Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I shop at lidle most days as it's only 5 minutes from where I live I left a review which was totally honest of my daily experience of when I shop at lidle . I was given a hug from Hanah and a than... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Overall

We love Lidl especially middle isle. Oranges not very good , easy peelers satsumas and green grapes amazing. It appears any fruit from Africa is great. I don't understand the low reviews. If Lidl extend to Sainsbury's level and the prices remain competitive they will wipe the floor. This week kingfisher tuna in brine 55 p a tin wow

28 de março de 2026

Staff

I was given a hug from Hanah and a thank you from Thomas . I spoke to Paula and was very upset to hear a member of the public accussed her of being a racist NOT IN A MILLION YEARS Paula is lovely and nice to all
Weather you are Black white yellow or green Paula is a good girl
Shame on you who thought differently about Paula I would like to say I only know the staff at lidle as a customer it's a pleasure to shop there x

28 de fevereiro de 2026

Deluxe? Elderflower cordial undrinkable

We recently bought some Deluxe Elderflower cordial. Lidl’s own brand, & we were very disappointed. It was very heavily flavoured, & had a very pungent aroma, my wife said that it was only fit for cleaning the drains, so that is where it went

19 de fevereiro de 2026

Dårlige æbler

Har lige givet 2x10 kr normal pris 12 kr for dårligelige æbler,(som jeg selv fandt i kassen) , spurte om jeg kunne få dem til solsorten ude i haven, men nej, jeg kunne få den i en madspild pose, eller gi 10 kr for dårlige og halv rådne æbler😡 . Jeg gav dog de 10 til solsortene ude i have, tænk at man vil sælge dårlige æbler, ski ikke i orden

15 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Liddle har en egen Cola som er ganske…

Liddle har en egen Cola som er ganske glemrende og som koster under det halve af de store mærker.
Problemet er at man sjældent sørger for de er på hylden. Ofte er der ikke nogen i pakkerne af 6 dåser.
Til gengæld står de kendte mærker provokerende tæt over alt . Jeg vil tro alle Supermarkeder bliver truet til at holde deres egne mærker tilbage.
Hvad vil I gøre ved det?

12 de fevereiro de 2026

Skrald overalt foran LIDL

“Gør livet vidunderligt. Det betaler sig” er et af Lidl’s mottoer. I Sorgenfri er det at være nabo til Lidl ikke vidunderligt. Det er blevet som at bo på en affaldsplads. Det flyder med skrald langs parkeringspladsen på baneskråningen. Skrald der kommer fra Lidls udendørs skraldespand. Store mængder har ligget der siden 18 december.
Lidl: RYD OP efter jer når i tømmer spanden. Bliv en god nabo!

18 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvorfor har i ikke jeres tilbud hjemme?

Blot endnu en skuffelse at køre til Lidl. I denne uge var der jo mange gode tilbud i jeres avis. Men desværre var næsten alt udsolgt allerede på første dagen. Bla. piskefløde, sødmælk, sild, Lurpak, fiskefileter og en OP Larsen snaps. Jeg fik kun snapsen og de tre glas sild/kunde som man måtte tage til tilbudspris. Og sådan er det desværre blevet i jeres butikker. Fine tilbud i avisen, men ingenting på hylderne. I er simpelthen ringe, og jeg gider efterhånden ikke køre til jeres butikker når i ikke kan have tilbudene hjemme.Jeg handler derfor ofte hele indkøbet i Rema 1000 i stedet. Her går man nemlig meget sjældent forgæves.

11 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I skal til at tage jer sammen

I skal til at tage jer sammen! Jeg arbejder selv i centeret og ingen tager ansvar, der står kø til enden af butikken og medarbejder går som det passer dem, ellers også står en medarbejder i kassen og ingen hjælper! Det for latterligt at man som medarbejder i centret ikke kan løbe ned til Lidl for at købe noget hurtigt og tilbage igen fordi, ingen af jer tager ansvar!

7 de novembro de 2025

Har lige været i Lidle Rønne

Har lige været i Lidle Rønne, de havde jo Peter Larsen 66 kaffe på tilbud til 39 kr pr. pose max 6 poser pr. Lidle plus kunde tilbuds pris var jo 49, kr pr. pose, fint jeg købte 6 poser da jeg så kom hjem kunne jeg se at prisen var normalt 59,kr pr. pose og jeg havde så givet 49, kr pr. pose selvom jeg scannede mig ind som Lidle Plus kunde, her tog de lige rø**n på mig for 60,-kr og dette er ikke første gang det er sket, en anden gang fik jeg kun rabet på en ramme cola når jeg købte 2 rammer. Jeg er færdig med Lidle butikker det er squ en gang tyske landevejs røver, finito.

16 de outubro de 2025

Scan selv

Jeg har netop handlet i Lidl l Silkeborg. Da jeg ville betale fik jeg at vide at butikken fremadrettet kun havde scan selv kasser åbne, og hvis man ville betale almindeligt skal man kalde på personalet. Det kunne tage nogen tid inden der kom nogen. Det er ikke en butik jeg vil støtte mere. Jeg tror kunderne jages med denne form for kundeservice.

29 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Selvom jeg scanned lidel App for jeg…

Selvom jeg scanned lidel App for jeg betale fik jeg ikke rabat på de varer som tilbudsavis lovede rabat på. Alene på en goda fløde ost var det 12,- jeg betalte for meget. "Ikke iorden" hvis i ikke vil give rabat skal ikke reklamer med det.

11 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Lidl Peterrørdamsvej..

Lidl Peterrørdamsvej... Meget fin lidl nu. Har alt. Medarbejdere er flink og hjælpsomme og frisk vare.. Lidt problemer med at der er altid mange der skal stå og betale, men ellers en god forretning. Bruger det tit pga det ting

5 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fint man vinder en lille ting på appen-…

Fint man vinder en lille ting på appen- men der er der jo ikke. Henvendte mig til en medarbejder - nej den er udløbet i går- viste ham den faktisk først udløb om 5 dage - trak på skulderen og sagde “ bare ærgerligt “ Er det jeres stil Lidl ??

26 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig lidl i Brøndby strand

Dårlig lidl i Brøndby strand
Jeg går forbi den ting der ser om man har stjålet og beeper
Første gang beeper den selvom medarbejderen har skannet alt. Så siger han/hun at vi skal vente og efter hun er færdig med en kunde bliver hun ved med at skanne den næste kunde ting også lige pludselig så beeper den ik og huk kigger på os som om vi er dumme

20 de julho de 2025

Lidl Nr. Sundby

Lidl Nr. Sundby. - 3. gang i træk har de ikke de varer de reklamerer med. I dag havde de ikke 4 ud af de 5 varer der stod på min indkøbsliste.. Der står, meget forståeligt, at tyveri politianmeldes , men hvad med tyveri af min tid og transportomkostninger.

27 de maio de 2025

Lidl Nakskov 20.01.25

Lidl Nakskov 20.01.25
Dear Lidl Customer Service,
I hope this message finds you well. I am writing to formally express my dissatisfaction with a recent experience I had at your Nakskov location.
During my last visit, after completing my purchase, I realized I had forgotten to ask for an additional shopping bag. When I approached the cashier to request one more bag, I was surprised by her immediate dismissal as she turned her attention to another customer. I understand that efficiency is important, but there was an opportunity to assist me without causing undue delay to others, especially since I was only asking for a single bag.
The cashier's response made me feel undervalued as a customer. Rather than addressing my simple request, she prioritized the other customer without offering any acknowledgment or common courtesy. I believe a customer-centered approach is crucial in the retail environment. I felt a lack of respect in that moment, and it has prompted me to reconsider my future shopping choices at Lidl.
I appreciate the fact that you hire new staff, and I hope that training is emphasized as well, so that they can provide a supportive and respectful shopping experience for all customers.
I hope that my feedback can help improve service in the future, as I have always appreciated Lidl’s offerings.
Thank you for taking the time to consider my concerns.

20 de janeiro de 2025

Oplichting Lidle

We hebben een koffiemachine via lidleshop gekocht en niet gekregen. Een philips 5400.
Wat kunnen we daaraan doen?
Mvg,
Patrick Raeman

5 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais