Li-Ning Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent quality and performance! I’m very impressed with these Li-Ning Wade shoes. They’re comfortable, have great traction, and provide excellent support on the basketball court. The quality feels... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag är väldigt missnöjd med mitt köp från Linings hemsida. Beställde två tränings t-shirts i rosa/vit. Men till min besvikelse så var de röd/vit när jag öppnade paketet. Dessutom så var t-shirten gans... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans. Det enda man önskade var att storlekarna på kläder generellt var rätt storlek dvs europeiska storlekar vilket om man vill inte var uppmärksam fick för små storlekar som då var asiatisk... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

119 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Good prices

Good prices, excellent quality and fast delivery

7 de outubro de 2024

Hello Alexey,

Thank you for your review and the 5 stars! We’re happy to hear that you’re satisfied with the prices, quality, and fast delivery.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbleverans och svarar på mail…

Snabbleverans och svarar på mail omgående. Hög kvalite på produkterna!😊

18 de setembro de 2024

Hej Ronak,

Tack för din fina recension och för de 5 stjärnorna! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och kvaliteten på våra produkter.

Daniel Roland, Li-Nin

super fin service

super fin service! Storlekarna är små och faretaget kontaktade mig för att informera om detta. De hjälpte oss att välja rätt storlekar online och allt passade perfekt efter det. Lätt och smidig kommunikation, bra kvalitet, snygga och bekväma.

27 de agosto de 2024

Hej Lidia,

Tusen tack för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt storlekar och att du är nöjd med både kvaliteten och kommunikationen.

Fast delivery

Fast delivery, good quality

7 de agosto de 2024

Hello Elva,

Thank you very much for your review and the 5 stars! We're glad to hear you are satisfied with the quality and fast delivery.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering selvom en af mine…

Hurtig levering selvom en af mine bestillte artikler var den forkerte kommer jeg i løbet af et par dage modtage den rigtige. God service!

12 de agosto de 2024

Hej Anne-Marie,

Tack för din recension! Vi beklagar felet med din beställning och uppskattar din förståelse. Det är bra att höra att du har fått snabb hjälp och att vi kunde rätta till det.

Classificada 2 em 5 estrelas

Verkliga storlekar på kläderna varierar…

Verkliga storlekar på kläderna varierar mycket och ni hör aldrig av er trots att jag försökt kontaktaer tre gånger.

2 de maio de 2024

Hej Hans,

Storlekarna kan variera från stil till stil.

Jag är ledsen om du inte har hört från oss. Jag hoppas dock att du under tiden har fått svar på din förfrågan, men om du inte har det, bör du kontakta oss på service@li-ning.dk.

Vi beklagar verkligen din upplevelse, men hoppas att vi kan lösa det och att du vill handla hos oss en annan gång.

Great prices

Great prices, and great help from customer service when some items in my order were sold out. Fast delivery. Great shopping experience overall.

3 de maio de 2024

Hi Gabsan,

Thank you so much for your great review of li-ning.se

I'll give the customer service a HIGH-FIVE.

We hope to see your again at our store.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt bemötande och bra service.

Trevligt bemötande och bra service.

24 de abril de 2024

Hej Mikael,

Tack för din fina recension och de 5 stjärnorna.

Vi hoppas att vi ses på li-ning.se en annan gång.

very good

very good. aaaaaaaaaaa +

30 de abril de 2024

Hi Duc,

Thanks a lot for your review.

Classificada 4 em 5 estrelas

good but long shippingtime.

Easy to order

23 de abril de 2024

Hi Vilmer,

We always try to ship all our orders as quickly as possible. If you order rackets with stringing, there will be extra delivery time.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, mycket bra kvalitet.

14 de março de 2024

Hej Yiying,

Tack för dina 5 stjärnor. Vi är glada att du tycker om vår snabba leverans samt kvaliteten på produkterna.

Snabb strängning och leverans

Snabb strängning och leverans, bra kvalite på strängningen!

12 de março de 2024

Hej Ludvig,

Vi är glada att du gillade leveranstiden på vår strängning. Vi försöker alltid vara så snabba som möjligt, så vi är glada att du har märkt det.

Vi hoppas att vi får se dig igen på li-ning.se.

Jättenöjd med mina nya rack Axforce 80

Jättenöjd med mina nya rack Axforce 80. Dock så beställde jag strängning via Li-Ning och första smashen så gick strängen av, mitt i sweetspoten. Kan absolut varit otur men känns som strängningen varit felaktig.

12 de março de 2024

Hej Simon,

Stort tack för din recension – vi hoppas kunna hjälpa dig även i framtiden. Om du känner att det är något konstigt med strängningen, vänligen ta en bild på hur den har gått sönder och skicka den till vår kundtjänst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa racket jag har spelat..

Bästa racket jag har spelat..
Bra leverans

29 de janeiro de 2024

Hej Tuan,

Vi är glada att höra att du är nöjd med din nya racket och din tillfredsställelse med vår leverans.

Bra tjänster!

15 de janeiro de 2024

Hej Minh,

Tack så mycket för din recension! Vi uppskattar verkligen dina 5 stjärnor!

Sonen är mycket nöjd :-)

22 de dezembro de 2023

Hej Kristina,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss - det uppskattar vi mycket. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig igen i framtiden.

Med vänlig hälsning