Lightswing® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de plannen voor een kleine herinrichting van de woonkamer 'zaten' we met de locatie van de lichtpunten in het plafond. Lightswing kennen we al van een eerdere aankoop. Een blik in jullie webshop g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie oplossing voor boven de eettafel, zo kan ik de tafel verplaatsen en de lamp meebewegen. Strak design. Installatie was makkelijk met online gebruiksaanwijzing. Je moet geen pauzes houden tussen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel opgestuurd, was goed verpakt, alles apart in zakje en doosje,Eerst zonder tussenring opgehangen, bleek toch te dicht bij het plafond te zitten i.v.m.beschadiging ,Ik vond het topspul waar over n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed degelijk product! Op een plekje wat lakschade maar daar komt een afdekplaatje op dus vond ik het niet nodig om te reclameren. Instructies via de qr code is goed doordacht alleen jammer dat i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Decoração e Design de Interiores

Sobre Lightswing®

Bij Lightswing® draait alles om verlichting die met je meegaat. Je huis verandert voortdurend: een nieuwe tafel, een andere indeling of gewoon zin in iets anders. Met Lightswing® hangt je hanglamp altijd op de perfecte plek, zonder dat je hoeft te boren of kabels hoeft te verleggen. Je monteert het systeem één keer en vanaf dat moment kun je je lamp vrij bewegen zoals jij dat wilt.

Met Lightswing® creëer je direct meer vrijheid in je interieur. De Lightswing® Single en Twin geven je de ruimte om je lamp tot wel negentig centimeter te verplaatsen. Ideaal wanneer het lichtpunt net niet op de juiste plek zit. De Lightswing® Zero maakt het mogelijk om balklampen en lampen met meerdere lichtpunten soepel te draaien zonder extra gaten in je plafond. Zo pas je je verlichting eenvoudig aan iedere opstelling aan.

Onze producten combineren praktisch gemak met stijlvol Dutch Design. Ze geven je lamp een strakke afwerking en maken je interieur flexibeler dan ooit. Of je nu je eettafel verschuift, je woonkamer opnieuw inricht of een nieuwe sfeer wilt neerzetten, met Lightswing® heb je altijd controle over je verlichting.

Ontdek waarom zoveel klanten voor Lightswing® kiezen en ervaar hoe gemakkelijk en mooi verlichting kan zijn wanneer het echt met je interieur meebeweegt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Helemaal top

Zeer snelle levering, hele duidelijke montage instructies. En het belangrijkste: het product is mooi en doet wat het beloofd!

13 de novembro de 2025

Beste Claudia,

Bedankt voor je positieve review!

Wij zijn blij te lezen dat alles zo soepel is verlopen en dat de Lightswing zo naar je smaak is!

Hopelijk brengt de Lightswing gezelligheid, licht en warmte in huis in deze donkere koude dagen! Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij mee met deze aankoop !!!

Heel blij mee met deze aankoop . Ze zijn wat prijzig maar zeker de moeiten waard.
Links of rechts kan nu kiezen waar wil dat mijn lamp blijft hangen. Ideale oplossing als niet wil verlengen met ouderwetse zelfklevende lijsten.
Een aanrader ook qua bezorging in de middag besteld de volgende dag was hij thuis bezorg . Netjes ingepakt !!!
Bedankt tik tok voor deze tip !!!

13 de novembro de 2025

Beste Dorota,

Wat een fijne review, dank je wel!

Super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en dat de Lightswing precies biedt wat je zocht. En ja, TikTok verdient zeker ook een bedankje!

We wensen je nog heel veel plezier met je Lightswing!

Handige lamp

Handige lamp
Vlotte levering

5 de novembro de 2025

Beste Ivo,

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat de Lightswing snel zijn weg naar je heeft gevonden en dat je de handigheid van de Lightswing waardeerd!

Veel plezier ermee!

Meloney - team Lightswing

Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes op tijd geleverd en goede…

Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te lezen dat de levering soepel verliep en dat de kwaliteit naar wens is.

Veel plezier met je Lightswing!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en bij vragen vrijwel…

Snelle levering en bij vragen vrijwel gelijk antwoord (zowel telefonisch als per email)

Beste Ruurd,

Bedankt voor je fijne review!

Wij zijn blij te lezen dat de levering soepel verliep en dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen.

Mocht we ooit nog iets voor je kunnen doen, dan staan we voor je klaar!

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Zeer tevreden van. Gemakkelijk te instaleren en esthetisch zeer subtiel en mooi!

Beste Lander,

Wat geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van de Lightswing en dat je zo tevreden bent! Hier streven wij naar!

Wij wensen je heel veel plezier van de Lightwing, bedankt voor je review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hij doet wat het moet doen en ziet er…

Hij doet wat het moet doen en ziet er netjes uit.

10 de novembro de 2025

Bedankt voor je positieve review!

Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent.

Veel plezier met de Lightswing!

Prima product

Prima product
Alleen tijdens de montage kwam ik erachter dat de schijf maar 3/4 draaide in plaats van 2 omwentelingen
Het was lastig om er achter te komen hoe dit hersteld kon worden
Maar dit zou makkelijk ondervangen kunnen worden met een juiste kwaliteit check

7 de novembro de 2025

Beste Stephan,

Dank je wel voor je eerlijke review!

De beperkte rotatie klinkt inderdaad niet helemaal zoals het hoort.

Mocht dit wenselijk zijn, zou je dan contact met ons willen opnemen via support@lightswing.nl zodat wij nog even met je kunnen meekijken?

Wij hopen dat de Lightswing verder bevalt en dat deze helemaal naar smaak een plek heeft gevonden bij je thuis!

Aanrader

Heel fijn systeem, vooral voor iemand zoals ik die graag de meubels verplaatst om weer es een ‘nieuwe’ look te creëren 👌😁
Mooi design ook trouwens!

31 de outubro de 2025

Beste Alexandrina,

Bedankt voor je super review!

Wat leuk om te lezen dat onze Lightswing terecht is gekomen bij iemand waar hij precies voor is ontworpen! Heel veel plezier ermee, dat je in de toekomst nog van veel nieuwe looks mag genieten!

Mooi en slim systeem

Mooi en slim systeem. Ons net nieuw gestuct plafond daar wil je natuurlijk geen gaten meer in boren. Dit systeem over het vierkante lichtpunt gemonteerd.(Wel vier gaten moeten boren omdat hij rondom een centimeter buiten de lasdoos valt) Heb wel de +/- 2,5cm afstandsring gebruikt om niet te dicht op het plafond te komen. Zou toch zonde zijn als bij het 360 graden draaien je een spoor trekt over je nieuwe stucwerk. Zonder die ring is het echt millimeterwerk en zou ik niemand aanraden.
Nu kan ik helemaal rond draaien en een goeie 90 cm in lengte variëren.(Bij deze 110 cm versie)
Het snoer, van de apart aan te schaffen lamp, monteer je direct aan een blokje wat je aan het uiteinde in het ophangsysteem steekt. Heb een extra blokje besteld om van de zomer makkelijk een andere lamp op te kunnen hangen zonder je hele ophangsysteem te hoeven veranderen. In 20 sec wissel je dan gewoon je lampen om door het blokje eruit en nieuwe blokje met nieuwe lamp erin te schuiven. Wat een gemak!!!
Enige vind ik wel dat ze de ophanging, qua doorhangen, sterker/steviger hadden mogen maken zodat hij niet door kan hangen.
Ik heb hem nu maar 75 cm uitgeschoven naar de lamp en dus 35 cm aan de achterkant, dan hangt hij net niet door. (Lamp is nog geen 1 kg en mag maximaal 2,5 kg wegen) Als ik hem verder uit schuif dan gaat hij echt wel doorhangen en moet je aan de achterkant een doorzichtige schroef uitdraaien richting het plafond om de arm zo weer waterpas te krijgen. dat gaan we dus niet doen om schade aan het nieuwe stucwerk te voorkomen. Ze leveren er wel een rond doorzichtig schijfje bij om er tussen te doen maar ook die drukt dan lekker in je plafond, gaan we niet doen. Alles hangt verder super sterk en stevig in een beton net gestuct plafond en ben er blij mee. Kunnen de tafel nu ruim verplaatsen en het lichtsysteem daar op aanpassen zonder moeilijk te doen. Heb voor de witte gekozen, valt niet op tegen zo'n wit plafond en komt je lamp er nog mooier uit.

4 de novembro de 2025

Beste Henk,

Ontzettend bedankt voor je uitgebreide review, wat fijn om te lezen!

We vinden het super om te horen dat je zo tevreden bent met het systeem en dat je de Lightswing zo handig hebt gemonteerd.

We nemen je feedback over het doorhangen zeker mee, daar willen we natuurlijk altijd in blijven verbeteren.

Veel plezier met je Lightswing en met het moeiteloos verplaatsen van je verlichting!

Gewoon een handig systeem

Gewoon een handig systeem. Makkelijk te bevestigen en zit na maanden nog steeds goed. Ideaal, vooral als je je interieur nog wel eens verandert.

27 de fevereiro de 2025

Hallo,

Dank je wel voor je fijne review!

Geweldig om te horen dat Lightswing ook op de lange termijn goed bevalt. Ideaal inderdaad als je graag af en toe wat verandert in huis, precies waarvoor we hem hebben ontworpen!

Wij wensen je nog veel plezier van de Lightswing!

Werkt goed

De lightswing werkt goed. Monteren op het plafond ging soepel. Maar het afdekplaatje krijgen we er met geen mogelijkheid op. Allemaal krassen op de schroefplaat en zelfs bloedende knokkels 🤣.

3 de novembro de 2025

Beste Saskia,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de Lightswing verder goed werkt en de montage soepel ging.

Wat betreft het afdekplaatje: dat hoort natuurlijk niet met bloed, zweet en tranen… Neem gerust nog even contact op met onze klantenservice om te kijken of wij hierin wellicht nog iets kunnen betekenen!

Perfect geleverd

Perfect geleverd
Prima uitleg
En bovenal MOOI

17 de outubro de 2025

Beste Marco,

Bedankt voor je warme woorden! Heel leuk om te lezen dat je de Lightswing zo mooi vindt en dat u tevreden bent over de levering en handleiding.

Heel veel plezier met de Lightswing!

Classificada 3 em 5 estrelas

Product na installeren perfect!

Product na installeren perfect!

29 de outubro de 2025

Beste Wendy,

Wat fijn dat de Lightswing na installatie precies doet wat je ervan verwachtte! Mocht er ondanks je fijne woorden toch iets zijn dat niet helemaal goed ging, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder en waarderen je feedback enorm!

Tevreden

Waarheidsgetrouw

6 de agosto de 2025

Hallo,

Wij zijn erg blij met je beoordeling, bedankt dat je voor Lightswing hebt gekozen! Wij wensen je er veel plezier mee!

Classificada 3 em 5 estrelas

De swing is in de meeste uitgerekte…

De swing is in de meeste uitgerekte stand eigenlijk niet goed te gebruiken (met een lamp van 1 kilo, ruim onder het maximum) omdat de standaard dan niet meer recht ten opzichte van het plafond hangt.

2 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Beste Willem,

Wat jammer om te horen dat de Lightswing in de meest uitgerekte stand niet helemaal recht wil blijven hangen, zeker als je lamp ruim binnen het maximale gewicht valt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

In het pakket zitten kleine stelvoetjes die kunnen helpen om de Lightswing beter in balans te brengen, zeker wanneer hij verder uitgeschoven is. Vaak geeft dat net dat beetje extra stabiliteit waardoor alles weer mooi recht hangt.

Mocht dit niet voldoende helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je kunt ons bereiken via support@lightswing.eu en dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. We helpen je met alle liefde verder, zodat je straks wel volledig kunt genieten van je Lightswing!

Classificada 3 em 5 estrelas

Overall geweldig concept, stevig op 1 onderdeel na!

Geweldig concept!!! De kwaliteit van de swing is top...op 1 onderdeel na, en dat is de opbouw ring gemaakt van een broos soort plastiek. Ik moest een nieuwe bestellen omdat bij het aandraaien van de schroef deze stuk ging. In mijn optiek is het onderdeel een essentieel deel van de stevigheid van de constructie. Zonde!

13 de outubro de 2025

Hallo,

Bedankt voor je eerlijke review!

Graag zouden wij nog met je in contact komen over de opbouwring die tijdens de montage kapot is gegaan. Wij streven ernaar om altijd goede en stevige producten te leveren, ook als dit gaat om extra onderdelen. Zou je ons een bericht willen sturen naar support@lightswing.nl? Wellicht kunnen wij nog iets voor je betekenen.

Fijn om te lezen dat je verder helemaal tevreden bent en wij wensen je veel plezier van de Lightswing!

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle levering en een fantastisch…

Supersnelle levering en een fantastisch mooi product.

9 de outubro de 2025

Beste Puckje,

Wat een super review! Wij zijn heel erg blij te lezen dat je zo tevreden bent over het product! Veel plezier ermee!

Classificada 3 em 5 estrelas

Keurig en overcomplete pakket.netjes…

Keurig en overcomplete pakket.netjes verpakt,maar prijs is ook zeer stevig

15 de outubro de 2025

Hallo,

Bedankt voor je eerlijke review!

Fijn om te horen dat het pakket zo netjes en compleet aankwam. We snappen heel goed dat de prijs stevig kan voelen, we stoppen veel kwaliteit en zorg in de Lightswing en in de verpakking, maar het blijft natuurlijk een investering. Hopelijk zal je er dan ook heel lang van mogen genieten!