Li-Ning Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent quality and performance! I’m very impressed with these Li-Ning Wade shoes. They’re comfortable, have great traction, and provide excellent support on the basketball court. The quality feels... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

super fin service! Storlekarna är små och faretaget kontaktade mig för att informera om detta. De hjälpte oss att välja rätt storlekar online och allt passade perfekt efter det. Lätt och smidig kommun... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

119 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mycket nöjd!

26 de junho de 2025

Hej

Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada över att du är så nöjd med din upplevelse hos oss.

Snabb leverans.

6 de maio de 2025

Hej Mats,

Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att du uppskattar vår snabba leverans.

Tectonic 9

Väldigt nöjd med mitt nya rack. Snabb leverans. Inga konstigheter

3 de março de 2025

Hej Alex

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt nya racket och att leveransen gick smidigt.

Med vänlig hälsning

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans. Det enda man önskade var att storlekarna på kläder generellt var rätt storlek dvs europeiska storlekar vilket om man vill inte var uppmärksam fick för små storlekar som då var asiatiskt. Annars fina grejor.

1 de abril de 2025

Hej Staffan,

Stort tack för din recension och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att leveransen var snabb. När man väljer storlekar hos oss försöker vi visa både den asiatiska och den europeiska storleken – till exempel kan en T-shirt stå som "S (EUR M)". Vi förstår dock att det ändå kan skapa viss förvirring, och vi tar gärna till oss din feedback och tittar på möjliga lösningar för att göra det ännu tydligare framöver.

Älskar kvalitet av Li- Nings produkter

Älskar kvalitet av Lin

2 de abril de 2025

Hej Bojan,

Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada över att du älskar kvaliteten på Li-Nings produkter och att du ville dela det med oss.

Classificada 3 em 5 estrelas

Falsk marknadsföring

Jag är väldigt missnöjd med mitt köp från Linings hemsida. Beställde två tränings t-shirts i rosa/vit. Men till min besvikelse så var de röd/vit när jag öppnade paketet. Dessutom så var t-shirten ganska genomskinliga och det framstod inte på deras hemsida. Blir retur tyvärr. Men jag fick snabbt och bra bemötande via mail, vilket är positivt!

11 de abril de 2025
Opinião espontânea

Hej Sofia,

Tack för din recension.

Först och främst är jag ledsen över din upplevelse vid köpet av T-shirten hos oss. Det handlade om att färgen på produktbilden inte helt överensstämde med den faktiska T-shirten. Det är naturligtvis tråkigt, och vi rättade till det så snart vi blev medvetna om det. Jag blir dock lite ledsen över att du kallar det falsk marknadsföring, då det absolut inte varit vår avsikt att ”lura” någon med en felaktig bild.

Men jag har förstått från min kollega att du har fått en gratis returetikett och kan skicka tillbaka varan utan kostnad. Så jag hoppas att det löser saken 😊

Vi uppskattar att du tyckte om vårt snabba svar från kundtjänst så vi kunde lösa problemet snabbt.

Jag hoppas att du vill handla hos oss igen i framtiden.

Produkterna motsvarade beskrivning

Produkterna motsvarade beskrivning. Otrolig bra pris på lining nr1 sträng!

1 de abril de 2025

Hej BanBan,

Stort tack för din fina recension – vi är glada att höra att produkterna motsvarade dina förväntningar och att du uppskattar priset på vår Li-Ning No.1-sträng!

Med vänlig hälsning

Base sole

Base sole. Shall be better.

31 de março de 2025

Hi Vignesh,

Thank you for your review and for sharing your experience with us.

The shoes you purchased are one of our basic models, and I understand they may not fully meet your expectations. However, there's a big difference between choosing a basic model and a top-model badmintonshoe, especially if you're looking for advanced cushioning and other performance features.

That said, we hope you experienced good service and fast delivery with your order.

Best regards,

Inget återköp efter strängning

Dålig retur regler.

27 de fevereiro de 2025

Hej Dipak,

Jag är ledsen att se att du bara gav oss två stjärnor – kan du förklara vad som hände?

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans på bra rack

Snabb leverans och racket var helt när kom fram. Testade racket igår med nya strängar. Motsvarande mina förväntningar.

3 de fevereiro de 2025

Hej Tomas,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi uppskattar det enormt mycket!

Vi hoppas att vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden.

Snabb leverans bra pris.

Snabb leverans bra pris.
Lättspelat rack med bra känsla

29 de janeiro de 2025

Hej Niklas,

Tusen tack för dina 5 stjärnor! Vi uppskattar det verkligen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Artikel fanns inte i lager => hög frakt

En beställd och betald artikel fanns ej i lager, fraktbeloppet utgjorde därmed stor andel av totalbeloppet av hela besättningen.
Hade antagligen inte beställt om jag vetat innan.

14 de janeiro de 2025

Hej Jakob,

Jag har fått dialogen du hade med min kollega och ser att ni diskuterade att ett av dina två produkter tyvärr var slutsålt. Min kollega frågade därför om du ville ha en annan vara istället för det du hade beställt, som vi tyvärr inte hade i lager.

Du tackade nej till någon ersättningsvara och vi skulle bara skicka det ena produkten till dig.

Dessutom hade din ursprungliga order inte överskridit gränsen för fri frakt, så det är viktigt att säga att inga extra fraktkostnader har lagts till din order.

Så vi är mycket ledsna över att du ger oss två stjärnor, trots den dialog som ägt rum i samband med denna order.

Vi strävar dock alltid efter att skapa bra upplevelser varje gång man handlar på li-ning.se, så om du har någon feedback får du gärna skicka den till mig på daniel@li-ning.dk

Ha en trevlig dag :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Good response & original quality racquet

I order a different weight racquet by mistake, but sent them a mail before shipping and it was changed to the new requested one. The racquet is really good.

10 de janeiro de 2025

Hi Swaroop,

Thank you for your 5 stars. I'm glad to hear that we managed to accommodate the change in your order. I hope we can help you again another time.

Best Regards,
Daniel, Li-Ning

Nöjd med skor

Bra skor, skulle kanske tänka på framöver att ta en halv till en hel storlek mer vid köp av skor jämfört med normala EU storlekar.

8 de janeiro de 2025

Resposta da Li-Ning

EU-storlekar är från alla tillverkare endast en "vägledande" storlek. Så det säkraste valet när det gäller storlek är att följa mm eller US-storlekar. Alla tre saker är angivna på vår hemsida.

Men generellt har vi mycket liten avvikelse i storlekarna på våra skor, så om du bara tror att du bör ta en halv storlek större nästa gång, kan du tryggt göra det.

Resposta da Li-Ning

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med både beställningen och leveransen.

Ha en fortsatt trevlig dag!