Lash Bar Copenhagen Opiniões 22

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kimberly lavede de smukkeste vipper på mig og de er også så dygtige til laser hårfjerning♥️♥️

Classificada 1 em 5 estrelas

Døren var virkelig sød og rar at tale med. Manegerne var på ingen måde imødekommende…. Vi kommer et stort selvskab og køber 4 flasker og en masse fadøl. Man kan dog ikke ændre flaske slags inden sa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gået hos lash bar siden oktober 2012 - og ja, man bliver afhængig af det flotte naturlige resultat! Man får det lige som man ønsker, og på den måde så det er mest skånsomt for dine egne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza

Escrito pela empresa

Lash Bar Copenhagen var en skønhedssalon beliggende på Store Kongensgade i Kbh K. Den åbnede i Maj 2012. Her tilbød vi udelukkende behandlinger med fokus på vipper og bryn. Eyelash Extensions, Lash Lifts & Brow stylings i sådan en særsklasse, at salonen blev featured i Børsen. Flere af stylisterne repræsenterede Danmark ved flere Verdensmesterskaber i Eyelash Extensions, grundet deres høje niveau. Gennem årene blev det også til hele 2 nomineringer til Danish Beauty Award for bedste Klinik, og med flere tusinde tilfredse kunder gennem 8 år, lukkede den desværre ned i start Marts 2020, og vi solgte salonlokalerne i sommeren 2020. Grundet Covid, blev det ikke muligt at genåbne efterfølgende. Vi beklager, de kunder som ikke føler de har modtaget det det forventede, men hvorfor der ligger flere fejl-anmeldelser herinde, ved vi desværre ikke. Idag lever Brandet Lash Bar Pro videre, som produktproducent samt leverandør af kurser og kvalitetsprodukter til Skandinaviens professionelle i skønhedsbranchen. www.lashbarpro.com

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Professionelle og imødekommende

Jeg fandt Lash Bar via Femina messen, hvor Rikke spurgte, om vi var interesserede i at vide mere. Vi fik en grundig gennemgang af de forskellige muligheder og som tak for vores tid, kvitterede hun oven i købet med et rabatkort.
Da jeg mødte op til min første tid, blev jeg budt velkommen og følte mig så tryg i Rikkes kyndige, at jeg faldt i søvn under seancen.
Jeg røg lige ud i støvregn på cykel umiddelbart efter behandlingen og gud hjælpe mig også næste morgen. Alligevel sidder alle vipper, hvor de skal.
Jeg kan varmt anbefale dette sted, glæder mig allerede til min opfyldning!

8 de janeiro de 2013
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais