Laui Lounge Opiniões 78

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

snelle en correcte levering op de dag dat ik het had gevraagd. De bezorger de bedden netjes achterom in de tuin gezet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ontzettend onaardige klantenservice. Ik probeer al 3 dagen contact te zoeken. Contactgegevens staan naar mijn mening niet duidelijk op de site. Toen ik via Google achter een telefoonnummer kwam en dit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis de jardim

De Laui Lounge collectie is ontstaan ​​uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

78 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit en levering zoals…

Mooie kwaliteit en levering zoals aangegeven. Had een vraag daarover gesteld maar alles netjes op tijd binnen en ook snelle reactie op de mail.

4 de maio de 2026

Resposta da Laui Lounge

Bedankt voor de mooie review! Waarderen we!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle bezorging en kwalitatief…

Snelle bezorging en kwalitatief geweldige ligbedden gekocht met bijpassende “tafeltjes”/ voetensteunen. Super kwaliteit en snelle bezorging!

28 de abril de 2026

Resposta da Laui Lounge

Goed te lezen! Geniet van de Laui's!

Vlotte levering…heel mooi

Vlotte levering…heel mooi, kwalitatief en comfortabel…helemaal zoals het omschreven staat…zalig…dankjewel

1 de abril de 2026

Resposta da Laui Lounge

Fijn te horen! Thanks en geniet van de Laui's!

Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb de stalen nooit ontvangen

ik heb de stalen nooit ontvangen

10 de abril de 2026

Resposta da Laui Lounge

Jammer dat we 1 ster krijgen...we versturen alle staalaanvragen gratis. Mochten ze niet correct afgehandeld worden door de post dan volstaat een berichtje of telefoontje aan ons. We sturen ze dan altijd een 2e keer (wederom gratis) ;).

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige loungebank

Prachtige loungebank, goede levering. Helaas veel los piepschuim bolletjes in de zak. Geeft veel bende ook in de natuur.

27 de março de 2026

Resposta da Laui Lounge

Bedankt voor je leuke review!
Mbt de losse bolletjes; het is inderdaad zo dat er bij enkele verpakkingen helaas wat losse parels bij de Laui's zaten. Dit had te maken met een statische reactie. Gelukkig hebben we dat snel geconstateerd en direct aangepast in de verpakkingsmethode. Ook wij waarderen de mooie natuur als geen ander ;). Dus excuus dat je een van deze verpakkingen hebt ontvangen en thanks voor de feedback!

Geniet van de Laui's!!

Classificada 3 em 5 estrelas

Erg mooie producten

Erg mooie producten. Service en communicatie mag wel beter. Na bestelling is het 7 dagen stil geweest en is er niet op mijn mail met vragen over leverdatum gecommuniceerd.

27 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima product, goede service, fijn klantcontact.

Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original Long Chair Sea Green besteld op zondag. Deze werd na aankondiging via de mail door een zeer nette koerier ACE Courier en Transport op de bijna doorgegeven tijd woensdag bezorgd. Keurige meneer, die het product aan de deur afleverde en rustig de tijd nam om zijn formaliteiten af te wikkelen. Original Long Chair Sea Green is zoals besteld en verwacht. Een fijne long chair van kwalitatief prima materiaal, zoals op de website en ook in de winkel bij het proef zitten eruit zag.

8 de agosto de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.