Lindnerco Opiniões 31

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag köpte en vinkylare, som man sticker in i flaskan. Tog det mest som ett skämt, men värt att pröva. Det visade sig fungera utmärkt. Vi har ju flera flaskor som vi inte förvara i vinskåpet. Plötslig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vinöppnaren fungerar perfekt. Inga trasiga korkar med kork i vinet längre. De trögsta korkar kommer nu upp med ett litet ljud. Öppnaren dessutom snygg och passar bra som present när du blir bjuden he... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en vinkylare den 3 December, idag, den 13 Januari har den fortfarande inte kommit... Fick ett mail den 11 December att dom "inte kunde leverera pga felaktig adress", dom fick adressen igen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi dricker både vitt och rese ganska kallt. Den här kylaren är både vacker och effektiv. Vi har redan använt den flera gånger och den fungerar perfekt

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

31 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Perfekt vinkylare

25 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag köpte en vinkylare, minns inte när är i Frankrike nu

Det visade sig fungera utmärkt. Vi har ju flera flaskor som vi inte förvara i vinskåpet. Plötsligt kan vi ta fram dem i rumstemperatur, men på bara några minuter svalnar vinet och blir utsökt gott.. Varmt tack för en smarrt och effektiv idé.

15 de janeiro de 2026

Vinöppnaren fungerar perfekt

Vinöppnaren fungerar perfekt. Inga trasiga korkar med kork i vinet längre. De trögsta korkar kommer nu upp med ett litet ljud. Öppnaren dessutom snygg och passar bra som present när du blir bjuden hem till någon

25 de março de 2026

Väldigt trevlig kundtjänst

Väldigt trevlig kundtjänst. Reah på kundtjänst kontaktade mig då leveransen dröjde för att kontrollera om jag fått varorna. De anlände någon dag senare och jag är mycket nöjd.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Snygg och stilren.

Snygg och stilren.
Mycket lätthanterlig och smidig att förvara.
Dock lite svårt att skära upp folien, vilket iofs kan bero på mitt eget handhavande 😉

16 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

perfekt

Stilren design och enkel att använda. Fungerar riktigt bra till både vitt vin och rose

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Retur, svindel

Skulle returnere varen da jeg angret på kjøpet. Betalte 300 kr for returen. Lindner & co besvarte ikke på Postens henvendelser. Slik at varene ikke kom frem. Fikk mail av posten at denne leverandøren aldri svarer på deres henvendelser. Se også deres spesielle returpolitikk på deres nettsider. I tillegg mente de at de nå hadde byttet returadresse....
Nå har Klarna vært inni saken da jeg har nektet å betale produktet. -Og basert på tilbakemeldingene og dokumentasjonen, har de landet på at dette skal gå i min favør, Så Lindner & Co får ikke betalt for varene. Heldigvis. Leverandører av dette slaget bør boikottes!

5 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.