Løfwall & Barner VVS ApS Opiniões 46

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Med hjælp fra Løfwall & Barner VVS i Vordingborg har vi fået skabt et helt fantastisk badeværelse 🔥 vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.😁 God service og fantastisk imødekommenhed 💪 delma e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

overholder aftaler kommer på det tidpunkt der er aftalt, ellers bliver jeg ringet op behageligt personale

Classificada 5 em 5 estrelas

Løfwall & Barner er et absolut kompetent VVS firma med orden i tingene og rimelige priser. Efter en grundig gennemgang af vores projekt fik vi et detaljeret tilbud og aftalte hvad der skulle laves.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Escrito pela empresa

Hos Løfwall & Barner VVS forstår vi vigtigheden af pålidelighed og kvalitet, når det gælder løsninger til VVS. Som din lokale VVS’er er vi dedikerede til at levere service, der imødekommer alle dine forventninger. Vores team af erfarne fagfolk står klar til at hjælpe med installationer, reparationer og vedligeholdelse af dit vand -og varmesystemer. Vi tror på, at et godt samarbejde bygges op på tillid. Derfor er vi altid 100% gennemsigtige gennem hvert skridt af processen. Vi er kvalitetsbevidste og benytter udelukkende de bedste materialer på markedet. Det sikrer dig en løsning som er både holdbar og af højeste kvalitet. Hos Løfwall & Barner VVS stræber vi efter at yde en personlig service, der afspejler vores forståelse for vores kunders specifikke behov. Uanset om det er en mindre reparation eller en større installation, er du altid garanteret samme høje niveau af håndværk og grundighed. Vælg Løfwall & Barner VVS for en erfaren og pålidelig partner, der sørger for, at dit VVS-arbejde udføres med største omhu og professionalisme. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi glæder os til at være din foretrukne VVS’er.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Med hjælp fra Løfwall & Barner VVS i…

God service og fantastisk imødekommenhed 💪 delma et godt stykke arbejde 👍 hilsen Kim og Karina

30 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Overholdt aftale, veludført arbejde og god pris

Stod pludselig uden varmt vand, fandt Løfwall & Barner vvs via internettet, og kontrolleret trustpilot. Fik fremsendt tilbuddet dagen efter og udført arbejdet en dag senere. Prisen var fair - fornuftig og arbejde veludført. Er meget tilfreds med arbejdet og servicen. Har efterfølgende bestilt udkiftning af varmepumpe.

29 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Travlhed eller sjusk?

De løste ikke problemet eller fandt fejlen - Tilgengæld fakturerede de for noget tredje, der ikke gav mening for mig eller den vvs der kom dagen efter og læste problemet..
..Men dejligt de kom med kort varsel.

29 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Kære Lasse

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Vi pressede dit besøg ind i en meget travl kalender lige op til nytår, da du stod uden varme i din tilbygning, og vi ønskede at hjælpe hurtigst muligt. Ved besøget gennemskyllede vi din gulvvarme igennem, som det første for at tvinge eventuelle luftlommer ud, da du ingen udluftningsmulighed har på systemet og da det var det eneste sted i huset der var varmeproblemer.
Efter gennemskylningen kom der varme igennem slangerne og vi blev enige med dig om, at vi i første omgang ikke ville gøre mere da effekten af dette først kan vurderes dagen efter.
Dagen efter kontaktede du os igen og fortalte, at der stadig ikke var kommet varme på tilbygningen, og da vi ikke havde tid samme dag valgte du at henvende dig til en andet vvs firma, hvilket selvfølgelig er helt i orden.

Emil Barner
Løffwall & Barner VVS

Hurtigt og godt arbejde

Vi havde brug for Jer, I kom bare så hurtigt, lavede et flot arbejde, og samtidig var I utrolig venlige
Mvh Knud Grevsen

29 de dezembro de 2025

Hej Knud
Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores firma. Vi er glade for din tilfredshed 😊

Mvh

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var hurtigt at i kunne komme og…

Det var hurtigt at i kunne komme og billigt

23 de dezembro de 2025

Hej Sanne.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Løfwall & Barner VVS. Det sætter vi stor pris på :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons tid venlig sød og hurtig…

Hurtig respons tid venlig sød og hurtig udført, godt arbejde til en rimelig pris.
Jeg vil gerne give fem stjerner

19 de dezembro de 2025

Hej Frederik.

Vi siger dig stor tak, fordi du tog dig tid til at anmelde vores firma. Vi er glade for din tilfredshed med den udførte opgave :-)
God aften.

Super service orienteret

Hurtig udførelse, overholdt tider, fagligt kompetente.

23 de dezembro de 2025

Hej Helle.

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner af Løfwall & Barner VVS :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og godt arbejde

De kom med et rimeligt tilbud.
De lavede godt arbejde.
De var gode til at kommunikere, lige bortset fra hvis der skete uforudsete ændringer i arbejdsplanen, så gik der lang tid før de kom med en klar melding om, hvornår de SÅ kom.
Det havde været fint, hvis de bare havde skrevet til mig, at det vidste de ikke endnu fordi...sådan og sådan, men at de ville give besked så snart der var en afklaring.
Men jeg har været meget tilfredse med dem. Godt arbejde, og de kom tilbage og ordnede et problem, der opstod pga meget grus i gamle rør.

21 de novembro de 2025

Hej Anne.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Din feedback tager vi alvorlig, og vi vil gerne beklager den lange svartid.
God aften.

Frederikke Løfwall

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais