Lindtchocolaterie Opiniões

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

9 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Je bestelt lekkere Lindor…

Je bestelt lekkere Lindor chocoladebonbons, koerier zet ze buiten onoverdekt in de regen en de zon.Dat komt ze niet ten goede.Ik was gewoon thuis en de gevraagde handtekening is niet gegeven omdat er niet is aangebeld.En nu doet LINDT Benelux moeilijk terwijl deze fout niet bij mij ligt.

12 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lindt chocolade website is oplichting

Koop niet op de website van Lindt Chocolade deze is zeer misleidend!!
De getoonde prijzen zijn absurd hoog en zelf met een zogenaamde korting is prijs nog hoger dan de adviesprijs in de winkel. Voorbeeld 1kg Lindor gemengde chocolade zou nu op de website in de aanbieding zijn van €37,95 voor €30,39.. mooie aanbieding denk je dan....dus niet gewoon bij ah nu ook in de aanbieding van €29,99 voor €20,99!! Hoe dan....je wordt gewoon opgelicht

8 de maio de 2025

Enorme teleurstelling

Vorig jaar november kerstpakketten besteld. Deze kreeg ik netje op tijd alleen er waren er 4 te weinig. Ik heb zelf de bestelling niet gecontroleerd, dus dat ik op de dag van uitdelen hier achter kwam is ook mijn fout. Fouten maken kan altijd alleen los het netjes op. Ik houd het kort maar na 10x gebeld te hebben en diverse mails heb ik de missende pakketten pas op 9 januari 2025 ontvangen. Dit is verre van oké want het waren adventkalenders, mosterd na de maaltijd. Ik vind het echt heel slecht afgehandeld en elke mail met excuses beginnen en er niet na handelen heeft dan ook geen waarde meer. Heel erg teleurstellend!

2 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte oplossing.

Een bestelling van 2 kilo chocolade Lindt Linder ontvangen met nog 2 maanden te gaan tot vervaldatum. Dit betekent dat ik verplicht wordt om stevig door te eten om niet over die datum te geraken. Klacht bij Lindt neergelegd, in eerste instantie geen acties op mijn klacht. Drie weken later bericht dat er een nieuwe partij chocolade onderweg was, oude partij hoeft niet retour.
Prima opgelost door Lindt, complimenten.

30 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Op site HELAAS

Op site : voor 22uur besteld, volgende dag in huis.
NIET DUS , erg teleurstellend, want het was voor een verjaardag :( :(

22 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Jammer dat de goede smaken telkens uit…

Jammer dat de goede smaken telkens uit het assortiment worden gehaald. Het vraagt haast om een aankondiging, zodat klanten ze even snel in kunnen slaan voordat ze nooit meer te koop zullen zijn. Bij navraag krijg ik telkens te horen “dat die smaak het gewoon niet zo goed deed.”

Onzin, want zo afwijkend zijn mijn smaakvoorkeuren helemaal niet en al mijn vrienden vinden die smaken ook heerlijk.

24 de agosto de 2023
logótipo da Lindtchocolaterie

Resposta da Lindtchocolaterie

Beste Lin Da, dank voor uw review en vervelend om te horen dat uw favoriete smaken uit het assortiment zijn. We proberen altijd een zo'n relevant mogelijk assortiment te hebben, door het toevoegen van nieuwe smaken en helaas ook door het verwijderen van smaken die minder goed lopen. Hopelijk vindt u een nieuwe favoriet in ons uitgebreide assortiment.
Groet,
Lindt Benelux

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice: geen respons.

De chocolade is wel ok, al is het over het algemeen extreem zoet. Bij bestelling ging er blijkbaar iets mis, want ik kreeg geen bevestigingsmail. Betaling via iDEAL is natuurlijk wel afgeschreven. Op vragen via e-mail is geen enkele response gekomen (nu ruim twee weken verder). Waardeloos.

1 de março de 2021