Goede ervaring met dit bedrijf Bed besteld binnen levertijd geleverd Netjes antwoord op de whatsapp bij vragen echt dikke pluim 👌
Leia as opiniões dos outros
Boxspring medio 2024 aangeschaft alles ging goed en werd snel geleverd, na een “klacht fabrieksfout “ super goed geholpen. Komen hun afspraken na en hebben een aanpassing gedaan zonder extra kosten hi... Ver mais
Hele fijne, duidelijk maar ook vooral snelle communicatie. Daarnaast ook een hele fijne service ervaren. Het bed was bij hun aangekomen met een beschadiging, ik ben hierover gebeld en ze zijn met een... Ver mais
Na lang zoeken voor een elektrische boxspring bij verschillende merken hier terecht gekomen, Wat een wereld van verschil. De service, klantvriendelijkheid, de keuze aan stoffen,kleuren en alle maten b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Laviva Bedding B.V. - Boxsprings, Bedden & Matrassen tegen zeer goede prijzen. Boxsprings zelf samenstellen in de gewenste kleur, stof & afmetingen!
Informações de contacto
Reedijk 7-N, 3274 KE, Heinenoord, Holanda
- 0629809426
- support@lavivabedding.nl
- lavivabedding.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super goede service
Super goede service, goed geholpen door Ayaz. Denkt mee in je wensen en behoeften. Ruime keuze en erg mooie bedden. Ook veel keuze wat betreft verschillende matrassen, toppers, kleuren, nachtkastjes, stopcontacten, opbergruimte & verlichting. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden!
Begin december 2025 hebben we 3 complete boxspringsets gekocht, 16 januari 2026 zijn ze bezorgd. De mannen waren heel vriendelijk en hebben alles boven in de slaapkamers gemonteerd. Zeer tevreden!
Wat een fijne ervaring bij deze zaak! Ze hebben een prachtige collectie, bedden van hoog kwaliteit. We werden ontzettend vriendelijk geholpen, ze nemen hier echt de tijd voor je.
Deze winkel is zeker een aanrader.
Goede en duidelijke uitleg over de…
Goede en duidelijke uitleg over de bedden. Snelle service en snel geleverd
Ze nemen in de winkel tijd voor je
Ze nemen in de winkel tijd voor je, en denken met je mee!, geven duidelijk de prijs aan. En zijn vriendelijk in contact
Goed volk
Goeie mensen. Kwamen afspraken na en communiceren duidelijk. Super tevreden
Top zaak en top service!
We komen helemaal van Maastricht wat een top service! Ik ben zo lang opzoek geweest naar een bed naar mijn wensen en hier heb ik hem meteen gevonden met alles erop en eraan precies hoe ik het wou! Ik ben er blij mee en geen spijt dat ik dit stuk gereden heb het was het zeker waard! Nu kan ik de kamer van mijn dromen maken ik raad zeker iedereen aan om hierheen te gaan ze helpen je overal mee denken mee en alles is mogelijk
Goede service!
Zojuist een bed besteld maar nog twijfel over de kleur maar mocht de kleurstaaf meenemen zodat ik thuis nog kon kijken zodat het evt nog aangepast kan worden. En uiteraard brengen we deze morgen terug. Super geholpen met goede uitleg en zijn erg vriendelijk. Het was een ritje er naar toe meer dan waard.
Aardige meneer
Aardige meneer, mooie bedden, mooie prijs! Erg tevreden! :) ik heb ze via tik tok gezien, in de showroom geweest, ik ben erg tevreden. Kom hier zeker een kijkje nemen.
Laviva bedding is top!
Laviva bedding denkt erg goed mee met oplossingen en wensen. Zijn altijd bereikbaar en reageren erg snel als er vragen zijn. Zelfs bij een foutje ( door mij gemaakt) werd dit gelijk opgepakt en opgelost. Top bedrijf. Nooit gaan wij meer ergens anders naar toe!
Uitstekende service en betaalbare kwaliteit bij Laviba Bedding
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Laviba Bedding. De service was echt supergoed: er wordt goed met je meegedacht en ze nemen de tijd om te kijken wat het beste bij je past. Binnen een uurtje kon de matras al geleverd worden, wat echt uitzonderlijk snel is. Later op de avond konden we zelfs meteen het bed ophalen, ideaal geregeld!
Daarnaast is Laviba Bedding ook nog eens betaalbaar, zonder in te leveren op kwaliteit. Alles bij elkaar een topservice en een winkel die wij zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuw bed of matras.
Is klant vriendelijk en heeft mooie…
Is klant vriendelijk en heeft mooie bedden staan voor een lage prijs
Top zaak
Hele goede & mooie zaak. Mooie meubels voor een schappelijke prijs!
Uitstekende Service!
Uitstekende Service!
Ik ben zeer tevreden over Laviva Bedding BV. Ze zijn klantgericht, helemaal niet opdringerig en ik ben echt goed geholpen bij mijn keuze.
De levering verliep precies zoals afgesproken, en de montage was perfect uitgevoerd. De monteurs waren bovendien vriendelijke en nette jongens.
Super service! Je recommande!
Super service, très bonne qualité de matériels. Beaucoup de choix de lit! Vraiment contente d’avoir découvert ce magasin!
Nous avons trouver laviva sur instagram…
Nous avons trouver laviva sur instagram et sommes venue personnellement sur place voir notre lit, le vendeur a été super sympa, nous a conseiller directement pour la personnalisation de notre lit !!
Nous sommes vraiment satisfait du service et de la qualité du lit
Hele goeie kwaliteit
Hele goeie kwaliteit. Een lieve man. Helpt graag en heel goed klanten. Gaat hele goed met klanten om. Hij trekt de klanten en is heel lief naar iedereen
Hele goede winkel!
Goede werknemer, goed geholpen en heel duidelijk. Goede service. Hij ging echt goed luisteren naar onze wensen.
Goede service en vriendelijk geholpen
Goede service en vriendelijk geholpen. De levering is snel en aardige mensen! Wij zijn tevreden.
Top ervaring gehad bij Laviva Bedding
Top ervaring gehad bij Laviva Bedding! Vriendelijke ontvangst, geen opdringerigheid maar juist ruimte om zelf even rond te kijken. Alle vragen werden duidelijk beantwoord, medewerker denkt met je mee en daarnaast genoeg keuze in bedden.