Lampen bestelt en waren snel binnen, het bleek voor ons niet het juiste formaat en de juiste kleur licht. We hebben daarover gemaild kregen gelijk reactie. De lampen zijn vervolgens thuis netjes... Ver mais
Correct en snel geholpen door Peter. Ik had een bestelling geplaatst, maar ontving geen bevestiging of track-en-trace. Uiteindelijk bleek dat ik de bestelling had gedaan met het e-mailadres en de naa... Ver mais
Limarisa is een familiebedrijf uit Den Haag dat in samenwerking met gerenommeerde designers luxe verlichting en Art Deco creaties biedt. Onze collecties combineren chique en moderne ontwerpen met betaalbare prijzen, waardoor ze perfect zijn voor wie stijl en elegantie in huis wil halen. De grootste en meest uitgebreide Japandi collectie van Nederland. Wij belonen niemand om een goede review te schrijven!
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Erg leuke lampjes met meer mogelijkheden dan ik vooraf dacht. Ze moesten van uit China komen dus het duurde even. Maar nu dan toch binnen en aan de muur. Het was 5 sterren geweest als ze ook buiten hadden gekund. Maar dit is ook prima!

Resposta da Limarisa
We hebben daarover gemaild kregen gelijk reactie.
De lampen zijn vervolgens thuis netjes opgehaald en ons geld hebben we gewoon weer retour gekregen.
Goeie service, mooie lampen helaas alleen niet passend bij ons.

Resposta da Limarisa
Er waren problemen met de levering ,nl,bestelling was niet aangenomen en heb toch een nieuwe lamp gekregen .Een heel correcte service en altijd kreeg ik een antwoord. De lamp is echt heel mooi .
Mvg Lieve

Resposta da Limarisa
Mijn lamp kwam tot twee keer toe gebroken aan. Ik ben fijn en netjes te woord gestaan. Na de eerste keer werd kosteloos vervanging gestuurd. Toen deze ook kapot was, heb ik mijn geld retour gekregen. De lamp was gewoon lastig vervoerbaar en we hadden pech.

Resposta da Limarisa
Prima service en zeer mooie kwaliteit !
Echt een toevoeging in je woonkamer

Resposta da Limarisa
Onlangs de Tiffany hanglampen besteld en geleverd. Lampen zien er prachtig uit. Fantastische service en snel antwoord op vragen. Tevreden klant.

Resposta da Limarisa
Correct en snel geholpen door Peter.
Ik had een bestelling geplaatst, maar ontving geen bevestiging of track-en-trace. Uiteindelijk bleek dat ik de bestelling had gedaan met het e-mailadres en de naam van mijn man, waardoor het lastig te traceren was. Peter heeft veel tijd gestoken in het uitzoeken hiervan. Gelukkig is alles netjes opgelost en kunnen wij binnenkort genieten van de mooie lampjes.

Resposta da Limarisa
Artikel ontvangen, was totaal niet als omschreven. Contact opgenomen met de dienst na verkoop en ik heb zeer snel het correcte product ontvangen.
Goede service van Peter. Reageert snel op mails.

Resposta da Limarisa
Pure oplichterij. Lamp besteld en komt 2 wk later dan verwacht. Geinporteerd uit China. Dat zie je dan aan het product zelf ook aan alles. Plastic fantastic! Een tot twee dagen dagen na blijkbaar de juridisch tijd retour gestuurd en dat werd niet geaccepteerd. Echt bestel hier niet!!!
Ik kan de reactie bevestigen dat ze uiteindelijk het aankoopbedrag hebben teruggestort.

Resposta da Limarisa
Heel fijn geholpen en mijn probleem opgelost.
Netjes oplossing gezocht en mij netjes geholpen.

Resposta da Limarisa
Het lampje was kapot, teruggestuurd en zelfs de retourzending is door Limarisa betaald, prima en snelle reactie en service

Resposta da Limarisa
Veel contact gehad met Peter , heb ik ervaren als een zeer behulpzame en betrokken persoon.
snelle reactie op je vragen , en komt indien nodig met goede oplossingen. Contact voelde als thuiskomen , een van de weinige waarbij je voelt dat hij zeer betrokken is bij het bedrijf. Ik zou zeggen bekijk alle reviews en je weet genoeg. Carlo

Resposta da Limarisa
Vlotte levering en duidelijke communicatie bij vertraging. Eén lamp bleek defect maar werd zonder problemen en persoonlijk omgeruild. Goede service.

Resposta da Limarisa
De klantenservice was heel goed, ik kreeg duidelijk antwoord maar niet van eerste keer, de bestelling duurde lang eer ze er was maar uiteindelijk goed aangekomen en goede opvolging van klantendienst. De lampen zien er heel mooi uit, ophangen is voor in ons nieuwe huis hopelijk zijn ze zo goed als ze eruit zien.

Resposta da Limarisa
Zeer goede service! Reageren snel en vriendelijk.

Resposta da Limarisa
Ik heb de tuinverlichting gisteren ontvangen, binnen 10 minuten alles geplaatst en het werkt uitstekend! Prima geregeld dus ik heb vandaag nog een bestelling gedaan.

Resposta da Limarisa
Het duurde even voordat de lamp hing (ligt wellicht ook een beetje aan mijn skills) maar het was de moeite dubbel en dwars waard. Super mooie lamp (Tiffany hanglamp)! Maar wat ook belangrijk, en enorm onderscheidend is, is de klantenservice van dit bedrijf. Wat een snel, persoonlijk en behulpzaam contact. Ik heb dit zo nog niet eerder meegemaakt.
Ik zal zeer zeker nog eens bij dit bedrijf bestellen!

Resposta da Limarisa
Goede communicatie en een garantiegeval is perfect afgehandeld. Zeer aan te raden.

Resposta da Limarisa
Ik had wandlampen besteld, maar helaas pasten ze toch niet zo goed bij onze tuin. Limarisa heeft mij via de mail heel netjes te woord gestaan en snel gehandeld bij het retourproces. Alles was duidelijk en prettig geregeld. Erg fijne service!

Resposta da Limarisa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.