Jeg har igennem en årrække anvendt Let Us Print til min leverandør af alt fra visitkort og andet branding materiale. Jeg bliver altid mødt med et smil og en helt og fremragende god service. J... Ver mais
A empresa respondeu
Flere meget fine bestillinger igennem Let Us Print til vores virksomhed. Alt fra Beachflag til nøglesnore med print i vores farver, blev leveret hurtigt og nemt til en fornuftig pris. Dejligt at man... Ver mais
A empresa respondeu
Havde op til weekenden akut brug for nye stænger til vores beachflag – og Dennis fra Let Us Print trådte virkelig til. Super hjælpsom, hurtig respons og en løsning, der bare spillede. Det er skønt, m... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte to produkter, som skulle bruges til en messe. Ved en fejl havde jeg brugt to forskellige baggrunds-blå i de to filer, jeg uploadede. Forskellen på de to blå farver var marginal, men Letusprin... Ver mais
A empresa respondeu
Let Us Print A/S er din professionelle samarbejdspartner inden for tryksager, reklameartikler og visuel branding. Vi leverer alt til dit logo - fra klassiske tryksager og profilartikler til messeløsninger, displays og specialproduktioner. Vores kunder er virksomheder og organisationer, der har behov for en effektiv og pålidelig leverandør med styr på både kvalitet og levering. Vi kombinerer mange års brancheerfaring med en digital tilgang, hvor bestilling, genbestilling og levering er optimeret. Gennem et stærkt netværk af europæiske producenter tilbyder vi konkurrencedygtige priser og direkte levering til kunden. Vi lægger vægt på: • En enkel og effektiv ordreproces • Hurtig og kompetent kundeservice • Fleksible og skalerbare løsninger • Produkter der fungerer i praksis Let Us Print A/S er for virksomheder, der ønsker en struktureret og professionel løsning – fra første henvendelse til levering. Vi gør det nemt at få produceret og leveret produkter med dit logo!
Tomsagervej 2, 8230, Åbyhøj, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas

Resposta da Let Us Print A/S
Mængden af fejl ved leverancen af min ordre gør, at jeg ikke kommer til at bruge LetUsPrint igen. Jeg har købt 1000 papkrus og 1000 låg (3 coli) og først efter 10 besøg af forskellige fragtmænd har jeg modtaget de korrekte varer. Produktet er fint, men levering og hermed leveringstid er ikke.
Jeg bliver desværre nødt til at give LetUsPrint.com en dårlig anmeldelse. Det er ikke fordi at det de leverede var kun dårligt, men mere pga deres behandling af reklamation.
Vi bestilte nogle varer bla. tre stk Roll-Up, til en messe. Det skulle leveres om mandagen, men blev først leveret sent om tirsdagen, da vi var i gang med at opsætte standen. Da vi rullede de tre Roll-Up ud, kunne vi se at to af dem var defekte. De kunne ikke rulles ind igen, da sidebeslaget var buet ud ad. De kostede 225,- pr stk med print. Vi købte for over 20 gange mere end de to Roll-Up kostede.
De ville ikke skifte kassetterne ud, da vi havde åbnet dem. Det var vi nødt til, for at få printet rullet ind igen manuelt.
Så istedet for at behandle en kunde godt, ville de ikke yde nogen for for service. Derfor køber vi ikke der igen.
OPDATERET EFTER SVAR FRA LETUSPRINT.COM! ! ! ! ! ! ! ! ! !
At man ikke kan åbne kassetten uden vold, er løgn. Det siger vel mere om jeres kompetence end den hos os, der er uddannede maskinmestere. Der er 5 skruer, der skal løsnes.
Du ved også udmærket, at vi ikke har mulighed for at bule endegavlene udad i midten, ved at skrue dem af. Og det er ikke sket under transporten, da der ikke var noget at se på embalagen. Så det er sket i jeres egen produktion.
Der var i alt 5 pakker der blev leveret, og de blev leveret på 4 tidspunkter. Det kan godt være, at det ikke er jeres skyld, men det er da heller ikke vores skyld. Selv om det er UPS's skyld, så falder det tilbage på jer, de de er jeres leverandør. Og vi har ikke kvitteret for modtagelse, men nogen på messen har. Og de er ikke leveret på samme tid.
Jeg er ligeglad hvordan du prøver at slippe ud af dette her. To af i alt 7 produkter var defekte, og de andre 5 var som ønsket. En produktions fejl kan altid ske, og er i orden. Men en så dårlig kundeservice kan ikke undskyldes, så vi køber ikke mere hos LetUsPrind.com.

Resposta da Let Us Print A/S
Vær opmærksom på at de sætter deres eget logo på dine tryksager. Det kan man jo lide eller ej, men det ville da være en hjælp hvis det stod når man bestiller så man havde det på det rene inden man køber.
Vi købte halsedisser, som kommer hjem pakket ind i Letusprint logo-poser. På den måde fremstår de mere som en giveaway for letusprint end os - selvom vi jo betaler gildet. Vi bruger mange giveaways og har aldrig oplevet noget tilsvarende. Samtidig har de skyggetryk/gennemslag (altså en produktionsfejl), men i stedet for en konstruktiv dialog om en løsning, får vi et særdeles arrogant svar fra direktøren.
Heldigvis findes der mange andre trykkerier - eller trykkeri er letusprint jo så ikke efter deres egen mening..
Så .. Snup en anden leverandør. Der er mange gode derude.

Resposta da Let Us Print A/S
Meget konkurrencedygtige priser, fornuftig kvalitet, nem bestilling og hurtig levering.

Resposta da Let Us Print A/S
Nem at bestille + min bestilling kom super hurtig..

Resposta da Let Us Print A/S
jeg ville skrive hurtigt og billigt, men så kom jeg i tanke om at ordet billigt ikke passer på kvaliteten så derfor.
BEST IN COUNTRY ! Eminent support, venlighed og super hurtig service og priser der er til at forstå !!!

Resposta da Let Us Print A/S
Fin og nem handel. Var lidt forvirret om den design-skabelon vi skulle bruge og hvad resultatet blev. En bedre forklaring eller illustration af hvordan skabelonen kommer i udtryk kunne være en stor hjælp.

Resposta da Let Us Print A/S
Hurtig levering, attraktiv pris og kvalitet der er absolut i orden...
Bliver også mit valg ved næste bestilling...

Resposta da Let Us Print A/S
Altid hurtig og præcis levering. Produkterne lever op til vores ønsker og er i god kvalitet!

Resposta da Let Us Print A/S
Noget må være gået galt. Jeg mindes ikke at have anmeldt letusprint nogensinde. til gengæld har jeg anmeldt et firmaet amaliehansen for nylig, da det er et rent svindelfirma og for at advare andre om at sende penge deres vej.

Resposta da Let Us Print A/S
Fantastisk service... jeg var lidt presset på tid,med mine valgplakater. Men det hele lykkedes, så 👍 her fra.
Mvh Mikkel(Billund)

Resposta da Let Us Print A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.