De levering is altijd snel en mijn bestelling is mooi en met zorg verpakt. Ik bestel meestal zilveren ringen en oorhangers. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Absoluut een aanrader als je op z... Ver mais
Heb een tijdje op mijn ring moeten wachten wegens omstandigheden, heeft mij super goed op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen en als beloning een mooi cadeau extra erbij gedaan. Kan geen be... Ver mais
I had an issue with a ring that I bought at a market. After contacting the store, I was informed when they would be at the market again and that they would be happy to offer a replacement. When I went... Ver mais
Zeer blij met mijn oorbellen, ze zijn prachtig! Ook zeer content van de levering. Ik had een fout land opgegeven, maar na een vriendelijk mailtje, werden ze een paar dagen alsnog geleverd. Hartelijk d... Ver mais
Mijn naam is Laura, oprichter van Laura Design. In 2017 begon ik dit avontuur vanuit een verlangen om meer te doen met mijn creativiteit en passie voor sieraden. Geen massaproductie, maar sieraden met een verhaal. Stijlvol, betekenisvol en van hoogwaardige kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, met daarnaast collecties die afgewerkt zijn met drie lagen 18 karaat goldplating of 18 karaat rose goldplating. Ook vind je bij Laura Design een prachtige selectie van sieraden met natuurlijke halfedelstenen, elk met hun eigen kleur, uitstraling en symboliek.Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. Wat ooit begon met een paar ontwerpen aan mijn keukentafel, groeide uit tot een geliefd merk waar vrouwen in heel Nederland zich mee verbinden. Vandaag de dag werk ik samen met ervaren zilversmeden uit Azië, die elk ontwerp met de hand tot leven brengen. Zelf ga ik op zoek naar de mooiste parels, edelstenen en materialen, zodat alleen de allermooiste sieraden in de webshop terechtkomen.
Victor Hugoplantsoen 11, 3533CE, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Oorbellen en een ring besteld, oorbellen prachtig, ring viel tegen. 2 mails gestuurd om retour aan te melden (dit staat op de site vermeld) en geen reactie terug. Jammer… dit weekend gaat de ring hoe dan ook retour met de post.
Mooie kortingsactie; vanwege vakantietijd langere levertijden. Desondanks daarna weer snelle service en mooie sieraden

Resposta da Laura Design
Snelle levering, mooi verpakt. Zag er precies zo uit als ik verwacht had.

Resposta da Laura Design
Precies zoals beschreven en zoals op de foto. Mooi verpakt en met een kleine verrassing erbij, leuk! Dank je wel, blij met mijn aankoop!

Resposta da Laura Design
Jammer dat 1 armband er niet meer was. Maar de ring en oorbellen zijn goed ontvangen, mooi en leuk verpakt!

Resposta da Laura Design
Opnieuw mooie oorbellen in prachtige cadeauverpakking ontvangen van Laura; daar wordt de jarige blij van!!!

Resposta da Laura Design
2 paar oorbellen en een ketting besteld. Levering was heel vlot. Het was een cadeautje voor mezelf en een cadeautje begint bij de verpakking.. en die was mooi!
Prachtige sieraden, héél erg blij mee!! Kom zeker weer een keertje shoppen!

Resposta da Laura Design
Mijn bestelling werd snel geleverd. Bij het openen van het doosje was het een verzorgd en fijn verpakte verrassing. Het juweeltje was ook wat ik ervan had verwacht. Mooi voor jezelf en om cadeau te doen.

Resposta da Laura Design
Snelle levering en prachtige oorbellen ontvangen.

Resposta da Laura Design
Toffe webshop met heel veel leuke sieraden. Het pakketje werd snel verzonden en alles was prachtig verpakt. Heel blij met de aankopen!

Resposta da Laura Design
Hele leuke oorknopjes Mailtje gestuurd netjes antwoord gekregen collega vond ze heel leuk.

Resposta da Laura Design
De prachtige oorbellen waren met veel zorg en liefde verpakt en verstuurd 🧡
Ik krijg hele leuke reacties op de mooie parel oorbellen.

Resposta da Laura Design
Ik was mijn mooie oorbellen binnen 1 dag verloren. Ik had achter de hangers geen stoppers. Na een telefoontje hierover kreeg ik gelijk nieuwe oorbellen opgestuurd. Echt geweldig, dank!

Resposta da Laura Design
Super schöne Ohrringe, schneller Versand und tolle, liebevolle Verpackung! Außerdem war bei mir auch noch eine gratis Überraschung dabei, die ich gar nicht erwartet hatte. Richtig toll und ich habe mich total gefreut!

Resposta da Laura Design
Snelle levering, snelle reactie op vragen. De leuke verpakking met toffe attentie maakte het af. Juweeltjes zijn net zoals ik ze me voorstelde van de foto's. Ze zijn wel erg fijn van materiaal dus vermoedelijk ook heel fragiel.
Persoonlijk vond ik de webshop niet altijd even gebruiksvriendelijk maar de aanhouder wint!! Ik heb de oorbelletjes die ik wou voor een hele speciale gelegenheid!

Resposta da Laura Design
Mooie kwaliteit zilveren oorbellen, originele ontwerpen. Ik ga deze met heel veel plezier dragen.