Bestelling werd meteen de dag erna geleverd. Het product is heel smaakvol en zeer makkelijk te maken. Ik ontbijt hier elke dag mee. De eerste zak is er al bijna doorheen. Aanrader!
Leia as opiniões dos outros
Chocolade oats. Ik heb verschillende eiwit oats geprobeerd van verschillende merken maar vind deze toch het lekkerst ik wissel hem zelf af met de appel kaneel van upfront (hier had ik nog een z... Ver mais
! Daily Upp maaltijdshake met de smaak vanille is een complete maaltijd voor je ontbijt of lunch. Na het drinken van de shake heb je echt een verzadigd gevoel en geen honger. De smaak vanille is lekk... Ver mais
Heerlijk romige shake met een geweldig contact met de verkopende partij (er gaat niets boven Groningen!) Ik kan echt een paar uur vooruit na de shake; erg belangrijk als je niet veel tijd hebt in de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Begin je dag goed met de belangrijkste maaltijd van de dag. Onze shakes geven je de energie die je nodig hebt en helpen je spijsvertering op gang te brengen. Het is de eenvoudige manier om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en je dag met een lach te beginnen. Geen zorgen, we maken ontbijten alleen maar leuker, lekkerder & gezonder!
Informações de contacto
Mussenakkers , 9411NV, Beilen, Holanda
- info@dailyupp.com
- dailyupp.com
Chocolade oats
Ik had de chocolade oats besteld. De smaak is erg lekker, het is makkelijk en snel klaar!
Heel smaakvol en makkelijk te maken!
Top!
Ik heb de chocolade proteïne oats besteld. De levering was snel. In de ochtend heb ik nooit veel tijd voor een ontbijt dus dit is perfect! Het is makkelijk, snel, lekker en de voedingswaarden zijn goed.
Ik gebruik dit al bijna een half jaar…
Ik gebruik dit al bijna een half jaar en dit werkt perfect voor mensen die een snelle ontbijt willen, en het is voedzaam en geeft energy en is ook nog is lekker alle smaken vallen bij mij goed vooral die chocolade.
Ik zou het zeker aanraden
Dailyupp maaltijd shake heb ik tijd gebruikt. Deze zijn enorm vullend voor de ochtend en je zit er echt uren vol van en het is ook nog eens super lekker. Eenvoudig met water erbij en shaken maar. Top producten
Ik heb nooit echt tijd voor een ontbijt…
Ik heb nooit echt tijd voor een ontbijt en vind dit super gemakkelijk!
Chocolade oats vind k de lekkerste oats op de markt
Chocolade oats.
Ik heb verschillende eiwit oats geprobeerd van verschillende merken maar vind deze toch het lekkerst ik wissel hem zelf af met de appel kaneel van upfront (hier had ik nog een zak van) maar vind de chocolade oats van daily up echt het lekkerst. Ook passen de voedingswaarde van daily up beter in mijn voedingsplan 😄.
Echt een aanrader.
Goed product!
Dit is echt top maaltijd ik neem de…
Dit is echt top maaltijd ik neem de shake elke morgen. Je zit er echt vol van
Super lekker en makkelijk om te maken!!
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven. Goede smaak combinaties.
snelle en duidelijke afhandeling en communicatie.
goeie vervanging als je weinig tijd hebt om te ontbijten.
Super lekkere shakes om de dag te…
Super lekkere shakes om de dag te beginnen. Dit is de eerste shake die ook echt goed vult en je niet snel weer trek hebt.
Bestelling en bezorging is goed en snel.
Ennnn hopelijk is de aardbeienshake weer snel op voorraad! Want die is echt het lekkerste!!

Aanrader voor iedereen!!
Nooit gedacht dat deze shake zo’n goede start voor mijn dag zou betekenen, ik voel me elke ochtend fit en energiek als ik de shake neem!
Zeker een aanrader!!

Resposta da Dailyupp
Is echt top smaak goed zit ook lekker…
Is echt top smaak goed zit ook lekker vol

super goede service
super goede service! en de maaltijdshake werkt perfect. Na het drinken kun je zo 5 uren ongestoord verder met je werk

Waard voor je geld
De Daily Upp power (ontbijt) zakken zijn best aan de prijzige kant, maar zeker waard voor je geld. Het is een stevig ontbijt waar je lang mee kan doen. Echt een aanrader

Resposta da Dailyupp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.