Informações sobre a empresa

3. Fornecedor de equipamento para desenho técnico
  4. Fornecimento de produtos alimentares
  5. Fornecedor de produtos alimentares
  6. Nutricionista

Jouw oplossing voor aangepaste sondevoeding Bij ons vind je innovatieve en leuke houders voor sondevoeding die de zorg vergemakkelijken. Kies voor gemak en stijl! Onze passie voor voeding en zorg Wij bieden creatieve oplossingen voor sondevoeding houders Met liefde gemaakt voor jouw gemak Verhoog de kwaliteit van zorg met onze producten.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede, snelle service en vriendelijk contact

Fijn contact met snelle reactie. Ook kreeg ik duidelijke fotos en filmpjes van het werkende product voordat ik tot bestellen overging. Ik had enkele vragen rondom de pomphouder en opties die ervoor zijn. Ik heb vorige week een eerste bestelling gedaan en die was super snel verzonden en geleverd (36 uur ongeveer van bestellen tot levering). Ons zoontje kan door deze pomphouder nu spelen tijdens voedingen ipv dat hij vast zit aan een zware tas met zware houder.

30 de março de 2026

Dankjewel voor leuke review 😊🙏

Perfect

Netjes
Snel
Praktisch
Fijne communicatie
Hele mooie matching kleur paars

10 de março de 2026

Snelle levering gehad.
Erg fijn voor de pomp.
Na 1 maand was er wat kapot, bij contact opnemen kregen we een nieuwe opgestuurd tegen de verzendkosten. Erg netjes.

20 de fevereiro de 2026

Opzet stuk en sleutel.

Vandaag mijn nieuwe opzet stuk ontvangen. Omdat de fles niet meer Paste. Super fijn dat je ook losse onderdelen kan bestellen. Heel erg bedankt. Ook heel blij met de sleutel om de slang los te draaien. Geen zere vingers meer. Ook snelle service en fijne communicatie, nogmaals dank.

18 de fevereiro de 2026

Graag gedaan

Hele leuke houders

Hele leuke houders, ze zijn exact zoals gewild, goed gemonteerd en ik vind ze heel praktisch en licht kwa gewicht. Ik ben heel tevreden en had niet beter kunnen wensen! Ook een snelle reactie via de app en zeer vriendelijk . Ze waren ook snel geleverd, ik had langer verwacht! Dus het is perfect gegaan!

14 de fevereiro de 2026

Precies wat we wilden

Super snel antwoord via de app! Precies de houder die we gevraagd hebben! Snel geleverd. We raden iedereen aan hier bij lewis een houder te bestellen

6 de fevereiro de 2026

Graag gedaan

Toppie

Mooie, lichte en makkelijke pomphouders besteld. Snel geleverd, fijne communicatie en ontzettend blij. Blijven stevig staan, zien er leuk uit en passen makkelijker in een gewone tas. Ook een enfit sleutel besteld voor de lijnen die vast gaan zitten. Een aanrader voor iedereen met sondevoeding.

15 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Superfijne en mooie producten.

Superfijne en mooie producten.
Mijn dochter is heel blij met de mooie roze pomphouder, die ook een stuk minder weegt dan die van het ziekenhuis! Hele fijne en snelle service ook, bedankt Lewis!

10 de janeiro de 2026

Hele degelijke nette voedingshoude

Hele degelijke nette voedingshouder waarin we de HIPP- voeding eindelijk vanuit de originele fles in kunnen laten lopen. Bij de vorige houder lukte dat niet en moesten we altijd alles overgieten naar andere containers. Dit gaat een boel plastic afval schelen!

7 de janeiro de 2026

Lock button

Speciaal voor ons een ‘lock’ ontworpen voor op de Medilime button. Werkt goed, slim ontwerp.

3 de janeiro de 2026

graag gedaan

Classificada 4 em 5 estrelas

De pomphouder is echt fantastisch

De pomphouder is echt fantastisch. De fles blijft stevig op zijn plek zitten en valt niet om. Daarnaast is de houder licht van gewicht. Ik zou deze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een lichte en fijne houder.

30 de dezembro de 2025

Baxterrolhouder

Ik heb een baxterrol houder gekocht voor mijn medicatierol en hij past perfect, werkt goed en staat ook veel leuker op tafel dan die saaie doorzichtige die ik van de apotheek had. Ik ben er echt heel erg blij mee!

23 de julho de 2025

Must have!

Vandaag onze 2e pomphouder besteld. (Vanwege wisselen naar andere pomp!) Heel tevreden! Goede kwaliteit en robuust, wat een must is voor onze kleine sloopkogel. Daarnaast helemaal naar smaak te laten maken. Veel mooier dan de standaard houder!

28 de dezembro de 2025

Praktische voedingshoudern

Enorm blij met de praktische en zeer lichtgewichte voedingshouder, duidelijke uitleg en zeer snelle bezorging!
Ideaal nu ook om de houder in een normale tas mee te nemen.
Dank je wel voor alles!!

6 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.