Duidelijke website vwb produktinformatie, snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Lampjes zijn goed van formaat (niet te groot) met een mooie zachte kleur licht. Afstandsbediening doet het... Ver mais

Zeer snelle levering, zoals vermeld. Helaas moest ik lampen hebben voor in de berging van een appartementencomplex dus 42 volt en met banjonet sluiting. Wel het goede ontvangen, maar 220 v besteld. Du... Ver mais
Heb vorig jaar twee buitenlampen gekocht.Zeer tevreden over. Tot dat er 1 bewegings melder het begaf. Weliswaar wel licht,maar ging niet meer uit. Contact genomen en binnen drie dagen,een nieuwe in... Ver mais
Goed product.maar andere bezorgdienst aanraden! Gino is zeer slecht, doos behoorlijk beschadigd en chauffeur was ook onvriendelijk! Gelukkig was de lamp nog heel.
Naast LED verlichting bieden wij ook alle bijbehorende accessoires aan en kun je bij ons terecht voor lichtplannen.
De Schakel 72, 5651 GH, Eindhoven, Holanda
Perfecte levering en materiaal zeer prijs/kwaliteit evenredig......
Levering conform afspraak, lampen nog niet gemonteerd maar ik ga er vanuit dat deze gaan branden straks.
Van een bestelling van 3 LED TL buizen bleek er één niet te werken. Op mijn vraag om deze te vervangen door een nieuwe kreeg ik het verzoek een foto te maken waarop duidelijk wordt dat hij niet werkt…. Ook werd ik gewezen op de juiste aansluitmethode terwijl ik al had aangegeven dat de andere twee buizen wel werkten en dat we ze alledrie hetzelfde hadden aangesloten.
Ondanks herhaaldelijk aandringen werd alleen verwezen naar bewijs voor de fabrikant, iets waar ik als consument niets mee te maken heb aangezien de leverancier verantwoordelijk is voor levering van werkende spullen.
Op mijn aanbod de defecte buis terug te sturen is niet gereageerd.
Snelle levering en lampen goed verpakt in koker

1 van de 3 spots in de verkeerde kleur gestuurd

Resposta da Lightexpert
45m LED Prikkabel - 2200K - 12V - IP54 - Koppelbaar - Incl. 75 LED Lampen - G40 - Plug & Play besteld en kwam de volgende dag al binnen😁 heel blij mee!

Resposta da Lightexpert
Goed materiaal voor weinig geld,en snelle levering.

Resposta da Lightexpert
Keurig verpakt, goeie handleiding erbij waardoor de montage soepel verliep

Resposta da Lightexpert
Snelle levering en makkelijk te installeren dimmer. Alles top!

Resposta da Lightexpert
Ledlamp gekocht voor buiten. Met sensor. Werkt goed veel licht.
Bestelling makkelijk kunnen doen en ook goed af te ronden.

Resposta da Lightexpert
Het bestellen was makkelijk. Groot assortiment. Hele snelle verzending. Helemaal top!!!

Tegen verwachting in lamp/ventilator

Resposta da Lightexpert
Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader

Resposta da Lightexpert
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.