2,9

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle have renoveret badeværelset i…

Skulle have renoveret badeværelset i 2023, de startede i slut januar og var først færdig i start april.
De afvigede for en del ting der var aftalt på forhånd, eksempelvis at rørføring ikke skulle gå igennem køkkenet.
Det gjord at alt i køkkenet var støvet til og en masse rengøring bagefter. Håndværkerne havde også tilladt sig at drikke af vores kapsel kaffe maskine under renovering så der var ikke nogen kapsler da vi kom tilbage.
Vi skulle havde lavet stik de satte på forkert side af væg og sagde det var grundet lovkrav, jeg henviste til lov og el i vådrum og at den placering vi ville have var lovlig.
Derefter blev det rettet, da de godt kunne se det var korrekt.
Vi fik lavet ny dør kam der ikke er fuldendt i toppen, der er hul mellem væg og dørkarm.

I opgangen hakkede du en flig af trappen der stadig den dag i dag ikke er fikset og vi er i 2026.

16 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Modtog en stor regning hvor jeg skulle…

Modtog en stor regning hvor jeg skulle betale for 16 timers arbejde for at få sat to radiatorer op og for at lægge ca. 4 meter kobberrør. De var der en dag.

Dernæst løste de heller ikke opgaven som ønskede, da det resulterede i en merregning hos tømren som skulle montere det nye gulv.

Vi har ellers brugt dem til alle vores VVS opgaver, men denne opgave gør desværre, vi aldrig ville bruge dem igen. Sendte regningen til et andet firma, som gav en pris på lidt over det halve.

11 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I efteråret 2020 indgik jeg en aftale…

I efteråret 2020 indgik jeg en aftale med Lund Christensen VVS om at få renoveret badeværelset i min lejlighed.

På grund af travlhed kunne Lund Christensen VVS imidlertid først påbegynde arbejdet i januar 2021. Udover VVS omfattede projektet følgende discipliner: Murer, tømrer, elektriker og maler, og Lund Christensen skulle som totalentreprenør, udover at stå for VVS arbejdet, koordinere og føre tilsyn med projektet.

Ifølge aftalen med Lund Christensen VVS skulle arbejdet være færdigt efter 6-8 uger, men det kom til at vare 30 uger (!), før det blev afsluttet (og det havde intet med COVID-19 at gøre). Undervejs måtte flere ting laves om, aftaler blev ikke overholdt, og det færdige resultat blev kun middelmådigt på trods af en premium pris.

Jeg kan absolut ikke anbefale Lund Christensen VVS!

29 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Service i særklasse.

Vi valgte at bruge Lund Christensen VVS i Helsingør da vi skulle have nyt badeværelse.
Lund Christensen fik totalentreprisen og brugte deres faste underleverandører, alle faggrupper var repræsenteret.
Helt fra vi begyndte planlægningen og til projektet var afsluttet, har der været god dialog og opfølgning fra Lund Christensen.
Samtlige underleverandører udførte flot arbejde i lækker kvalitet. Tidsfrister blev overholdt og de småting der uundgåligt opstår i processen, blev løst hurtigt og effektivt.
Jeg ville til enhver tid selv bruge Lund Christensen igen hvis behovet opstår, og jeg anbefaler firmaet til alle.

26 de outubro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais