Verschillende prikspots besteld en in gebruik genomen. Goede en mooie verlichting in de tuin. Eén van de lampen deed het op een gegeven moment niet meer en de garantietijd was nog niet verstreken. In... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snel antwoord na melding van problemen met HOFTRONIC SMART 9x Smart Prikspot Spikey - WiFi & Bluetooth - Dimbaar via app - RGBWW - IP65 - Antraciet. Goede info van Kente om het systeem opnieuw te ins... Ver mais
Habe im November 2024 ein LED-Streifen (25m) bestellt, im April 2026 war auf einmal das Netzteil defekt. Problem geschildert, 2 bis 3 E-Mails geschrieben, neues Netzteil geliefert bekommen, Problem g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Order your LED lighting online at INTO-LED.com: Top quality LED lighting, Best prices.
Informações de contacto
Holanda
- into-led.com
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Defecte ledlamp ontvangen en na een…
Defecte ledlamp ontvangen en na een paar mailtjes perfect geholpen door Brandon en onmiddellijk een nieuwe toegestuurd gekregen zonder de defecte retour te moeten sturen!!!!
Defecte prikspot
Eén van de lampen deed het op een gegeven moment niet meer en de garantietijd was nog niet verstreken. In overleg met Intoled geprobeerd het probleem op te lossen door de batterij te vervangen. Helaas deed de lamp het toen nog niet. Intoled heeft mij toen een nieuwe lamp toegestuurd. Helemaal top,ik ben dus heel tevreden.
wifi module
Een tijd geleden wandlampen en spotjes gekocht met wifi module. Helaas werkte deze niet meer. Contact gezocht met de klantenservice en na wat foto’s gestuurd te hebben, hebben zo kosteloos een nieuwe module opgestuurd. Super tevreden!
Zeer goede en snelle service.
Supersnelle reactie op een vraag. Ze denken oplossingsgericht en toen bleek dat een onderdeeltje niet geleverd kon worden werd direct een compleet nieuw pakket gestuurd. Geweldige service!
Defekt 1,5 Jahre nach Einkauf
Habe im November 2024 ein LED-Streifen (25m) bestellt, im April 2026 war auf einmal das Netzteil defekt. Problem geschildert, 2 bis 3 E-Mails geschrieben, neues Netzteil geliefert bekommen, Problem gelöst!
Besser geht's nicht!!!
Tuinlampen en schakelaars scherpe prijs en super support
Tuinlampen en schakelaars besteld. Super snel geleverd en toen ik een vraag had over de sluimersensor werd dit door Brandon snel en vakkundig beantwoord. Fijn bedrijf om tegen scherpe prijs je verlichting te bestellen. Dank!
Customer service is very efficient and…
Customer service is very efficient and friendly!
Excellent service
Ordered 4 LED tubes. I received them the next day but unfortunately 1 was broken and 1 wrong type was sent. After some quick emails and proof with pictures I received 2 new LED tubes. Contact with the service department was excellent and the response was prompt and quick. Every shop can sell goods, only a few have good service and this is one of them!
Ik had 2 lampen die minder goed deden…
Ik had 2 lampen die minder goed deden en contact gehad met Matejo van INTOLED die heeft 2 nieuwe dimbare lampen opgestuurd en de nieuwe lampen hangen en doen het perfect. Bedankt voor de de vlotte en nette service. Kom zeker terug bij jullie voor nieuwe producten. En zal jullie zeker aanraden bij familie, vrienden en kennisen.
Probleemoplossing
Dimbaar via app - RGBWW - IP65 - Antraciet. Goede info van Kente om het systeem opnieuw te installeren.
Uitstekende service na verkoop
Verkeerd product zat in de doos bij levering, maar klantenservice was heel correct en snel na het melden.
Zelfde dag werd het juiste product nagestuurd.
Heel tevreden over de service!
Goede service en bereikbaarheid
Goede service en bereikbaarheid. Probleem snel en adequad opgelost.
KORTOM PERFECTE SERVICE TEGEN BETAAlBARE PRIJZEN!!
Altijd prompte en correcte levering en last but not least......na 1,5 jaar had ik enkele solar lampen defect en deze werden per omgaande vervangen zonder enige moeite. KORTOM PERFECTE SERVICE TEGEN BETAAlBARE PRIJZEN!!
Leuke produkten, maar verwacht niet te veel
Leuke produkten, maar als er iets mee is dan moet je niet te veel verwachten.
‐
Een lamp v 18 euro die het niet doet.
Moet je opnieuw aansluiten
Bewijzen dat er stroom op staat
Video van maken
1000 vragen beantwoorden
Foto's maken
Alles om maar zoveel mogelijk weerstand te geven onder het mom van dat ze het alleen dan kunnen beoordelen.
Je bent dus een dik half uur bezig om te bewijzen dat je de waarheid spreekt.
Goedkoper een nieuwe lamp elders te kopen

Resposta da INTO LED
Een spotje had wat schade
Een spotje had wat schade, gelijk een vervangend spotje opgestuurd gekregen, top!
Mooie up&down verlichting en prettige klantenservice!
Mooie buitenverlichting besteld en deze na ontvangst direct aangesloten. Het is de Miles up&down smart lamp, deze is goed regelbaar met een smartphone app en heeft een sfeervolle warm-witte lichtkleur. Na een paar dagen viel hij helaas uit en was defect. Ik heb Intoled gebeld en Dariosh van de klantenservice pakte het vlot en vriendelijk op nadat ik het defect had gemeld! Ik heb een aantal foto's en een beschrijving van het defect gemaild en daarop had ik erg snel reactie dat er een nieuw exemplaar mijn kant op kwam! Kortom ik ben erg tevreden met deze wandlamp en ook over het contact met Intoled.
Altijd goede producten tegen leuke…
Altijd goede producten tegen leuke prijzen. Onlangs een defecte lamp gehad, deze is kostenloos vervangen. De oude lamp hoefde niet eens terug. Prima service van Salma en collega's
Goede afhandeling.
Goede opvolging, duidelijk antwoord. Ook snel geld terug gestort.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.