Lightswing® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de plannen voor een kleine herinrichting van de woonkamer 'zaten' we met de locatie van de lichtpunten in het plafond. Lightswing kennen we al van een eerdere aankoop. Een blik in jullie webshop g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie oplossing voor boven de eettafel, zo kan ik de tafel verplaatsen en de lamp meebewegen. Strak design. Installatie was makkelijk met online gebruiksaanwijzing. Je moet geen pauzes houden tussen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel opgestuurd, was goed verpakt, alles apart in zakje en doosje,Eerst zonder tussenring opgehangen, bleek toch te dicht bij het plafond te zitten i.v.m.beschadiging ,Ik vond het topspul waar over n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed degelijk product! Op een plekje wat lakschade maar daar komt een afdekplaatje op dus vond ik het niet nodig om te reclameren. Instructies via de qr code is goed doordacht alleen jammer dat i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Decoração e Design de Interiores

Sobre Lightswing®

Bij Lightswing® draait alles om verlichting die met je meegaat. Je huis verandert voortdurend: een nieuwe tafel, een andere indeling of gewoon zin in iets anders. Met Lightswing® hangt je hanglamp altijd op de perfecte plek, zonder dat je hoeft te boren of kabels hoeft te verleggen. Je monteert het systeem één keer en vanaf dat moment kun je je lamp vrij bewegen zoals jij dat wilt.

Met Lightswing® creëer je direct meer vrijheid in je interieur. De Lightswing® Single en Twin geven je de ruimte om je lamp tot wel negentig centimeter te verplaatsen. Ideaal wanneer het lichtpunt net niet op de juiste plek zit. De Lightswing® Zero maakt het mogelijk om balklampen en lampen met meerdere lichtpunten soepel te draaien zonder extra gaten in je plafond. Zo pas je je verlichting eenvoudig aan iedere opstelling aan.

Onze producten combineren praktisch gemak met stijlvol Dutch Design. Ze geven je lamp een strakke afwerking en maken je interieur flexibeler dan ooit. Of je nu je eettafel verschuift, je woonkamer opnieuw inricht of een nieuwe sfeer wilt neerzetten, met Lightswing® heb je altijd controle over je verlichting.

Ontdek waarom zoveel klanten voor Lightswing® kiezen en ervaar hoe gemakkelijk en mooi verlichting kan zijn wanneer het echt met je interieur meebeweegt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snelle levering.

Snelle levering.
Goede status update

28 de julho de 2025

Beste Wilco,

Hartelijk bedankt voor deze top review! Wij wensen je veel plezier van de Lightswing®!

Hele goede service

Hele goede service, prima product, maar liep nog tegen wat vragen aan qua montage. En prima geholpen daarmee.

25 de julho de 2025

Hallo,

Wat een fijne review!

Het maakt ons erg blij om dit te lezen, al helemaal dat wij je naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen bij de montage.

Mochten er ooit nog vragen zijn, dan staan we voor je klaar!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, product zoals verwacht.

30 de julho de 2025

Beste mevrouw Verstraeten,

Top dat je dit deelt! Blij dat alles soepel is verlopen. Wij wensen je veel plezier van de Lightswing®!

Snel verstuurd

Snel verstuurd. Wel een tekortkoming dat er geheel geen gebruiksaanwijzing bij zit

22 de julho de 2025

Beste Bas,

Bedankt voor je feedback! De handleiding zit digitaal achter de QR-code op de doos om papier te besparen.

Hopelijk is het verder gelukt de Lightswing® te installeren, mocht je nog hulp nodig hebben, dan staat de klantenservice voor je klaar!

Classificada 3 em 5 estrelas

Een beoordeling kan ik niet geven

Een beoordeling kan ik niet geven, de light is nog niet gemonteerd.

22 de julho de 2025

Beste Ety,

Bedankt voor je terugkoppeling! Hopelijk is de Lightswing® inmiddels gemonteerd en bent u ervan aan het genieten.

Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan staat onze klantenservice voor je klaar!

Classificada 3 em 5 estrelas

Het is een prima product echter me de…

Het is een prima product echter me de bevestiging op een inbouwdoos is geen goede ervaring. Doordat de te boren gaten te dicht op de rand van de doos zitten is er onvoldoende ruimte voor het boren van de gaten. Het beton aan de randen gaat stuk en de gaten worden daardoor onbruikbaar. Het zou beter zijn als er een mogelijkheid is op bestaanden contactdozen vast te kunnen schroeven. Ik heb hem nu naast de contactdoos moeten schroeven wat er niet mooi uit ziet. Jammer.

14 de julho de 2025

Beste meneer Collou,

Bedankt voor je eerlijke feedback en het delen van je ervaring!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product zelf, maar jammer dat de montage op een inbouwdoos niet soepel is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

We nemen je opmerkingen mee, want we vinden het belangrijk om onze producten steeds verder te verbeteren. Mocht je in de tussentijd nog tips of vragen hebben over de montage, laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder.

Hopelijk geniet je alsnog van je Lightswing!

Mooi product!

Mooi product!
Dankzij de lightswing hangen onze lampen prachtig!
Tip: In de handleiding eerder aangeven dat het handig is om eerst de positie van de uitsparing te bepalen, voordat je de gaten boort.

2 de julho de 2025

Dikke prima!

Prima service makkelijk besteld, snel geleverd. Gebruiksaanwijzing is in het Engels, gebruik ervan makkelijk als je er even voor gaat zitten. Montage straight forward, makkelijk te doen als je een klei nevertheless handig bent.

10 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Prima product, maar dure accessoires

Het product is prima, de service is niets op aan te merken maar het bijbestellen van een extra adapter ring is behoorlijk aan de maat.

30 de junho de 2025

Beste Sanne,

Bedankt voor je mooie woorden over ons product en onze service! We begrijpen je punt over de prijs van een extra adapter ring: we doen ons best om de kosten zo eerlijk mogelijk te houden, maar nemen jouw feedback zeker mee!

Hopelijk geniet je volop van je Lightswing en bedankt dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen.

Prima 👍🏻

Goed product, duidelijke instructies, degelijk kwaliteit. Geen ervaring met klantenservice, maar als het op het product lijkt, moet dat vast ook goed zitten.

19 de junho de 2025