Lightswing® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de plannen voor een kleine herinrichting van de woonkamer 'zaten' we met de locatie van de lichtpunten in het plafond. Lightswing kennen we al van een eerdere aankoop. Een blik in jullie webshop g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie oplossing voor boven de eettafel, zo kan ik de tafel verplaatsen en de lamp meebewegen. Strak design. Installatie was makkelijk met online gebruiksaanwijzing. Je moet geen pauzes houden tussen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel opgestuurd, was goed verpakt, alles apart in zakje en doosje,Eerst zonder tussenring opgehangen, bleek toch te dicht bij het plafond te zitten i.v.m.beschadiging ,Ik vond het topspul waar over n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed degelijk product! Op een plekje wat lakschade maar daar komt een afdekplaatje op dus vond ik het niet nodig om te reclameren. Instructies via de qr code is goed doordacht alleen jammer dat i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Decoração e Design de Interiores

Sobre Lightswing®

Bij Lightswing® draait alles om verlichting die met je meegaat. Je huis verandert voortdurend: een nieuwe tafel, een andere indeling of gewoon zin in iets anders. Met Lightswing® hangt je hanglamp altijd op de perfecte plek, zonder dat je hoeft te boren of kabels hoeft te verleggen. Je monteert het systeem één keer en vanaf dat moment kun je je lamp vrij bewegen zoals jij dat wilt.

Met Lightswing® creëer je direct meer vrijheid in je interieur. De Lightswing® Single en Twin geven je de ruimte om je lamp tot wel negentig centimeter te verplaatsen. Ideaal wanneer het lichtpunt net niet op de juiste plek zit. De Lightswing® Zero maakt het mogelijk om balklampen en lampen met meerdere lichtpunten soepel te draaien zonder extra gaten in je plafond. Zo pas je je verlichting eenvoudig aan iedere opstelling aan.

Onze producten combineren praktisch gemak met stijlvol Dutch Design. Ze geven je lamp een strakke afwerking en maken je interieur flexibeler dan ooit. Of je nu je eettafel verschuift, je woonkamer opnieuw inricht of een nieuwe sfeer wilt neerzetten, met Lightswing® heb je altijd controle over je verlichting.

Ontdek waarom zoveel klanten voor Lightswing® kiezen en ervaar hoe gemakkelijk en mooi verlichting kan zijn wanneer het echt met je interieur meebeweegt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Retour

Het vinden van de pagina voor retourneren is vrij lastig. Bovendien duurt het terug betalen ook erg lang….

26 de maio de 2025

Hallo,

Bedankt voor je eerlijke feedback en wat vervelend om te lezen dat het retourneren van de Lightswing® niet soepel is verlopen.

Normaliter verwerken we de terugbetaling binnen enkele werkdagen na ontvangst van het retourpakket. Mocht het bij jou langer hebben geduurd, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan! Je mag ons altijd rechtstreeks een bericht sturen, dan kijken we het meteen voor je na.

Nogmaals bedankt voor je feedback, wij nemen dit serieus en gaan eraan werken om onze retourpagina beter vindbaar én gebruiksvriendelijker te maken!

Vriendelijke groet,
Melloney – team Lightswing®

Kwalitatief goed product

Kwalitatief goed product, strakke levering.

14 de maio de 2025

Beste Bep,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dankjewel voor je mooie woorden! Geniet van je Lightswing®!

Zeer goed.

Snelle verzending en uitstekend product.

12 de maio de 2025

Beste Patrick,

Wat fijn om te horen, dankjewel!

We zijn superblij dat je tevreden bent met de snelle verzending en je nieuwe Lightswing®. Veel plezier met de Lightswing® en mocht je ooit nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Classificada 4 em 5 estrelas

Licht waar je het wilt, zonder gedoe!

De Lightswing is eenvoudig te monteren en het is ontzettend handig dat je flexibel bent in waar je de lamp ophangt. Het systeem werkt geweldig en biedt veel bewegingsvrijheid. Het enige minpuntje is de afdekplaat — die krijg ik helaas niet bevestigd zonder dat het systeem meedraait. Maar zelfs zonder de afdekplaat ben ik erg tevreden!

12 de maio de 2025

Hallo,

Bedankt voor je eerlijke review!

Wat fijn dat je ondanks het probleem met het afdekkapje toch blij bent met je Lightswing®. We vinden het jammer dat dit niet vlekkeloos ging en staan voor je klaar om je
hierbij te helpen, we willen graag dat alles 100% naar wens is! Stuur ons gerust een berichtje of foto via support@lightswing.nl, dan kijken we graag nog even hoe we dit zouden kunnen oplossen.

Nogmaals bedankt en ik wens u een fijne dag!

Classificada 3 em 5 estrelas

het contact via de mail gaat prima

het contact via de mail gaat prima, snel antwoorden.
Ik vindt alleen dat de retourbetaling erg lang op zich laat wachten.

1 de maio de 2025

Beste Monique,

Dank je wel voor je bericht! Fijn dat het contact via mail goed verloopt – dat horen we graag.

Wel vervelend dat de terugbetaling wat langer duurde dan je had verwacht. De terugbetaling is recent verwerkt en hopelijk heb je deze inmiddels in goede ontvangen!

Melloney - team Lightswing

mooie oplossing

Super oplossing voor een lastig verplaatsbaar lichtpunt. Zit mooi strak tegen plafond

28 de abril de 2025

Beste Yvette,

Super om te horen! Lightswing® is er precies voor dit soort situaties – fijn dat het zo mooi uitpakt bij jou!

Ik hoop dat je nog lang zal genieten van de Lightswing®!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het product was op ons verzoek zeer…

Het product was op ons verzoek zeer snel geleverd. En werkt ook perfect.

2 de maio de 2025

Beste John,

Wat fijn om te horen, dank je wel!

We doen altijd ons best om snel te leveren – helemaal als daar specifiek om gevraagd wordt. Super dat alles ook perfect werkt!

Geniet van je Lightswing®!

Classificada 3 em 5 estrelas

De dikte van de lightswing valt me erg…

De dikte van de lightswing valt me erg tegen, helaas. Verder alles oké

2 de maio de 2025

Beste Rinske,

Dank je wel voor je review!

Jammer dat de dikte niet helemaal naar wens is — smaken verschillen natuurlijk en daarom nemen we je feedback zeker mee!

Fijn om te horen dat verder alles in orde is, veel plezier met je Lightswing!

Melloney van team Lightswing

Prima koop

Goeie instructie, makkelijk in gebruik en heel handig

25 de abril de 2025

Beste Michael,

Wat leuk om te horen — dank je wel voor je fijne review!

We zijn blij dat je tevreden bent met de instructie en het gebruiksgemak. Veel plezier met je Lightswing!

Melloney - Team Lightswing

Snelle service

Snelle service, zeer professioneel en goed ingepakt. Het gevoel dat ik een juweel gekocht had, zo mooi en beschermd ingepakt.

30 de abril de 2025

Goedemorgen,

Wat een prachtige review – dank je wel!

We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met de service én de verpakking. De vergelijking met een juweel, bracht een glimlach op ons gezicht.

Veel plezier met je nieuwe Lightswing®!

Melloney - Team Lightswing®

Super tevreden

22 de abril de 2025

Beste Koen,

Bedankt voor je positieve recensie! Wij zijn erg blij te lezen dat je zo tevreden bent.

Veel plezier van de Lightswing®!

Classificada 1 em 5 estrelas

Zending is zonder aan te bellen retour…

Zending is zonder aan te bellen retour Lightswing gegaan.. DHL?

22 de abril de 2025

Beste Christel,

Bedankt voor je review en dat je ons hiervan op de hoogte stelt! Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij zouden u graag het pakket opnieuw toesturen en in de gaten houden dat de verzending deze keer wel goed gaat. Zou u ons rechtstreeks een bericht willen sturen naar de klantenservice via support@lightswing.nl ? Wij willen dit
heel graag voor u oplossen!

Team Lightswing

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow it is amazing so elegant and unique…

Wow it is amazing so elegant and unique the material and the delivery

24 de abril de 2025

Resposta da Lightswing®

Wow – thank you so much for your lovely feedback!

We’re thrilled to hear you love the elegance and uniqueness of the Lightswing® – and that everything went smoothly with the delivery. We hope you enjoy it to the fullest!

Kind regards,
Melloney - The Lightswing Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en correcte levering en swing…

Snelle en correcte levering en swing doet wat die beloofd. Zeer tevreden.

23 de abril de 2025

Beste Onno,

Bedankt voor je fijne review!

Goed om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de Lightswing® helemaal doet wat je ervan verwachtte. Veel plezier ermee!

Melloney - Team Lightswing