Banner for Lattestore

Lattestore Opiniões 3301

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed geholpen door Adeloes! De Abachi Lamellen passen perfect in onze woonkamer. Zeer vriendelijke en hulpvaardige klantendienst, we zijn erg tevreden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond. Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt. Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Reeds klant in onze vorige woning en nu ook in onze nieuwe woning hebben ze ons zo professioneel geholpen. Tot meerdere keren stalen bestellen, advies geven, mee out-of-the-box denken, vele vrage... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de persianas
  2. Loja de cortinas
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de cortinas e persianas

Op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie en zonwering? Bij Lattestore vindt u een uitgebreid assortiment aan lamellen, rolgordijnen en jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw interieur. Ontdek onze kwaliteitsproducten en profiteer van een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Bezoek nu onze webshop en maak uw ruimte zoals u het wenst!

Ons aanbod

Verticale lamellen
Onze verticale lamellen bieden niet alleen functionaliteit, maar dragen ook bij aan de esthetische uitstraling van uw interieur. Ons universeel systeem is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van verticale lamellen.
Aluminium jaloezieën
Onze horizontale aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen.
Rolgordijnen
Wij bieden een ruim assortiment rolgordijnen op maat aan. Onze verduisterende rolgordijnen houden het daglicht buiten en brengen een aangename sfeer in uw woonkamer. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen.
Duo rolgordijnen
Verduisterend, lichtdoorlatend of net dat tikkeltje luxueuzer: bij de duorolgordijnen heeft u keuze te over. Een duo rolgordijn is één van de nieuwere producten op de raamdecoratie markt waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kan afsluiten.
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën geven een warm gevoel aan ieder interieur. Ze hebben belangrijke eigenschappen die een meerwaarde bieden aan uw ruimte. Eerst en vooral hebben houten jaloezieën de eigenschap om geluiddempend te gaan werken wanneer u de lamellen sluit. Ook heeft hout een isolerende werking.
PVC jaloezieën
Horizontale PVC jaloezieën zijn budgetvriendelijker dan de horizontale houten jaloezieën.
Plissé gordijnen
De geplooide stoffen bieden bij plisségordijnen de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een volledige of gedeeltelijke opvouwmogelijkheid, de compacte pakkethoogte van deze zonwering maakt ze geschikt voor elk raam in uw interieur.

Levering & garantie

Snelle levering en 2 jaar garantie.

Geniet van onze snelle levering en 2 jaar garantie op al onze producten. Zo ben je zeker van kwaliteit én een vlotte service!

Informações de contacto

Promotion box for Lattestore

Bestel gratis stalen!

Ontvang gratis stalen en kies met zekerheid jouw lamellen.

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

3 mil opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Correspond en tout point à mes…

Correspond en tout point à mes attentes. En espérant que cela vieillisse bien dans le temps

25 de fevereiro de 2026

Cher Yves,

Un grand merci pour votre message ! Votre satisfaction est notre priorité. Nous sélectionnons nos produits avec soin pour garantir leur qualité dans le temps.

Classificada 5 em 5 estrelas

efficace et conforme à ce que…

efficace et conforme à ce que j'attendais.
site en ligne bien fonctionnel. A recommander

Cher Jean-Marc

Merci beaucoup pour votre retour positif!

Nous sommes ravis que le site réponde à vos attentes et que votre expérience ait été efficace et fluide.

Au plaisir de vous revoir très bientôt !

Heel tevreden!

Wij zijn super tevreden over onze bestelling bij lattestore. Besteld en na twee weken al geleverd, op maat en kwaliteit!

Beste Daphne

We stellen jouw mooie review erg op prijs!
Dankjewel voor deze mooie woorden.

Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen.

Fijne avond.

Leuke ervaring

Duidelijke website, snelle levering na productie en degelijke kwaliteit van het product.

Beste Ivo

Wat leuk om te horen dat je ervaring zo positief was.

We doen ons best om kwaliteit en service te combineren, dus dit doet echt plezier!

Topproduct en superservice!

Aan de hand van de richtlijnen om onze bestelling te plaatsen tot en met de levering heel tevreden over Lattestore.
Een mooi product werd vlot geleverd.
Ook het monteren verliep heel gemakkelijk met dank aan de handleiding op jullie site. Bedankt!

Beste Geert

Wat fijn om te horen, bedankt voor de mooie feedback.

We zijn blij dat alles vlot verlopen is, van bestelling tot montage.
Veel plezier met jullie aankoop en graag tot een volgende keer!

très beau produit

Possibilité d'avoir de nombreux choix de stores, de couleur et cela sur mesure. reçu le colis bien emballé pour protéger le store, couleur conforme à la description, produit semble solide, facile à monter. Très contente

12 de janeiro de 2026

Bonjour Romain Ingrid,

Un grand merci pour votre superbe avis ⭐⭐⭐⭐⭐ !

Nous sommes ravis que le choix, la couleur et la qualité de votre store sur mesure vous aient pleinement satisfait.

Au plaisir de vous accompagner à nouveau pour vos prochains projets !

L’équipe Lattestore

Classificada 5 em 5 estrelas

première foi que j'était impatient…

première foi que j'était impatient d'exprimer mon avis sur un produit tellement je suis satisfait en tous points. 10/10 pour tout, précisions sur tout les aspects des produits sur le site, puis suivi de fabrication, emballage mode tout terrain pour super protéger le colis, hyper qualité du produit dés que je l'ai vu, comme ça existait à mes 20 ans...vive la Belgique !

4 de fevereiro de 2026

Bonjour,

Un immense merci pour ce commentaire incroyable ! 😄

Votre satisfaction nous fait vraiment plaisir. Nous sommes ravis que la qualité, le suivi et l’emballage aient été à la hauteur de vos attentes.

Merci pour votre confiance.

premium product

Dankjewel voor jullie premium product snelle service en duidelijke communicatie.

2 de fevereiro de 2026

Dag Bert

Dankjewel voor je vertrouwen en deze mooie feedback! 🙏 We zijn blij dat onze service, communicatie en onze bamboe lamellen aan je verwachtingen voldeden.

Aarzel niet om contact op te nemen bij verder vragen.

Fijne middag !

Mvg,

Goede customer service

Goede customer service: opvolging van order en levering.

28 de janeiro de 2026

Beste David

Bedankt voor deze mooie feedback! We vinden het belangrijk om onze klanten goed op te hoogte te houden, fijn dat je dit ook zo hebt ervaren! 😊

Lattestore review

Online besteld met enkele vraagjes.. vlotte communicatie. Levering binnen verwachte termijn, en product is kwalitatief en eenvoudig te installeren.

21 de janeiro de 2026

Dag Maarten

Dankjewel voor je review.

Fijn dat alles vlot verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit en installatie. Veel plezier met je mooie bamboe lamellen ! 🥳

Store vénitien en PVC

Produit (store vénitien en PVC) conforme au descriptif du site web et à la commande. Facile à installer. Délai de livraison un peu long (commandé le 18 décembre et livré le 9 janvier)

15 de janeiro de 2026

Cher Vincent,

Merci beaucoup pour votre retour positif concernant la conformité du produit et sa facilité d’installation!

Nous nous excusons pour le délai de livraison légèrement plus long que prévu. Cela s'explique par les fêtes de fin d'année, pendant lesquelles nous avons été fermés pendant quelques jours.

Nous vous remercions pour votre compréhension et restons à votre disposition pour toute question ou future commande! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

tevreden over heel de lijn

Goede service, telefonische feedback na de bestelling, stipte levering en goede kwaliteit.

15 de janeiro de 2026

Beste Marleen

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten.

Een hele fijne dag gewenst! 😊

Houten lamellen 50mm

Afmetingen exact zoals besteld. Levering in zeer degelijke verpakking. Zeer mooi en degelijk materiaal. Perfecte service!

12 de janeiro de 2026

Beste Luc

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit!

zeer vriendelijk

zeer vriendelijk, hulpvaardig en correct!

6 de janeiro de 2026

Beste Dries

Bedankt voor de positieve feedback! We waarderen dit enorm. 🤩

Lamellen studentenkamer

Zeer goed geholpen door Aline! Past perfect in studentenkamer van onze dochter

22 de dezembro de 2025

Beste Katrin

Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent! Bedankt om je ervaring te delen.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Tijdige levering. Handige webshop

24 de dezembro de 2025

Beste klant

Hartelijk dank voor deze mooie review.

We zijn blij dat je tevreden bent over onze webshop, prijs-kwaliteit alsook de levering.
Daar doen we het voor !

Classificada 5 em 5 estrelas

Lattestores is een heel correct en…

Lattestores is een heel correct en perfect bedrijf wij hebben al meerdere stores gekocht en steeds topkwaliteit .

23 de dezembro de 2025

Beste Bruno

Dankjewel voor deze mooie review !
We zijn blij dat je tevreden bent van onze kwaliteit.

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

Mvg,

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent , service, levering en klantvriendelijkheid !

Super , alles op maat , installatie was een makkie, perfecte levering op tijd. Prijs / kwaliteit een topper !

17 de dezembro de 2025

Beste Pascale

Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie woorden! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Je bent altijd welkom als je nog vragen hebt.

Vriendelijke groeten,

Excellent service

Excellent service, produits de qualité, et livraison rapide! Nous n'hésiterions même pas pour une prochaine commande et les recommandons à nos amis.

13 de outubro de 2025

Chère Estel

Merci beaucoup pour ce bel avis !

Nous sommes ravis d’apprendre que tu es satisfaite de notre service, de la livraison et de la qualité.

Profite bien de ton achat et à très bientôt !

L'équipe Lattestore

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.