Libristo Poland Opiniões 194

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Książka nigdzie już nie była dostępna. Libristo naprawdę przekopali świat i ją dla mnie znaleźli. Jestem pod wrażeniem! Książka przyszła dobrze zabezpieczona. Polecam każdemu tę internetową księgarnię... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

I’m very happy with the book selection, especially the variety of languages available. I’m also satisfied with the customer support — they responded to my emails quite quickly and address... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta – szybkie i rzeczowe odpowiedzi na pytania. Zamówienie zostało skompletowane sumiennie i bez żadnych braków. Przesyłka dotarła zgodnie z początkowo podanym termi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Mogę tylko powtórzyć słowa poprzednich klientów, że Libristo ma duży wybór zagranicznych książek w przystępnych cenach, bardzo często niższych niż w innych księgarniach internetowych. Trzeba się licz... Ver mais

A empresa respondeu

4. Livraria de Direito
  5. Livraria de Medicina
  6. Loja de livros raros

Escrito pela empresa

Z wyborem ponad 21 milionów tytułów książek w ponad 150 językach Libristo jest największą księgarnią internetową książek obcojęzycznych w Europie. W naszej księgarni można znaleźć książki w języku angielskim, niemieckim, francuskim, hiszpańskim, rosyjskim lub włoskim. Ale czy wolisz czytać po polsku, węgiersku, chorwacku, czesku, słowacku, ukraińsku, a może po chińsku lub koreańsku? Nie ma problemu, mamy to wszystko. Jesteśmy zespołem młodych ludzi, którzy nieustannie poszukują nowych tytułów, aby poszerzyć nasz wybór książek w różnych gatunkach i językach. Naszą wizją jest zapewnienie łatwego dostępu do dowolnej książki w dowolnym języku każdemu klientowi w Europie w zaciszu własnego domu. Dzięki Libristo nasi klienci są informowani i bawią się poza swoimi fizycznymi granicami, są zawsze o jedną stronę do przodu. Z Libristo możesz „być kimkolwiek”!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Polecam. Stały klient.

Zamówienia wszystko super, już kilka, ale ważniejsze że zwroty przyjmowane bez utrudnień.

31 de dezembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i że proces zwrotów przebiega bezproblemowo. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie!

Very very happy

The notebook was very well protected and has arrived without any scratches, also it has been delivered on time. On the web they have very good prices. I will definitely buy again!

12 de dezembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Thank you for your positive feedback! We're delighted to hear that your notebook arrived in perfect condition and on time. Your satisfaction is our top priority, and we look forward to serving you in the future!

Classificada 1 em 5 estrelas

Oszuści!

Oszuści!! Zamówiłam książkę w tej księgarni, za 25 złotych. Jakież bylo moje zdziwienie kiedy przyszła wersja kieszonkowa. W ofercie książki NIGDZIE nie bylo napisane że jest to wersja pocket, podane zostaly jedynie wymiary. Czy ja mam wyciągać linijke i mierzyć ile ma dana książką? Powinno byc od razu napisane, jak w kazdej szanującej sie księgarni. Szczególnie za taką cenę. Jestem zawiedziona.

11 de dezembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za Pani opinię. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Chcielibyśmy wyjaśnić tę sytuację i znaleźć rozwiązanie. Opis produktu na stronie powinien być jak najbardziej klarowny, dlatego przeanalizujemy go i w razie potrzeby zaktualizujemy, aby uniknąć podobnych nieporozumień w przyszłości. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli omówić możliwości zwrotu lub wymiany produktu. Cenimy Pani opinię i mamy nadzieję, że uda nam się zyskać Pani zaufanie w przyszłości.

Very good communication

Very good communication, quick order fulfillment

12 de dezembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Thank you for your kind words! We're glad you were satisfied with our communication and quick service.

Księgarnia LIBRISTO to dla mnie numer 1

Księgarnia LIBRISTO to dla mnie numer 1 na rynku księgarskim. Zawsze zamówienia są zrealizowane w terminie, a zakupione książki otrzymuję w idealnym stanie. Jeśli pojawia się problem to pracownicy księgarni natychmiast to rozwiązują. Wiele tytułów (książki szachowe) poszukiwałem miesiącami w różnych "dziwnych" miejscach. W końcu trafiłem na LIBRISTO i tak już pozostanie.

25 de novembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu poszukiwanych książek. To dla nas ogromna motywacja, by dalej dostarczać najlepsze usługi. Zapraszamy do kolejnych zakupów – zawsze chętnie służymy pomocą! 📚✨

Jestem zadowolona w100%

Jestem zadowolona w100%. Dostawa zmieściła się w podanym terminie, paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Książka w nienaruszonym stanie. Polecam.

22 de novembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi. Zapraszamy ponownie! 😊📚

Amazing

Amazing! I’ve discovered the shop only this year, but I’ve already made quite a few orders.
Everything is delivered on time, always greatly packed and the books arrive in perfect condition.
So thank you for your service!

21 de novembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Thank you so much for your kind words! 😊 We’re glad you’re happy with our service and hope you continue to enjoy your orders. 📚✨

Najlepsi!

Świetna obsługa, bardzo duży wybór książek, szybka wysyłka i dobre ceny!

8 de novembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że wybór książek, szybkość wysyłki i ceny spełniają Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie i życzymy przyjemnej lektury!

Najlepsi!

Korzystam z usług Libristo od 2 lat. Księgarnia ma największy asortyment zagranicznych tytułów w bardzo przystępnych cenach. Często można u nich znaleźć perełki niedostępne w innych miejscach:) obsługa klienta jest fantastyczna, zawsze pomocna i stara się odpowiadać na wiadomości jak najszybciej! serdecznie polecam!

8 de novembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za miłe słowa i za te dwa lata z nami! 😊 Cieszymy się, że nasz asortyment oraz obsługa spełniają Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja! Dziękujemy za polecenie i życzymy kolejnych udanych odkryć książkowych!

Moja top księgarnia!

Bardzo szeroki asortyment książek w konkurencyjnych cenach -- owszem, trzeba czasami zaczekać na sprowadzenie/wysyłkę, ale nadal jest to opłacalne.

Obsługa klienta zasługuje na medal - szybkie odpowiedzi, bezproblemowe rozwiązywanie problemów. Bardzo, bardzo polecam :)

16 de outubro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy serdecznie, Mikołaju, za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasz asortyment i ceny spełniają Twoje oczekiwania, a nasza obsługa klienta pomogła w bezproblemowym rozwiązaniu spraw. Twoje słowa to dla nas ogromna motywacja. Mamy nadzieję, że będziesz nadal zadowolony z zakupów u nas!

Classificada 4 em 5 estrelas

Rivstart

Zamówiłam książki do języka szwedzkiego - na stronie była podana informacja, że libristo posiada je na stanie w małych ilościach, lecz później okazało się, że zamawiają je prosto od dostawcy przez co czas oczekiwania i dostawy wydłużył się: z 10/11 października na 15 października. Moim zdaniem jest to jedyny minus - mylne informacje na stronie. Lecz dostałam maila, że dostawa opóźni się i, że książki są zamawiane od dostawcy. Przesyłka była dobrze zapakowana, książki dotarły w jednym kawałku i dodatkowo były one o wiele tańsze niż na np. Amazonie. Osobiście polecam i zamówiłabym coś drugi raz z tej strony, lecz trzeba uważać na dostawę, której czas zawsze może się zmienić ;) Moim zdaniem, strona nie zasługuje na aż tak negatywne opinie - sama bałam się, że mogą być problemy z zamówieniem, lecz wszystko rozwiązało się bardzo sprawnie.

15 de outubro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy za recenzję, Natalio! Cieszymy się, że książki dotarły bezpiecznie i spełniły Twoje oczekiwania cenowe. Przepraszamy za zamieszanie z informacją o dostępności – dokładamy starań, aby dane były jak najbardziej precyzyjne. Czasami musimy zamawiać produkty od dostawcy, co może wpłynąć na dostawę, ale zawsze staramy się informować na bieżąco. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że wrócisz do nas przy kolejnych zakupach!

Najlepszy wybór!

Robi się ze mnie stały klient. Nie widzę żadnej konkurencji: dobre ceny, szybka realizacja, zero problemów, w razie pytań zawsze można się dogadać, dość szybko odpisują na e-maile. Mam już za sobą trochę zamówień i na pewno jeszcze nieraz wrócę. 💚

1 de outubro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy serdecznie za zaufanie i tak pozytywną recenzję! 🥰 Cieszymy się, że nasza obsługa spełnia Pana oczekiwania, a proces zakupowy przebiega bezproblemowo. Pana satysfakcja jest dla nas najważniejsza, dlatego zawsze staramy się być do dyspozycji i odpowiadać jak najszybciej. Cieszymy się, że wraca Pan do nas z kolejnymi zamówieniami i mamy nadzieję, że z każdym razem będzie jeszcze lepiej. Do zobaczenia przy następnych zakupach! 💚📚

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered a book as a birthday gift for…

I ordered a book as a birthday gift for my son—at the very last moment. I requested that every effort be made to ensure the book arrived as quickly as possible, despite the website stating that it would take about 4-6 days due to needing to obtain it from a distributor in the USA. To my delight, the book arrived in 5 days—on the exact day of my son's birthday, so I was able to give it to him as his birthday present.

Thank you for the excellent service!

20 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją historią! Jesteśmy niesamowicie szczęśliwi, że książka dotarła dokładnie na czas, aby mogła stać się wyjątkowym prezentem urodzinowym dla Twojego syna. Zawsze staramy się zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów, i cieszymy się, że tym razem udało nam się to w 100%.

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie 🎁

Classificada 5 em 5 estrelas

Avis positif et recommandation positive

I am very satisfied with this library, it is the second or third time that I buy books through the Polish e-shop and there were never any problems. Wszystko poszło szybko, info na bieżąco, super! Un énorme merci et je repasserai par vous, c'est sûr 🙏👍🏻😄❤️

18 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Bardzo dziękujemy za Twoją fantastyczną recenzję! Cieszymy się, że zakupy w naszym e-sklepie były dla Ciebie udane i szybkie. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem. Z wielką przyjemnością będziemy zrealizujemy dla Ciebie kolejne zamówienie. Merci beaucoup za Twoje zaufanie i ciepłe słowa! 😊📚❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

Książka zamówiona 3 miesiące temu…

Książka zamówiona 3 miesiące temu ,ciągle zmiana statusu przeciąganie terminu, w końcu po tak długim czasie anulowanie zamówienia...beznadziejny serwis i duże rozczarowanie nie polecam

16 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji i opóźnień w realizacji zamówienia. Rozumiemy, jak frustrujące może być oczekiwanie na zamówioną książkę. Niestety, czasami występują okoliczności niezależne od nas, które mogą wpływać na termin dostawy. Gwarantujemy, że dokładamy wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy do dyspozycji.

excellent product quality

excellent product quality, feedback, and on-time delivery. sincerely recommend!

10 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Thank you for your review Larisa. We are glad you are satisfied with Libristo, our products and services. We are looking forward to your next visit on our eshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

I have to express maximum satisfaction…

I have to express maximum satisfaction with the overall service. Prompt equipment and very pleasant communication. I ordered titles in Czech with delivery in Slovakia, despite the problematic availability of two titles, they were delivered to me faster than expected.

13 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Thank you Adam for your review. Customer feedback is very important to us and we are glad all went well with your order. Sometimes it is hard to find special or rare titles but we are always doing our best to "search the whole world" and secure them for our customers.

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie. Zamówienie ksiązki w innych księgarniach internetowych miało trwać naprawdę długo, a tutaj dzień po zamówieniu dostałem informację o wysłanej pozycji, która nie była tak super dostępna jakby się wydawało. Bardzo na plus! Cena konkurencyjna do innych księgarni, gdzie miałbym czekać ponad pół roku.

4 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Patryk, dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że udało nam się zrealizować zamówienie szybko i w dobrej cenie. Zapraszamy ponownie!

Szybka i Elastyczna Realizacja Zamówienia – Moje Doświadczenie

Chciałabym serdecznie podziękować Wydawnictwu za profesjonalną obsługę i wyjątkową troskę o klienta. Pomimo opóźnionej płatności, przesyłka książki, na której bardzo mi zależało, została zrealizowana bez problemów. Bardzo doceniam uprzejmość oraz elastyczność w podejściu do mojej prośby o realizację zamówienia, zamiast zwrotu środków. Dziękuję za rzetelność i dotrzymanie obietnicy, co utwierdza mnie w przekonaniu, że to wydawnictwo dba o najwyższy poziom obsługi klienta.

9 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy serdecznie, Karolino! Cieszymy się, że nasze podejście do obsługi i elastyczność w realizacji zamówienia spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Zapraszamy ponownie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Bezproblemowe załatwianie reklamacji i wymian.

6 de setembro de 2024

Resposta da Libristo Poland

Dziękujemy, Beato, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasz kontakt i obsługa reklamacji były satysfakcjonujące. Zapraszamy ponownie!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais