Sylvest VVS A/S Opiniões 16

TrustScore: 4 em 5

4,0

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bedre Bad Helsingør – Sylvest VVS Bedre Bad Helsingør – Sylvest VVS er et moderne og serviceorienteret VVS-firma, som løser opgaver inden for badeværelser, energiløsninger og VVS i hele Nordsjælland.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk super god service!

Fantastisk super god, kompetent og hurtig service - ringede og bad om hjælp - 10 min. senere trillede montøren ind i indkørslen og fixede den løse vandhane i køkkenbordet - skønt når en lokal håndværker yder så god service! Jørgen og hans folk kan kun anbefales 💪👌🤗

4 de março de 2026

Lynhurtig hjælp!

Jeg opdagede at min udendørs vandhane stod og fossede ud med vand fredag formiddag kl. 11.30 og ringede til Sylvest VVS. De kom lynhurtigt og fik sat en lås på hanen og var færdige inden klokken var 12. En helt fantastisk hurtig og meget venlig service.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Stol ikke på dette firma

Stol ikke på dette firma. De udfører ikke deres arbejde ordentligt og de lægger altid et par timer ekstra oveni regningen. Når man spørger dem hvorfor prøver de at bortforklare det og presse en til at betale med det samme.

19 de fevereiro de 2025

Arbejdet startede til tiden

Arbejdet startede til tiden, og alt har kørt på skinner.
Der har fra starten været en fantastisk planlægning.
Der har været mange forskellige håndværkere mens arbejdet har stået på. Alle har været meget omhyggelige, og har været fantastiske at samarbejde med.
Der har ikke været noget at klage over, og arbejdet sluttede endda en uge før planlagt. Vi giver Sylvest Vvs vores bedste anbefalinger.
Jørgen Saabye, Espergærde

23 de maio de 2025

Sylvestr VVS

Sylvest VVS, Jesper fakturerede os 2.000 kr. for 2 x 5 min arbejde udført en fredag kl13.00.. da vi påpegede det urimelige i dette, påstod Jesper at alt arbejde efter fredag kl. 12.00 var overarbejde og kræver weekend tillæg...

Vi er selv et professionelt byggefirma, og vi har aldrig hørt noget så tåbeligt, Vi kende heller intet andet VVS firma der kunne finde på dette - Vi valgte blot at betale Jesper regning, og så dropper alt videre samarbejde med Sylvest VVS.

Jeg kan kun råde alle at holde sig langt væk fra dem, og finder en mere reel lokal VVS'er der ikke behøve at overfakturer for at få sin forretning til at løbe rundt.

20 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vores nye køkken var forberedt med…

Vores nye køkken var forberedt med vandrør (koldt + varmt) samt afløb, hvilket VVS Sylvest havde etableret og fakturaen var betalt.
Efterfølgende tilslutning af vandrør til blandingsbatteri, afløb til vask samt opvaskemaskinen til vand og afløb. Denne afsluttende øvelse kostede ca. 4.000 kr., primært som følge af arbejdsløn. Sylvest VVS begrundede denne omkostningsfulde tilslutning ved at installatøren bl.a. også skulle køre til grossisten for at hente reservedele. Servicebilen skulle naturligvis også betales. Hvad servicebilen egentlig indeholder må man gætte sig til. En triviel tilslutning af et blandingsbatteri og en vask er ikke med ombord i bilen.
Jeg kan ikke anbefale VVS Sylvest. Regningen kan blive en ganske kedelig overraskelse.

27 de outubro de 2023

Er meget tilfreds med Sylvest VVS

Er meget tilfreds med Sylvest VVS. Jeg har i år benyttet firmaet et par gange til et par småopgaver, som udskiftning af armatur og udskiftning af bundventil. De er kommet til aftalt tid, og jeg er godt tilfreds med det udførte installationsarbejde. Jeg har kun oplevet venlige og søde medarbejdere såvel i telefonen som ved arbejdets udførelse.
Jeg har bestemt intet negativt at sige om SylvestVVS.

1 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Godt vvs firma

Vi har to gange været ude for at, vores gamle gasfyr ikke har virket. Vi ringede til Sylvest vvs begge gange den første gang var i weekenden,de kom begge gange og fik lavet fyret, der var meget kompetente folk der kom ud og klaret problemet hurtigt. De kan varmt anbefales, har også kun haft gode oplevelser på min arbejdsplads med dem.

7 de julho de 2023

Høj troværdighed!

Siden vi flyttede til Helsingør for godt 3 år siden, har vi brugt 3 VVS'ere før vi endte hos Søren Sylvest (SS), som vi nu har brugt til 3 små projekter og ét stort projekt badeværelse, hvor SS også stod for at levere mureren via underleverandører.

Vi har i alle projekter oplevet høj faglighed og god økonomi, hvor aftalte priser og leverancer overholdes. Vi har fået langt det meste lavet på fastpris, som vi bedst kan lide, og der hvor SS virkelig træder frem som en fremragende leverandør, er når de, selv efter betalt faktura, altid tropper op og fikser småting, der bliver opdaget efterfølgende - også selvom disse småting ikke var beskrevet på skrift, men var del af den mundtlige samtale om opgaven.

Det er god service, det er kunden i centrum og vi er meget tilfredse. Det vigtigste for en privatkunde er altid, at økonomirammen overholdes og kvaliteten er høj, og begge dele har vi nu flere gange oplevet med SS.

Anbefalet.

7 de junho de 2021

Skyhøj regning!

Vi har haft dem ude for at se på manglende varme på fyr, men efter en del timer, og en masse "måske virker det" er de så absolut ikke blever bedre. Det er faktisk blevet dårligere. De har dog sendt en skyhøj regning, hvilket gør at denne virksomhed ikke kan anbefales. De oplyser ikke om priser og virker som om de famler sig frem!

26 de abril de 2019

Solidt og sympatisk

Sylvest VVS har ydet en meget professionel service til os igennem vores renoveringsprojekt. Når vi havde brug for sparring var de klar med gode råd og tålmodighed. Aldrig sure miner eller irritation over ændringer. Vi havde den samme dygtige medarbejder hele projektet igennem, som havde overblik og lavede arbejdet fint. Vi har også sat stor pris på at man kunne regne med at aftaler blev holdt, deres medarbejder kom til tiden og arbejdet gjort færdigt. Vi sender hermed vores bedste anbefalinger videre :-)

8 de agosto de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais