LE MAGDA Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en kjole til min datters dimission. Desværre er inderstoffet syet med vrangen ud hvilket kan ses tydeligt igennem kjolen. Jeg har de sidste 10 dage forgæves forsøgt at få kontakt til... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor g... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

wir waren in Lòkken im Geschäft. Die Kleidung ist wunderschön und preislich auch top. Die Inhaberin ist freundlich, nur keine ´Verkäuferin´, sie spricht niemanden an, sucht nur Teile, wenn man nachfra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Salg af tøj og accessories til piger online

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Håb på at alt bare spiller, for kundeservice kender de ikke til

Bestilte 2 skjorter på pre ordre i starten af april, pengene blev trukket nærmest med det samme. Den ene skjorte stod til levering uge 16 den anden uge 19. Da uge 16 var omme var der stadig ikke kommet hverken mail eller pakke. Jeg skriver til le magda og får svar at det jo var en pre ordre til uge 19, det havde jeg lidt svært ved at forstå, så jeg skriver igen og igen og igen uden der kommer svar. Da mister jeg tålmodigheden og annullerer begge ordre og vil gerne have penge retur, der komme også svar på min mail, dog kunne jeg godt have tænkt mig at der var kommet en tids horisont for hvornår pengene kommer retur, men der er åbenbart længere den ene vej end den anden. Jeg har endnu ikke se nogle retur penge eller fået svar, det er sgu en noget trist service.

27 de abril de 2025
logótipo da LE MAGDA

Resposta da LE MAGDA

Hej Henriette,
Tak for din ærlige feedback.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har oplevet udfordringer både med kommunikationen og refusionen i forbindelse med din pre-order.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt din frustration over manglende svar og den usikkerhed, det har medført.

Jeg vil meget gerne hjælpe med at få klarhed over din refusion og sikre, at sagen bliver løst hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op personligt på din ordre.

Vi tager din kritik til os og vil arbejde på at forbedre vores kundeservice fremadrettet.

De bedste hilsner,
Mirjam / Le Magda 🤍

Classificada 2 em 5 estrelas

Irriterende at modtage en trøje i den…

Irriterende at modtage en trøje i den forkerte farve og med en plet omme bagpå. Ellers god og hurtig fragt.

31 de março de 2025
logótipo da LE MAGDA

Resposta da LE MAGDA

Hej Daniel,
Tak for din feedback.

Vi er kede af, at du har modtaget en trøje i den forkerte farve og med en plet — det er bestemt ikke, hvad vi ønsker for vores kunder.

Det glæder os dog, at du var tilfreds med den hurtige levering.

Hvis du ønsker at bytte eller returnere varen, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

De bedste hilsner,
Mirjam / Le Magda 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte den fineste skjortebluse til min…

Købte den fineste skjortebluse til min datter i julegave, men var i tvivl om størrelse, så forespurgte på det inden bestilling. Fik hurtigt og uddybende svar på mine spørgsmål☺️ Vil helt sikkert handle her igen👌🏼

17 de dezembro de 2024

Hej mit navn er Emma

Hej mit navn er Emma,
Jeg havde en rigtig god oplevelse med siden LEMAGDA, fordi deres tøj for det første er vildt god kvalitet og bare er super smukt, men derimod også fordi de har hurtig levering og god politik på deres hjemmeside!😊

18 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig god kundeservice og rask hjelp

Veldig god kundeservice og rask hjelp, fikk en skjorte som raknet og da var det god hjelp for å komme opp med en løsning jeg ble fornøyd med. Klærne er litt dyre men betaler virkelig for kvalitets klær. Fått så mange komplimenter på alle antrekkene mine med klær herfra.

17 de fevereiro de 2025

Overraskende GODT !!!

Super hurtig levering.
Overskuelig website.
… og bedst af alt - flotte Items.
Jeg var lidt forbeholden - hvordan var kvalitet osv., når det var så fornuftige priser…?
Og må bare sige TOP !!!
Handler meget gerne igen 🌟

10 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais