpers blijven echt mooi en lang zitten. Ook bij mij na een paar uur later nat worden.
Niet 7 dagen maar houdt tot 11 dagen ik moet ze eraf halen met remover als ik ze wil verwijderen.
Snel met verzenden en top acties!

Resposta da Lash & Go
Als ik het kan kan jij het ook!
Snelle levering en goede kwaliteit ben zelf op vakantie geweest en tijdens zwemmen zonnen waren die nog op goed als eerste dag en zeker aanrader top!!! Als ik het kan kan iedereen het zo makkelijk dankjewel voor het bestaan en goede vertrouwelijke levering!!!🥰

Hele fijne wimpers
Hele fijne wimpers! De wimpers werden snel verzonden, goede communicatie met de verkoper en het product doet exact wat het beloofd! Zeker een aanrader.

Top!
Vriendelijk, kreeg een gratis product erbij en het is een top product. De wimpers zaten er na 10 dagen nog perfect op, heb ze enkel verwijderd uit hygiënisch oogpunt. Hele goede klantenservice. Ben erg tevreden.

Prachtige natuurlijke wimpers
Prachtige natuurlijke wimpers. Ik heb ze in bruin en zwart gekocht, maar de bruine zijn toch wel mijn favoriet! Je brengt ze makkelijk aan en ze blijven ook goed zitten. Je kunt ze zelfs hergebruiken als je ze goed schoonmaakt met de lash foam. Mijn producten werden ook optijd geleverd. Helemaal blij mee!

Resposta da Lash & Go
Super blij met de wimpers van Lash &…
Super blij met de wimpers van Lash & Go!! Ze blijven goed zitten en zien er heel mooi uit.

Resposta da Lash & Go
Mooie wimpers en supergoede bond
Snel geleverd en belangrijker nog: tóp wimpers! Ben ook fan van de bond, niet alleen omdat ‘ie doorzichtig is maar m’n wimpers blijven ook veel beter en langer zitten dan de bonds van andere shops. Aanrader! Ik had zelf de Medium N4 <3

Resposta da Lash & Go
Super enthousiast over de wimpers van…
Super enthousiast over de wimpers van lash&go. Brengen gemakkelijk aan en blijven goed zitten, en tijdsbesparing in de ochtend rush! Super snelle levering