Lightswing® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de plannen voor een kleine herinrichting van de woonkamer 'zaten' we met de locatie van de lichtpunten in het plafond. Lightswing kennen we al van een eerdere aankoop. Een blik in jullie webshop g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie oplossing voor boven de eettafel, zo kan ik de tafel verplaatsen en de lamp meebewegen. Strak design. Installatie was makkelijk met online gebruiksaanwijzing. Je moet geen pauzes houden tussen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel opgestuurd, was goed verpakt, alles apart in zakje en doosje,Eerst zonder tussenring opgehangen, bleek toch te dicht bij het plafond te zitten i.v.m.beschadiging ,Ik vond het topspul waar over n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed degelijk product! Op een plekje wat lakschade maar daar komt een afdekplaatje op dus vond ik het niet nodig om te reclameren. Instructies via de qr code is goed doordacht alleen jammer dat i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Decoração e Design de Interiores

Sobre Lightswing®

Bij Lightswing® draait alles om verlichting die met je meegaat. Je huis verandert voortdurend: een nieuwe tafel, een andere indeling of gewoon zin in iets anders. Met Lightswing® hangt je hanglamp altijd op de perfecte plek, zonder dat je hoeft te boren of kabels hoeft te verleggen. Je monteert het systeem één keer en vanaf dat moment kun je je lamp vrij bewegen zoals jij dat wilt.

Met Lightswing® creëer je direct meer vrijheid in je interieur. De Lightswing® Single en Twin geven je de ruimte om je lamp tot wel negentig centimeter te verplaatsen. Ideaal wanneer het lichtpunt net niet op de juiste plek zit. De Lightswing® Zero maakt het mogelijk om balklampen en lampen met meerdere lichtpunten soepel te draaien zonder extra gaten in je plafond. Zo pas je je verlichting eenvoudig aan iedere opstelling aan.

Onze producten combineren praktisch gemak met stijlvol Dutch Design. Ze geven je lamp een strakke afwerking en maken je interieur flexibeler dan ooit. Of je nu je eettafel verschuift, je woonkamer opnieuw inricht of een nieuwe sfeer wilt neerzetten, met Lightswing® heb je altijd controle over je verlichting.

Ontdek waarom zoveel klanten voor Lightswing® kiezen en ervaar hoe gemakkelijk en mooi verlichting kan zijn wanneer het echt met je interieur meebeweegt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en makelijk te monteren

Snel geleverd en makelijk te monteren.
Top service

7 de outubro de 2025

Beste Ronald,

Wat fijn om te lezen dat de Lightswing snel is aangekomen en dat de montage soepel is verlopen. Wij hopen dat je nog vele jaren zal genieten van de Lightswing.

Bedankt voor je fijne review!

De bezorging was goed

De bezorging was goed, maar de doos zit nog dicht. Omdat ik in november ga behangen en sauzen en mijn zwager de lightswing daarna gaat bevestigen. Kan ik nog geen beoordeling geven. Ik hoop dat alles goed is.

6 de outubro de 2025

Beste Bertha,

Bedankt voor je review! Fijn dat de bezorging zo spoedig is verlopen. Wij wensen je alvast veel succes met het onder handen nemen van de ruimte en hopen dat je veel plezier zal beleven van de Lightswing wanneer deze eenmaal hangt.

Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan we voor je klaar!

Het product werkt goed

Het product werkt goed, was snel geleverd, ben er blij mee

13 de outubro de 2025

Beste Vivian,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn erg blij te lezen dat je zo tevreden bent over ons product en dat de levering zo spoedig is verlopen. Wij hopen dat je nog vele jaren van de Lightswing zal genieten!

Beste Danielle,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te lezen dat de Lightswing zo snel zijn weg naar je heeft gevonden en dat alles goed te vinden was op de website. Hopelijk geniet je volop van de Lightswing!

Classificada 5 em 5 estrelas

Overzichtelijke website en de volgende…

Overzichtelijke website en de volgende dag al de levering. Super snel. Netjes een bevestigingsmail en factuur direct na het bestellen en daarna geïnformeerd dmv een track en trace code om je bestelling te volgen.

3 de outubro de 2025

Beste Caroline,

Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel verliep, van bestelling tot levering. We vinden het belangrijk dat het hele proces net zo netjes en snel gaat als het ophangen van de Lightswing zelf. Bedankt voor je mooie woorden!

Classificada 1 em 5 estrelas

Had verwacht dat er een lamp…

Had verwacht dat er een lamp meegeleverd zou worden wat niet het geval blijkt te zijn. Ze moeten dit toch echt duidelijker vermelden vandaar 1 ster.

1 de outubro de 2025

Goedendag,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze feedback met ons te delen!

We vinden het jammer om te lezen dat uw bestelling niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. De Lightswing wordt inderdaad zonder lamp geleverd en we begrijpen dat dat niet voor iedereen meteen duidelijk is omdat dit enkel in de product specificaties op de website wordt vermeld en niet wat prominenter op een andere plek. We zijn inmiddels bezig om de productinformatie op de website aan te passen zodat er duidelijker wordt vermeld dat de Lightswing zonder lampen wordt geleverd.

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen via support@lightswing.eu en dan helpen wij u graag verder!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tevreden maar het afdekplaatje klikte…

Tevreden maar het afdekplaatje klikte niet goed

1 de outubro de 2025

Beste Tineke,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent, al is het wel jammer te lezen dat het afdekplaatje niet helemaal goed klikte! Deze hoort natuurlijk mooi en stevig te sluiten, dus mochten wij je hier nog mee kunnen helpen, stuur dan gerust een berichtje naar support@lightswing.nl en dan helpen wij je graag verder!

Classificada 4 em 5 estrelas

De light swing was de oplossing voor…

De light swing was de oplossing voor onze tafellampen. Het enige wat niet helemaal duidelijk was de mal voor het boren van de gaten. Dit bleek in spiegelbeeld te zijn waardoor de doorgang van de draden aan de verkeerde zat en we nogmaals moesten boren. We hadden toen 8 gaten i.p.v. 4 maar deze vallen toch weg onder het plaatje dus dat was geen ramp. En dit had ook zo maar aan onze klusskills kunnen liggen.

25 de setembro de 2025

Beste Irma,

Wat fijn dat de Lightswing de perfecte oplossing bleek voor jullie tafellampen! En bedankt dat je de moeite nam om dit zo uitgebreid te delen. Jammer van het kleine booravontuur, maar goed om te horen dat het eindresultaat alsnog goed uitpakte!

Mochten wij nog ergens mee kunnen helpen, dan staan we voor je klaar!

Classificada 3 em 5 estrelas

Het systeem is super handig enkel t…

Het systeem is super handig enkel t werken met een stelvoetje kwam in t filmpje niet zo goed uit de verf. Door t stelvoetje moet je toch meer handelingen toepassen om de lampen te draaien. Op t filmpje leek t veel makkelijker.
Ik ben benieuwd of het na 10 jaar nog zo efficiënt is.
We gaan iig van t gemak dat je de tafel inclusief lichtbron kunt veranderen, genieten.

18 de setembro de 2025

Beste Jacuba,

Wat fijn dat je de Lightswing handig vindt, en dank voor je eerlijke opmerking over de stelvoetjes!

Op de video's is inderdaad niet gelijk te zien dat er gebruik wordt gemaakt van stelvoetjes om de Lightswing goed in balans te houden. Het klopt dat deze eerst losgemaakt dienen te worden, voordat de lampen verplaatst kunnen worden. Wij nemen deze feedback zeker mee en wij waarderen dat je de tijd hebt genomen deze uitgebreide review te schrijven.

Wij wensen u nog vele jaren plezier van de Lightswing!

Snelle en nette bezorging

Snelle en nette bezorging

24 de setembro de 2025

Beste John,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de levering zo super is verlopen, hopelijk ben je inmiddels flink van de Lightswing aan het genieten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goeie en makkelijke montage handleiding

23 de setembro de 2025

Beste Jan,

Wat fijn dat alles zo vlot verliep. De Lightswing hoort inderdaad makkelijk te installeren te zijn, zodat je snel kunt genieten van het resultaat. Bedankt voor je reactie!

Mooi systeem

Mooi systeem, snelle levering en eenvoudige montage

15 de setembro de 2025

Beste Bas,

Bedankt voor je review!

Mooi om te horen dat het systeem bevalt en dat de installatie zo eenvoudig ging. Hopelijk ben je fijn aan het genieten van de Lightswing!

De LightSwing is perfect in kwaliteit en SUPER service

De LightSwing is perfect in kwaliteit. Wij zijn er zeer blij mee. Gekocht via de Gamma. Er bleek echter een artikel (opbouwring) niet in de verpakking te zitten. Gebeld met LightSwing. Uitgelegd wat we miste, de zeer vriendelijk dame zei meteen dat het onderdeel opgestuurd werd. De dag erna was het onderdeel thuis opgestuurd. Wat een SUPER service. Zeer tevreden. Onze complimenten!!

2 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Beste Patrick,

Bedankt voor je warme woorden en complimenten! Je review heeft een glimlach op onze gezichten getoverd, bedankt dat je tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven!

Superproduct!

De swing kwam prachtig verpakt en snel aan! Met de duidelijke instructies en verschillende bevestigingsmogelijkheden hing de lamp vrij snel. Eindelijk een mooie en stevige oplossing zodat de lamp tussen onze balken wel boven de eettafel hangt! Superblij mee!

22 de setembro de 2025

Beste Bente,

Dankjewel voor je uitgebreide reactie! We weten hoe lastig het kan zijn met balken in het plafond, dus extra fijn dat de Lightswing hiervoor de perfecte oplossing is!

Heel veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel enkel als dubbel zijn super

We hebben beide systemen hangen en ze zijn super. Mooi en handig.

15 de setembro de 2025

Beste Luuk,

Wat leuk om te horen dat jullie beide systemen hebben hangen!
Fijn dat ze zo goed bevallen, mooi én handig: precies waar we naar streven!

Bedankt voor je reactie en veel plezier met de Lightswing!

Mooi functioneel

Ontzettend fijn product wat er, mooi uitziet en heel handig boven de eettafel te gebruiken is.

11 de agosto de 2025

Beste Ellen,

Dankjewel voor je review! De eettafel is vaak het hart van het huis en we vinden het geweldig dat de Lightswing daar voor jou zo’n fijne plek heeft gekregen. Heel veel plezier ermee!

Een fijne probleemoplosser

Een fijne probleemoplosser! Zit je lichtpunt niet op de juiste plek? Geen probleem voor Lightswing. Ook bij ons zat de centraaldoos niet juist maar met het monteren van een 110cm Lightswing hangt de lamp wel zoals het hoort boven de tafel. Fijn!

18 de setembro de 2025

Beste Leon,

Wat een mooie omschrijving: een probleemoplosser, dat is precies wat we voor ogen hadden! Nu hangt de lamp toch netjes boven de tafel, ongeacht waar de centraaldoos zit. Bedankt dat je dit deelt en heel veel plezier met je Lightswing!

mooi product

heel fijne wijze van instructie die me erg geholpen heeft. heb 2 kleine schroefjes over die ik niet kan plaatsen helaas

16 de setembro de 2025

Hallo!

Bedankt voor je review en wat fijn dat de instructie je goed geholpen heeft!

De losse schroefoogjes zijn voor een eventuele extra kabel aan een lamp, niet de stroomdraad maar bijvoorbeeld een staalkabel of touw die aan sommige hanglampen zitten. Als dit niet aan je gekozen hanglampen zit, dan klopt het inderdaad dat deze schroefjes overblijven!

Wij wensen je heel veel mooie momenten onder je Lightswing!

Classificada 2 em 5 estrelas

Mooi design maar niet doordachte bevestiging

Het is een handig systeem, maar de montage is helaas niet goed doordacht. Het afdekplaatje dat de schroeven zou moeten verbergen sluit niet goed aan en voelt fragiel aan. Ook de bevestiging van de lightswing zelf is problematisch, vooral wanneer je deze aan een gipsplafond wilt monteren. De bijgeleverde videohandleiding biedt bovendien onvoldoende informatie voor installatie op een gipsplaatplafond.

25 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Beste Rick,

Bedankt dat je de moeite neemt dit zo uitgebreid te beschrijven. Jammer dat de montage niet helemaal soepel verliep en dat het afdekplaatje niet naar wens was. Bij een gipsplafond kan de installatie inderdaad wat lastiger zijn, omdat het plafond minder draagkracht heeft.

Mochten wij je nog kunnen helpen bij de installatie op het gipsplafond of met het afdekplaatje, zou je dan contact met onze klantenservice willen opnemen? We staan graag voor je klaar om samen nog even verder te kijken!