Ledkoning Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben uitermate tevreden over de service en het coulancebeleid van Ledkoning. Op mails wordt adequaat gereageerd en direct doorgepakt. Ze hebben ook een zeer groot assortiment aan kwaliteitsproducten in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had in de avond diverse vragen over welke artikelen ik nodig zou hebben voor het project waar ik aan werkte. Ik ben via de chat direct geholpen en had de spullen al snel in huis. Absolute aanrader.... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

327 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

45 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima service

Zeer snelle service , behulpzame deskundige uitleg
Bravo Levi
Dankjewel voor de degelijke producten
Grt Aime

19 de janeiro de 2026

Prima webshop

Heel handig te monteren bedverlichting.
Oogt heel mooi.
Heel gebruiksvriendelijk
Het contact met de klantendienst verloopt prima.

8 de janeiro de 2026

Misleidende aanbieding, onvolledige levering

Op de productafbeelding stond duidelijk een complete set afgebeeld met dimmer en afstandsbediening. Voor €97,- mag je daar ook van uitgaan. Na ontvangst bleek dat ik alleen een ledstrip, adapter en lichtschakelaar heb gekregen.

Na contact met de klantenservice werd mij verteld dat de complete set een extra optie is die apart bijbesteld had moeten worden. Dit was niet duidelijk aangegeven en staat wel gewoon op de verkoopafbeelding. Dat vind ik misleidend.

Daarnaast was de klantenservice niet klantvriendelijk en werd er geen moeite gedaan om mee te denken over een oplossing. Voor mij voelt dit als schijn en bedrog. Ik raad anderen aan hier goed op te letten voordat ze bestellen.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Ledkoning

Dank voor uw review. Wij vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren en lichten dit graag toe voor de volledigheid.

Op de productpagina staat duidelijk vermeld welke onderdelen standaard worden meegeleverd en welke bedieningsopties optioneel zijn. De dimmer en afstandsbediening maken géén onderdeel uit van de standaardset en dienen door de klant actief geselecteerd te worden. Standaard staat de snoerschakelaar geselecteerd. Wanneer er direct op “in winkelwagen” wordt geklikt, wordt deze configuratie geleverd.

De productafbeelding toont een mogelijke samenstelling, maar door op de afbeelding te klikken en de productomschrijving te lezen wordt duidelijk uitgelegd hoe de configuratie werkt en welke keuzes beschikbaar zijn. Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor een verkeerde interpretatie of het niet selecteren van de gewenste optie.

Dat neemt niet weg dat een dimmer of afstandsbediening altijd achteraf los bij te bestellen is. Onze klantenservice heeft deze informatie correct aan u verstrekt.

Wij streven naar duidelijke communicatie en klantvriendelijke service, en vinden het jammer dat dit door u anders is ervaren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet tevreden.

Na contact te hebben gehad over een zigbee schakelaar/relais het product besteld. Helaas werkte het apparaat niet en klopte de verstrekte informatie niet. Wederom contact gehad over het retourneren van het product, hoewel dat in eerste instantie vlot verliep, duurde het meer dan een maand voordat het geld was teruggestort. Onacceptabel (ondanks dat het over een klein bedrag gaat). Verder is de communicatie verwarrend, er wordt vanuit verschillende mailadressen gemaild (ledstripkoning, smarthomekoning, bankzaken via ledkoning). Helaas geen goede ervaring met deze webshop(s).

24 de dezembro de 2025

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! Het spijt ons te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Door een periode van ongewoon hoge drukte op onze klantenservice hebben wij helaas een achterstand opgelopen in de verwerking van retouren, waardoor de terugbetaling in uw geval langer heeft geduurd dan wenselijk. Dat had niet mogen gebeuren en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wat betreft de communicatie: wij beheren inderdaad meerdere webshops en bijbehorende mailadressen. Wij reageren altijd via het e-mailadres waarmee de klant zelf contact met ons heeft opgenomen, om verwarring te voorkomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij doen ons uiterste best om alle aanvragen zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen.

Waardeloos,belofte maakt schuld.

Waardeloos,belofte maakt schuld.
Na 3 weken eindelijk binnen.
Was wachten op iets dat na bestelling volgende dag bezorgd zou worden.
Negeren mailtjes, bel ik, word ik afgesnauwd door ene danielle.. kan ook geld retourneren en zoek dan maar ergens anders naar je verlichting was een uitspraak van haar.

22 de novembro de 2025

Resposta da Ledkoning

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Het spijt ons te horen dat u het gevoel heeft gehad dat uw berichten werden genegeerd. We willen u graag verzekeren dat we geen e-mails negeren; door onverwachte drukte op onze klantenservice is onze reactietijd op dit moment langer dan u van ons mag verwachten. We begrijpen dat u snel een reactie wilt en doen er alles aan om berichten zo tijdig mogelijk én met de kwaliteit die wij willen waarborgen te beantwoorden.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat gesprekken altijd vriendelijk en professioneel verlopen. Dat is ook hoe wij onze klanten te woord staan, en we verwachten datzelfde respect in de communicatie richting ons.

Helaas hadden we door onvoorziene drukte ook een achterstand in onze verzendingen, waardoor uw bestelling later is verzonden dan beloofd. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Uitstekende service!

Oplaadbare LED-bouwlamp wilde niet meer opladen na 2 keer opladen. Na contact bood Ledkoning.nl direct aan een nieuw exemplaar te sturen. De volgende dag al een nieuwe in huis welke perfect werkt.
Top service door een topwebshop!

13 de novembro de 2025

Sfeer waar sfeer past

Materiaal goed, kan goed verwerkt worden, kan perfect in mijn domotica systeem geïmplementeerd worden.
Één led-driver werkte niet goed, ook dat is naar volle tevredenheid opgelost!

Zeer aan te bevelen!

15 de novembro de 2025

tuinspots

Ik had 3 tuinspot gekocht, maar na een uur zaten we al in het donker. Gebeld met de Ledkoning en ik moest nogmaals de lampen uitzetten en ze dan 72 uur laten laden door de zon. Zo gezegd zo gedaan. Maar ook dat hielp niks. Ik heb toen een nieuw setje tuinspots gekregen. Ook bij deze weer hetzelfde. Allebei de setjes retour gestuurd. Vandaag kreeg ik een mail dat er een nieuw set tuinspots mijn kant opkomen. Ze zijn getest en doen het naar behoren.
Ik raad deze webwinkel zeer aan.
Hele vriendelijke medewerkster en een goede service.

27 de outubro de 2025

Top klantenservice

Ik raad ledkoning aan
Ze doen totaal niet moeilijk als je een product koopt dat niet werkt ledstrip set tv HDMI ik kreeg een Box voor de ledstrip 2 keer die niet werkte toen ik via WhatsApp vertelde en foto's en filmpjes had gestuurd zijden ze ook dat het niet goed was dus kreeg ik mijn 3 box led die deed het prima gelukkig dank je wel ledkoning Waren ze maar overal zo goed als de ledkoning en zeker de klantenservice ik heb er een goed gevoel over en raad dit bedrijf 100% aan.

17 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit en nog slechtere service

Ik raad LedKoning absoluut NIET aan. Mijn ervaring is ronduit teleurstellend: binnen twee jaar tijd zijn er twee transformatoren (drivers) kapotgegaan. Het eerste defect in 2023 werd nog vervangen, maar toen de vervangende trafo recent opnieuw de geest gaf, werd ik afgescheept met het argument dat de oorspronkelijke aankoopdatum leidend is voor de garantie – niet de vervangingsdatum. Met andere woorden: als hun ondeugdelijke product na vervanging weer kapotgaat, heb je gewoon pech.

Wat ik het meest storend vind:
• Matige productkwaliteit. Twee keer een kapotte trafo binnen nog geen drie jaar – dat noem je geen betrouwbaar product.
• Tegenstrijdige informatie. Eerst zou er 5 jaar garantie zijn, dan weer niet omdat mijn aankoop vóór een bepaalde datum viel.
• Geen echte klantgerichtheid. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen en een nieuw werkend product te leveren, kwam men alleen met een karige “25% korting” op wéér dezelfde rommel.

Bovendien word je van het kastje naar de muur gestuurd met allerlei foto’s en tests die niets oplossen, alleen maar tijd kosten. Uiteindelijk blijft de klant met de schade én frustratie zitten.

Conclusie: slechte kwaliteit, slechte garantievoorwaarden en vooral een gebrek aan fatsoenlijke service. Ik koop hier nooit meer, en ik zou iedereen afraden om bij LedKoning te bestellen. Zoek liever een leverancier die wél achter zijn producten staat.

7 de outubro de 2025

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! We vinden het jammer dat u uw ervaring als teleurstellend heeft ervaren. Graag willen we een paar zaken toelichten.

In al het contact met u hebben wij geprobeerd mee te denken en een oplossing te bieden binnen de mogelijkheden die de garantie en ons beleid bieden. Helaas is de garantie op uw bestelling inmiddels verstreken. Voor bestellingen vóór 01-08-2023 geldt een garantie van 2 jaar; aankopen vanaf die datum hebben 5 jaar garantie. Dit wordt ook vermeld in onze algemene voorwaarden.

Uit coulance hebben wij u daarom een aanbod gedaan van 25% korting op de aanschaf van een nieuwe adapter, zodat u toch een werkend product kunt krijgen. Wij vinden het jammer dat dit voorstel niet aansluit bij uw verwachtingen, maar wij zijn zeker bereid om de korting alsnog toe te passen als u zich bedenkt.

We hopen dat duidelijk is dat wij gedurende het hele proces hebben geprobeerd een passende en eerlijke oplossing te bieden. Wij staan altijd achter onze service en willen transparant zijn richting iedereen die vragen heeft over deze situatie.

Classificada 2 em 5 estrelas

Flut lampen

2 solar wandlampen gekocht en boven tuindeuren gehangen en branden vorige week in de zon goed maar zodra er regen opvalt dan weigeren ze te branden dus dan moet ik iedere keer ladder op om het schoon te maken...dus geen optie om deze lampen hoog op te hangen...zonde van mijn geld

5 de setembro de 2025

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! Ik kan me voorstellen dat u graag wenst te genieten van de bestelde verlichting. Wij zijn reeds met u in contact voor een passende oplossing. Indien het gegeven advies van mijn collega niet heeft geholpen, laat het dan gerust aan ons weten. Wij pakken het dan direct samen met u op! :)

Meer dan tevreden.

De geleverde lampen zijn een mooi product, netjes geleverd volgens afspraak. Duidelijke beschrijving bij de verpakking. Via mail contact gehad en vriendelijk geholpen met de keuze die ik maakte. Kunnen velen er voorbeeld aan nemen. 😊. Volgende keer zonder twijfel weer naar hier. Bedankt

1 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en snelle afhandeling

Ik heb twee lampen besteld, waarvan er helaas één niet goed bleek te werken. Dat was even jammer, maar de klantenservice heeft dit snel en vriendelijk opgelost. De communicatie was duidelijk en ik werd uitstekend geholpen.
Kortom: ondanks het defect toch een betrouwbare winkel met een goede service. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

1 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.