Liahome Opiniões 112

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Levering duurde erg lang. Vervolgens kreeg ik twee ipv vier wandpanelen geleverd. Op de afbeeldingen op de site staan er duidelijk vier. Zij willen niet toegeven dat de informatievoorziening onvolledi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

KOOP NIET BIJ LIAHOME !! 1 Komt uit China en levertijd is tenminste 3 weken 2 Komt uit China en kwaliteit is echt prullaria 3 Retourbeleid is verwerpelijk. Je moet via mail kenbaar maken, krijg... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

112 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

RETOUR AZIË

Spijtig geen 0 sterren staan!!!!! Haardroger gekocht in Nederland (Lia Home.nl) en niet Azië, na 3 maanden plastiek los binnenin en kortsluiting, levensgevaarlijk. Geven geen Garantie (GOED OPLETTEN: RETOUR IS AZIË OP EIGEN KOSTEN), voorstellen van kortingen als je opnieuw iets aankoopt of na lang aandringen % op aankoopprijs met veel verlies natuurlijk!! Maar prijzen zijn x4, controleer op Temu. Wist niet dat ik brol had aangekocht van Azië.

28 de novembro de 2025

Chinese scam!

Chinese scam!! Don't buy from this company!!

LiaHome is a fraude and not a real company!

They sell cheap Chinese products , that you can get on AliExpress - for ten times their original price.

I ordered a product from this company , not realizing it was a Chinese scam!

They sent a defected product and when I tried to contact them and ask for a refund there was no answer. Theire phone number is disconnected and they ignored mutiple emails I have sent them.

Avoid this compamy!!!

1 de dezembro de 2025

Chinese oplichterij!

Chinese oplichterij!! Koop niet bij dit bedrijf!!

LiaHome is een oplichter en geen echt bedrijf!

Ze verkopen goedkope Chinese producten die je op AliExpress kunt kopen - voor tien keer de oorspronkelijke prijs.

Ik heb een product bij dit bedrijf besteld, zonder te weten dat het Chinese oplichterij was!

Ze stuurden een defect product en toen ik probeerde contact met ze op te nemen en om terugbetaling te vragen, kreeg ik geen antwoord. Hun telefoonnummer is afgesloten en ze negeerden meerdere e-mails die ik ze heb gestuurd.

Mijd dit bedrijf!!!

21 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

12 november 2025 heb ik bij lia home…

12 november 2025 heb ik bij lia home een product gekocht , na 2 mail over wanneer het product bezorgd wordt heb ik helaas nog steeds geen enkel reactie. Mensen niets kopen bij lia home. Het zijn ver…… oplichters

1 de dezembro de 2025

NO - If I could give no stars- i would

If I could gibe no stars, i would. I ordered an item but the actual item was completely different - low quality than the actual pictures. I asked for a return and they claimed that it is not sustainable and proposed to replace. It was not possible because has to be exactly one product and same amount/ after thousands of email exchanges, I picked sth from their list. But instead they sent me an other one of the wrong product. It was a waste of my money, waste of carbon footprint and a SCAM.

18 de novembro de 2025

Oplichters

Oplichters! En het product retourneren naar China kost minimaal €40,- Product komt uit China en het glas in lood blijkt plexiglas te zijn. Ik ga aangifte doen!

18 de novembro de 2025

Wrong product/Zero Customer service - scam

Placed order. Received wrong product. Then the "fun"started: frustrating back & forths via email. Refused to call me instead to resolve issue faster. Then I researched them: realized they're a scam. Requested refund from my credit card company.

1 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Deze winkel heeft een uniek aanbod dat…

Deze winkel heeft een uniek aanbod dat persoonlijker aanvoelt dan standaardproducten. Ik bestelde een decoratieve schaal die een subtiel hoogtepunt in mijn woonkamer is geworden. De balans tussen eenvoud en originaliteit maakt het veelzijdig.

13 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wilde iets speciaals voor mijn hal…

Ik wilde iets speciaals voor mijn hal en bestelde een decoratieve spiegel. Hij heeft een strak design dat de ruimte verlicht door het licht mooi te weerkaatsen. De kwaliteit is uitstekend en voelt luxer dan de prijs suggereerde. Bestellen ging eenvoudig, en ik kreeg regelmatige updates over de verzending. Toen het pakket arriveerde was ik onder de indruk van de zorgvuldige verpakking. Het installeren was simpel en nu voelt de hal groter en uitnodigender. Dit was een aankoop waar ik erg tevreden mee ben.

21 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

False material, fake. It is a shame.

DO NOT BUY. It is the most dishonest experience I ever had. They supply a mini TimberSnap in place of a real one, nothing as described on Internet Site. Will do all it is possible to close this Site. No answer on the claim made by mail.

16 de outubro de 2025

Mobiel Toilet aankoop

Ik heb bij Lia Home.nl een Mobiel Toilet besteld 29 september koste € 79,95 en heb contact gehad via de mail. krijg te horen steeds er is iets mis gegaan met de bestelling ! En er word een nieuwe gezonden zonder kosten verder tot nu toe weer niks ontvangen ? het lijkt er op dat het bedrijf niet klopt! Het lijkt dat ik ben beet genomen en er niks komt plus mijn geld kwijt ben . dus ben gewaarschuwd koop daar niks meer ....

29 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een paar weken geleden een olie…

Een paar weken geleden een olie verwarmer gekocht en alles is perfect gegaan!!
De verwarmer is exact dezelfde als ik bij bol.com heb gekocht maar wel ruim 20€ goedkoper.
De kwaliteit is prima en werkt goed.

16 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De vloerlamp die ik bestelde heeft mijn…

De vloerlamp die ik bestelde heeft mijn leeshoek volledig veranderd. Hij straalt een warme en uitnodigende gloed uit waardoor de ruimte comfortabeler voelt. Wat me het meest opviel was de aandacht voor design, modern maar toch charmant. Het bestelproces was eenvoudig en de communicatie duidelijk. De levering was op tijd en het product kwam in perfecte staat aan. Ik merkte meteen dat de materialen zorgvuldig gekozen waren. Zo’n betrouwbare ervaring geeft me vertrouwen om deze winkel aan te bevelen aan anderen.

13 de setembro de 2025

Dropshipper blijkbaar

Dropshipper blijkbaar. Ik had eerst even de reviews moeten bekijken van deze website. Website lijkt leuke producten te verkopen maar in werkelijkheid ontvang je Chinese troep van de laagste kwaliteit. In mijn geval een paraplu bak wat 129,95 Euro koste en de werkelijke waarde hooguit 15,- Euro zou moeten zijn. Dus ook ik ben er in gelopen helaas.

29 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.