Informações sobre a empresa

1. Loja de vestidos
  2. Loja de artigos para casamento

Escrito pela empresa

Laveliya er din pålitelige nettbutikk for elegante kjoler til alle spesielle anledninger. Fra brudekjoler til aftenantrekk, brudepikekjoler til cocktailkjoler – vi tilbyr et bredt utvalg designet for å fremheve din unike stil. Med inkluderende størrelser, skreddersydde alternativer og verdensomspennende frakt, sørger vi for at hver kunde finner sin perfekte passform uten problemer. Vår dedikasjon til kvalitet, eleganse og kundetilfredshet har gjort Laveliya til en favorittdestinasjon for tidløs mote. Finn drømmekjolen din i dag og gjør hvert øyeblikk uforglemmelig med Laveliya.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Its a scam!

Bought a dress that looks nothing like the picture. Return is also impossible although it states that standard sizes can be returned within 14 days.

They offer you a 15% refund or a 50% worth gift card. Be warned - do not buy from this shop. It’s a scam!

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Selv om det står at angrefristen skal…

Selv om det står at angrefristen skal være enkel å benytte seg av, opplevde jeg det som veldig tungvint. Kundeservice var vanskelig å få tak i, og det tok lang tid før jeg fikk svar. I tillegg oppdaget jeg at den samme kjolen ligger over 500 kroner billigere på eBay. Ikke fornøyd med opplevelsen.

26 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er første gang jeg kjøpte et…

Det er første gang jeg kjøpte et skoleball på en nettside. Jeg var bekymret helt til jeg fikk kjolen min. Materialet er mykt og passer meg som hånd i hanske.

3 de fevereiro de 2025

Kjære kunde,

Vi er utrolig takknemlige for at du tok deg tid til å dele dine fantastiske tilbakemeldinger om kjolen.

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi er glade for at du likte å jobbe med oss.

Vi er glade for fremtiden og ser frem til å gi deg flere spennende og elskede kjoler.

Takk igjen for støtten og tilliten!

Laveliya kundeservicesenter

Dropshippingbutikk

Dropshippingbutikk. Tollutgifter tilkommer og ekstrautgiften må betales av kunden. Informasjon om dette er godt gjemt på nettstedet (som åpenbart har oversatt all info med KI), noe som er i strid med Forbrukertilsynets retningslinjer for butikker som selger fra .no-domene og dermed forsøker å fremstå norske.

30 de janeiro de 2025

Kjære kunde,

Takk for tilbakemeldingen din og for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Vi beklager så mye å høre om din mindre enn tilfredsstillende opplevelse med produkt og service, og håper du vil godta våre dypeste unnskyldninger.

Når det gjelder dine nevnte problemer, vil vi sjekke og komme tilbake til deg snart. Kan du gi oss bestillingsnummeret ditt og ytterligere informasjon om det?

Nok en gang beklager vi uleiligheten vi har forårsaket og ber om unnskyldning og forståelse.

Laveliya kundeservicesenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick tips om Laveliya av min kusin

Jag fick tips om Laveliya av min kusin, så den här gången bestämde jag mig för att köpa en aftonklänning till festen härifrån. Jag är supernöjd - klänningens stil passar mig perfekt!

2 de dezembro de 2024

Kära kund,

Vi är otroligt tacksamma för att du tog dig tid att dela med dig av din underbara feedback om klänningen.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi är glada att du tyckte om att arbeta med oss.

Vi är glada över framtiden och ser fram emot att ge dig fler spännande och älskade klänningar.

Tack igen för ditt stöd och förtroende!

Med vänlig hälsning,
Laveliya kundtjänstcenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag såg fram emot att få paketet när…

Jag såg fram emot att få paketet när jag fick leveransmeddelandet. Det sviker mig såklart inte, klänningen var fantastisk och strålande.

6 de janeiro de 2025

Kära kund,

Vi är otroligt tacksamma för att du tog dig tid att dela med dig av din underbara feedback om klänningen och servicen.

Tack igen för ditt stöd och förtroende!

Med vänliga hälsningar,
Laveliya kundtjänstcenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette er første gang jeg kjøpte en kjole fra Laveliya

Dette er første gang jeg kjøpte en kjole fra Laveliya, og jeg var litt nervøs før pakken kom. Men den vakre kjolen kom raskt og innfridde alle forventningene mine. Et pålitelig nettsted for kunder!

17 de dezembro de 2024

Kjære kunde,

Vi er utrolig takknemlige for at du tok deg tid til å dele din fantastiske tilbakemelding om kjolen og servicen.

Takk igjen for støtten og tilliten!

Laveliya.no Kundeservicesenter

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais