Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Giver kun 2 stjerner fordi gullasch suppen faktisk smager godt… men at få kun 1 stykke kød burde ikke være ok til en suppe til 45 kr. ?

Classificada 1 em 5 estrelas

Køber ofte mou supper, og plejer at være godt tilfredse med dem. Men denne gang har jeg været nød til at kassere en kartoffel- porre suppe købt i Føtex med holdbarheds dato til d. 17/1 - 2027. Efter... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi smagte tom Jum suppen, det var dog en fejl, suppen var tyk og klisteret, næsten uden smag, det smagte næsten som copnudles ( de helt billige ) det var en meget skuffende oplevelse, det vil vi i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Godt nok nogle vilde priser! 40 kr.! 😱for 500-1000g suppeboller i det lokale supermarkeds tilbudsavis og 1 l. suppe på TILBUD til 28,- lå typisk på 18-20 kr. på tilbud før inflationen - men hey, nu... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Køber ofte mou supper

Efter tilberedning lugtede den meget KRAFTIGT MUGGEN og dermed uspiselig!
Rigtig ærgerligt🙁

23 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er normalt str fan af MOU supper

Jeg er normalt stor fan af MOU supper, men kartoffel porre suppen kan jeg ikke give mere end 1 stjerne. Den lugtede og smagte af jord på trods af masser af bacon. Fik den gjort nogenlunde spiselig ved at komme masser af grøn pesto i for at overdøve smagen.
Øv, øv, øv

20 de janeiro de 2026

Alt for meget timian🫥

Det var dog en stor skuffelse med kartoffel - porresuppe. ALT for meget timian, som overdøvede alt andet. Ikke til at spise! Er ellers meget glad for jeres hønsekøds-, oksekøds-, tomat og aspargessupper!

12 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vandede supper

Skal i ikke have alt det ekstra vand i kom i jeres supper under corona? Før corona var de meget mere cremede (tykkere) i konsistensen, men idag købte (også tidligere) jeg igen en karry suppe som var så vandet, som de desværre blev det dengang corona var på sit højeste & i sikkert var ramt på økonomien, men forstår bare ikke hvorffor at det ikke skal ud & tilbage til det gamle igen på et tidspunkt?
Fordi jov jov vi er faktisk nogle som HAR opdaget det.
Er enormt ærgerligt for jeres supper er faktisk gode, eller rettere de var gode ihvertfald!!

25 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan kun tilslutte mig resten af…

Jeg kan kun tilslutte mig resten af dårlige anmeldelser på Mou suppe. Gullaschsuppen har været et ok og godt alternativ til nem aftensmad og i aften skulle vi da lige have det til aftensmad og hvilken skuffelse. Fyldte er markant indskrænket til næsten ingenting og kød skal du være heldig for at finde. Det bliver så sidste gang vi køber det. Det er måske for at holde prisen på niveau, men bare at putte mere vand i, så det bliver noget tyndt pjask og ja det det er en gang grundsuppe, hvor man selv skal tilføje alt muligt selv og så kan man ligeså lave det selv fra bunden.

9 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg forstår ikke alle de dårlige anmeldelser.

Jeg forstår ikke alle de dårlige anmelder for Mou Suppe. Indrømmet, der er ikke meget fyld i, bortset fra Gullash suppen, men det vigtigste er selve grundsuppen, som man så selv kan supplerer op med diverse fyld, eventuelt fra hvad man har liggende i køleskabet, og på den måde minimere madspild.

En dygtig kok kan sikkert lave en bedre suppe, men hvem har tid til det nu om dage. I forhold til øvrige færdigsupper på markedet, da burde Mou Suppe høre til i den bedre ende af kvalitetsspektret.

Hvis man ser Mou Suppe som en grundsuppe, da er der bestemt et lødigt produkt, og især til en hurtig vending på vinterdage, eventuelt med snue i halsen.

2 de fevereiro de 2025

Sørgerligt

Ja. Som til en eksamen kan jeg derfor kun give 1⭐️. I har nævnt jeres navn og der er et eller andet i gryden.

Har altid været glad for jeres produkter . Men er ked af at sige at det slutter i dag.
Før var jeres supper velsmagende og lækker. Nu er det noget vandplask , med dårlig kvalitet af kød/ grønsager og manglende smag .Der skal store evner til at ødelægge maden som i gør nu. Så tak for sparket bag i. Jeg laver det selv igen fremover. Jeres tal for salg må styrtdykke i denne tid.

28 de janeiro de 2025

Dyrt suppevand

For 1. gang i mange år køber jeg mou hønsekødssuppe på tilbud til 25 kr. normalpris ca 37 kr
Suppen har en rigtig god smag, men i hele den ene liter var der en lille grøn strimmel porrestykke i på ca 1x4 cm. Max 1 gulerod og pastinak i små tern. Mén hønsekødssuppe uden kyllingestykker 🤨 og med så lidt grønsagsfyld, så bliver det pludselig en dyr liter vand med bullion i.
Så et nej tak til køb igen fra mig af

12 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Smagen af salt er simpelthen for dominerende

Smagen af salt er simpelthen for dominerende i de langt fleste supper. Det overdøver de andre smagsnuancer. Taget i betragtning af hvor mange dårlige anmeldelser der ligger herinde, så forstår jeg ikke hvorfor man ikke prøver at forbedre smagsoplevelsen.

5 de janeiro de 2025

Tidliger Tomat suppe Fan

Jeg har mange år været fan af jeres tomat-suppe selv til den premium pris, men nok er nok.....
Når jeg har lavet noget, kan jeg lugte det i hele lejligheden dage efter...... ikke nok med det finder jeg typisk "Strå" tror af hø, i hver 2-3 mou suppe som jeg har købt det sidste 2 års tid.... og den er ikke særlig fyldig mere, der er nærmest ingen nudler/pasta i...... det er simpelthent ikke i orden, med den premium pris, jeg finder noget andet.....

27 de novembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais