Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse.! - har intet andet end positive ting og sige om hverken produkter eller personale.. Indehaveren er super sød og hjælpsom og rigtig god til sit håndværk. Man føler sig velkom... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

bestilte lygtehus til Audi A3 og fik aldrig mine varer. 12.000,- spildt og nu har han lukket virksomheden. jeg fik svar i sommers, men kan nu se på cvr at han ikke har været aktiv siden januar. hvorda... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået 2 sæt led pære hjem.og monteret på min mercedes lyser super godt der går så et øjeblik "pliiiiing" fejl højre nærlys jeg kigger stik igennem måler spænding i stik intet problem hmm tager pære... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mercado de peças automóveis
  2. Grossista de acessórios auto
  3. Tuning
  4. Loja de acessórios para automóveis
  5. Tuning automóvel

Escrito pela empresa

Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Service i top

Jeg valgte og tage og bestille pære hos ledtilbilen.com og til en overraskelse så modtog jeg alle pære dog et sæt med fejl fatning ved kontakt får jeg mulighed for returlabel asap men vælger at køre herop og bytte pære istedet og servicen heroppe er helt i top. Jeg vil klart anbefale ledtilbilen.com mht, led pære til bilen jeg kommer igen uden tøven og tager gerne den halvanden times kørsel for denne service

27 de janeiro de 2022

Resposta da Ledtilbilen.com

Det er nemlig rigtigt det du skriver.

Halvanden times kørsel er ikke alverdens hvis der venter godt selskab, god musik og LED til bilen :-) Tak for de fine ord om service og overraskelser! Det gør mig glad at læse.

Jeg hilser på værkstedet og siger du er tilfreds - også på Trustpilot.

Novsight LEDs H11, Ledtilbilen

I have ordered Philips Ultinon pro 9000, unfortunately they were out of stock but Mr. Lars part of customer support offered me Novsight LEDs as he wasn't sure when Philips LEDs will be on stock. He also gave discount and offered free mounting. I have mounted the LEDs myself but encountered a hiccup. I called him, he immediately booked me for next day and sorted out the issue. Big thanks to Mr. Mats who sorted out the issue with mounting. Mr. Lars took care of every part of the order in excellent way. All the products they sell come with good warranty and good thing is they test their new product s thoroughly before they release into the market. I am very happy with how everything went with Ledtilbilen. Very professional, excellent customer service and reliable. Thank you once again Mr Lars and team. Will come back to Ledtilbilen when I upgrade my fog lights.

26 de janeiro de 2022

Resposta da Ledtilbilen.com

Hi Prathapnath and wife :-)

Thank you so much for your beloving words here on Trustpilot. I will say hi to Mads from you and thank you so much for your lovely words about our company, service and employees. That makes me happy and your are always welcome no matter what!

Im here when you need me, no matter what issue you have with your car, im ready to serve and help you. Thank you so much for the 5 stars!!!

Ill grab a pepsi max on your bill as i told you :-)

/ Lars from Ledbilen, Customer Success Manager

Anbefales!

Super venlige og kompetente gutter. De er grundige og imødekommende overfor spørgsmål og eventuelle fortrydelser hvis resultatet ikke lever op til forventningen og man hellere vil have byttet en pære tilbage til original eller bare testet en pære på bilen inden køb.

24 de janeiro de 2022

Hej Lasse,

Det er nemlig rigtigt. Hvis man spørger inden man handler, så får man også et kvalificeret svar.

Rigtig mange af vores kunder er glade for netop at se resultatet før man monterer og ydermere giver vi 30 dages returret, men som ikke ret mange af vores kunder benytter sig af.

Nok fordi pærerne er i god kvalitet og lyser kraftigt og hvidt lys.

Du er altid velkommen hvis der er noget vi kan gøre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Var med min svoger ude og få monteret…

Var med min svoger ude og få monteret LED lys i fjernlys, nærlys, nummerplade og blinklys.
Super flinke mennesker der har den lille biks og rigtig god service. Anbefaling herfra :)

24 de janeiro de 2022

5 stjerner! Tak for det!

Den lille biks takker mange gange - nemlig den lille biks der omsætter for lidt mere end du måske tror og oplever kraftig vækst siden starten :-)

Tak Elias for de fine ord. Håber du er tilfreds og I kom godt hjem.

Kør forsigtigt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dette fup firma

Hold jer langt væk fra dette fup firma. Laver ulovlige løsninger som ikke er godkendt til at køre med på offentlig vej

21 de janeiro de 2022

Hej Hans,

Vi har flere tusinde kunder i vores system, men ingen Hans Larsen.

Derudover går jeg ind for dialog fremfor monolog, så hvis ikke vi kan tage en snak på telefonen så jeg kan oplyse dig om vores forretningsprincipper eller lovgivningen du kommenterer på, så bliver det svært. Jeg svarer selvfølgelig her på Trustpilot, i håbet om, din bruger er gyldig og er klar på en snak når du er.

/ Lars fra kundeservice

Classificada 4 em 5 estrelas

Hej jeg ventede på pære, men restordre,

Efter en god snak med Lars fra kundeservice, nåede vi til en aftale om andet mærke pære, i stedet for den jeg havde bestilt, var i restordre på ubestemt tid

20 de janeiro de 2022

Hej Kim,

Jeg er ansvarlig for vores Trustpilot og kundeservice og har forsøgt at kontakte dig telefonisk idag på tlf. 6xxxxxxx.

Kan du evt. ringe til os hurtigst muligt, så vi kan få sagen ud af verden, da jeg har en løsning der sikkert kan gøre dig glad inden weekenden.

Venligst,
Lars fra Kundeservice

Super god service!!!!!!

Jeg har været ude og få monteret led lys i min Skoda Octavia. Det var en meget positiv oplevelse, og de var rigtig gode til at forklare hvad der skete i processen. Alt i alt en super god og positiv oplevelse, jeg ville klart anbefale dem, hvis der er nogen som går og overvejer at få professionelt monteret LED-lys på sin bil.

19 de janeiro de 2022

Hej Jakob!

Det er jeg glad for at høre og det var en kæmpe fornøjelse at få lov at montere LED på din Skoda Octavia. Håber du bliver tilfreds og beklager du lige måtte vente 20 minutter.

Jeg skylder en iskold Faxe Kondi når vi ses igen!

Kør forsigtigt!

/ Lars, Mads, Carlos og alle os andre :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og gode produkter

God vejledning og rådgivning. Spurgte ind til hvad der kunne anbefales til min bil, og der blev spurgt efter billeder af lygterne. Kort tid efter at de havde fået billederne, kom de med vejledning og anbefalinger til hvilke pærer der ville være fine til mit behov.
Lagde min ordre sidst på eftermiddagen, og havde pakken næste dag! Super god service, vejledning og rigtig godt produkt med udførlig monteringsvejledning. Jeg er ovenud tilfreds, og varmeste anbefalinger fra mig, selvom jeg var skeptisk i starten.

18 de janeiro de 2022

Hej Claus,

1000 tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot. Det er helt i orden at være lidt skeptisk i starten, men nu har du LED på bilen, og vi ønsker dig en behagelig tur.

Kør forsigtigt til vi ses igen!

Lars fra kundeservice +
Alle os fra Ledtilbilen

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hyggelig mennesker at…

God service og hyggelig mennesker at tale med.

De kan bestemt anbefales 🙏🏼🙏🏼

Elyas.

18 de janeiro de 2022

Hej Elyas,

1000 tak for besøget forleden dag! Det var skønt at høre om din baggrund og tak for de mange gode råd. Vi håber du bliver tilfreds med din LED-pærer.

Lars fra kundeservice

PS: Skulle hilse fra Carlos og Mads også.

Classificada 2 em 5 estrelas

Det tog lang tid inden varerne blev…

Det tog lang tid inden varerne blev sendt, selvom de reklamere med at de ville komme hurtig, hvis man bestilte inden kl 13.

Hej Thomas

Jeg vil starte med at sige tak fordi du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse. Jeg kan kun beklage vores lange leveringstid i dit tilfælde.

Vi har og har stadig ekstraordinært travlt, men kan fortælle dig, vi har ansat 3 nye medarbejdere her efter årsskiftet. Vores leverandører giver nye leveringsdatoer og vores webshop når dårligt at blive opdateret med lagerstatus før varerne er solgt.

Håber at du vil give os en chance en anden gang og ønsker dig en fantastisk dag!

Altid god service.

1000 tak Lennart!!!

Det er en fornøjelse du skriver som du gør, og glæder mig over du har fået en god oplevelse med LEDtilbilen. Endnu engang! Kør forsigtigt til vi ses igen.

Super

Super.........

Hej Kenneth,

Jeg er glad for du er tilfreds og sig endelig til en anden gang.

Super produkt

Super produkt, LED forlygtepærer gjorde en kæmpe forskel :-)

Hej Jørgen,

så lykkedes det endelig at få dine pærer afsted også. Håber du bliver glad for dit nye lys. Du burde være rigtig godt kørende nu.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top top service og gode produkter

Virkelig en positiv oplevelse at få skiftet til LED-lys hos Ledtilbilen.dk Montøren der skiftede pærerne var super flink hvilket gjorde besøget meget hyggeligt. Resultatet var også helt i top.
5 store stjerner herfra og kommer helt sikkert igen hvis der bliver behov.

Resposta da Ledtilbilen.com

Fantastisk at høre Lasse! Dejligt at møde dig! Jeg hilser på værkstedet og nævner dit navn som tilfreds kunde. Det luner virkelig mit hjerte at høre du er blevet taget godt imod i vores nye lokaler :-) Kør forsigtigt til vi ses igen.

God behandling fra Lars i Kundeservice

God behandling fra Lars i Kundeservice, på min reklamation. Tak.
Vh Tonni

Resposta da Ledtilbilen.com

Dejligt at høre fra dig Tonni. Det er jeg glad for og håber du bliver glad for de nye LED-pærer :-).

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service kæmpe…

Rigtig god service kæmpe tilfredsstillende kan anbefales 100%

13 de janeiro de 2022

Resposta da Ledtilbilen.com

Jamen Sebastian. 1000 tak for de flotte 5 stjerner! Det luner en lørdag aften hvor jeg sidder og kigger vores henvendelser igennem på Trustpilot. Det er kunder som dig der gør det er sjovt at gå på arbejde hos Ledtilbilen.com - 1000 tak.

/ Lars fra support

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais