Bij de plannen voor een kleine herinrichting van de woonkamer 'zaten' we met de locatie van de lichtpunten in het plafond. Lightswing kennen we al van een eerdere aankoop. Een blik in jullie webshop g... Ver mais
Mooie oplossing voor boven de eettafel, zo kan ik de tafel verplaatsen en de lamp meebewegen. Strak design. Installatie was makkelijk met online gebruiksaanwijzing. Je moet geen pauzes houden tussen... Ver mais
Snel opgestuurd, was goed verpakt, alles apart in zakje en doosje,Eerst zonder tussenring opgehangen, bleek toch te dicht bij het plafond te zitten i.v.m.beschadiging ,Ik vond het topspul waar over n... Ver mais
Goed degelijk product! Op een plekje wat lakschade maar daar komt een afdekplaatje op dus vond ik het niet nodig om te reclameren. Instructies via de qr code is goed doordacht alleen jammer dat i... Ver mais
François HaverSchmidtwei 2, 8914BC, Leeuwarden, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Zeer snelle levering, hele duidelijke montage instructies. En het belangrijkste: het product is mooi en doet wat het beloofd!

Resposta da Lightswing®
Heel blij mee met deze aankoop . Ze zijn wat prijzig maar zeker de moeiten waard.
Links of rechts kan nu kiezen waar wil dat mijn lamp blijft hangen. Ideale oplossing als niet wil verlengen met ouderwetse zelfklevende lijsten.
Een aanrader ook qua bezorging in de middag besteld de volgende dag was hij thuis bezorg . Netjes ingepakt !!!
Bedankt tik tok voor deze tip !!!

Resposta da Lightswing®
Snelle levering en bij vragen vrijwel gelijk antwoord (zowel telefonisch als per email)

Resposta da Lightswing®
Top kwaliteit! Zeer tevreden van. Gemakkelijk te instaleren en esthetisch zeer subtiel en mooi!

Resposta da Lightswing®
Hij doet wat het moet doen en ziet er netjes uit.

Prima product
Alleen tijdens de montage kwam ik erachter dat de schijf maar 3/4 draaide in plaats van 2 omwentelingen
Het was lastig om er achter te komen hoe dit hersteld kon worden
Maar dit zou makkelijk ondervangen kunnen worden met een juiste kwaliteit check

Resposta da Lightswing®
Heel fijn systeem, vooral voor iemand zoals ik die graag de meubels verplaatst om weer es een ‘nieuwe’ look te creëren 👌😁
Mooi design ook trouwens!

Resposta da Lightswing®
Mooi en slim systeem. Ons net nieuw gestuct plafond daar wil je natuurlijk geen gaten meer in boren. Dit systeem over het vierkante lichtpunt gemonteerd.(Wel vier gaten moeten boren omdat hij rondom een centimeter buiten de lasdoos valt) Heb wel de +/- 2,5cm afstandsring gebruikt om niet te dicht op het plafond te komen. Zou toch zonde zijn als bij het 360 graden draaien je een spoor trekt over je nieuwe stucwerk. Zonder die ring is het echt millimeterwerk en zou ik niemand aanraden.
Nu kan ik helemaal rond draaien en een goeie 90 cm in lengte variëren.(Bij deze 110 cm versie)
Het snoer, van de apart aan te schaffen lamp, monteer je direct aan een blokje wat je aan het uiteinde in het ophangsysteem steekt. Heb een extra blokje besteld om van de zomer makkelijk een andere lamp op te kunnen hangen zonder je hele ophangsysteem te hoeven veranderen. In 20 sec wissel je dan gewoon je lampen om door het blokje eruit en nieuwe blokje met nieuwe lamp erin te schuiven. Wat een gemak!!!
Enige vind ik wel dat ze de ophanging, qua doorhangen, sterker/steviger hadden mogen maken zodat hij niet door kan hangen.
Ik heb hem nu maar 75 cm uitgeschoven naar de lamp en dus 35 cm aan de achterkant, dan hangt hij net niet door. (Lamp is nog geen 1 kg en mag maximaal 2,5 kg wegen) Als ik hem verder uit schuif dan gaat hij echt wel doorhangen en moet je aan de achterkant een doorzichtige schroef uitdraaien richting het plafond om de arm zo weer waterpas te krijgen. dat gaan we dus niet doen om schade aan het nieuwe stucwerk te voorkomen. Ze leveren er wel een rond doorzichtig schijfje bij om er tussen te doen maar ook die drukt dan lekker in je plafond, gaan we niet doen. Alles hangt verder super sterk en stevig in een beton net gestuct plafond en ben er blij mee. Kunnen de tafel nu ruim verplaatsen en het lichtsysteem daar op aanpassen zonder moeilijk te doen. Heb voor de witte gekozen, valt niet op tegen zo'n wit plafond en komt je lamp er nog mooier uit.

Resposta da Lightswing®
Gewoon een handig systeem. Makkelijk te bevestigen en zit na maanden nog steeds goed. Ideaal, vooral als je je interieur nog wel eens verandert.

Resposta da Lightswing®
Top! Erg handig als je een tafel hebt die je wilt uitschuiven etc.

Resposta da Lightswing®
De lightswing werkt goed. Monteren op het plafond ging soepel. Maar het afdekplaatje krijgen we er met geen mogelijkheid op. Allemaal krassen op de schroefplaat en zelfs bloedende knokkels 🤣.

Resposta da Lightswing®
De swing is in de meeste uitgerekte stand eigenlijk niet goed te gebruiken (met een lamp van 1 kilo, ruim onder het maximum) omdat de standaard dan niet meer recht ten opzichte van het plafond hangt.

Resposta da Lightswing®
Geweldig concept!!! De kwaliteit van de swing is top...op 1 onderdeel na, en dat is de opbouw ring gemaakt van een broos soort plastiek. Ik moest een nieuwe bestellen omdat bij het aandraaien van de schroef deze stuk ging. In mijn optiek is het onderdeel een essentieel deel van de stevigheid van de constructie. Zonde!

Resposta da Lightswing®
Supersnelle levering en een fantastisch mooi product.

Resposta da Lightswing®
Keurig en overcomplete pakket.netjes verpakt,maar prijs is ook zeer stevig