Linenclothing Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lækre vinter hørbukser, købt som julegaver til min søn. Købte både i hv... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trøjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tøj er virkelig imponerende, og stoffet er så behageligt at have på. Jeg kan va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hørtøj af høj kvalitet. Vi værdsætter godt Dansk Design og lægger stor vægt på at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hørtøj er lavet af blødt og behageligt hørstof, der er designet til at være både stilfulde og behagelige at have på. De er perfekte til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer på at levere topkvalitet til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres køb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi håber, at du vil tjekke vores hørtøj ud og opleve den samme glæde ved at bære dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙️ https://linenclothing.dk/

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 12% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

PERFEKTE BUKSER

Virkelig gode og behagelige hørbukser, som jeg allerede er begyndt at bruge nu! De er den perfekte tykkelse, så man kan både bruge dem om vinteren og om sommeren!

29 de março de 2023

Resposta da Linenclothing

Vi er glade for at høre du kunne lide dine bukser Clara:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækreste hør-bukser design og pasform…

Lækreste hør-bukser design og pasform EVER - og perfekt til foråret! Virkelig glad for bukserne, kommer helt klart til at købe mere herfra!:)

22 de março de 2023

Resposta da Linenclothing

Vi er meget glad for de søde ord Kasper! For design og vores pasform er nemlig noget vi ligger meget vægt på. Vi håber du er glade for din bukser, God dag til dig:)

Købte hørbukser

Købte hørbukser - levede op til forventningerne, passede i størrelsen og hurtig levering.

28 de fevereiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Tusind tak for din søde anmeldelse Iben!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert tøj og super god kommunikation…

Lækkert tøj og super god kommunikation mellem kunde og personale

24 de fevereiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Hey Max vi er glade for at se du har oplevet god kundeservice hos os. Det er nemlig noget af det vi prioriterer højst sammen med høj
kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Modtog pakken allerede efter 2 dage:))

Modtog pakken allerede efter 2 dage, og de klargjorde varen og sendte den afsted efter 4 timer fra da jeg placerede min ordre. MEGA god service, og bukserne var pisse lækre og god kvalitet! Anbefaler meget!

16 de fevereiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Mega fedt at høre du var glad for dit køb, vi håber du kommer tilbage igen snart

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og kvalitet!

Jeg købte et par Hørbukser fra dem og lad mig bare sige dette: super god kvalitet, og lækker service.
- klar anbefaling herfra!

7 de fevereiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Vi er glade for at høre du kunne lide dine bukser mads.
Mvh. Benjamin fra Linenclothing

Det er super fint : )

Super fine bukser købte 2 par for 500kr klager bestemt ikke. Kvalitet er i top og jeg fik det på kun 3 dage. Super tilfreds

23 de janeiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Det er godt at høre at du er blevet glad dine bukser. God Kvalitet og God service er netop noget vi prioriterer meget Højt, så vi er glade for at høre at dette også var dit indtryk. Tak for din anmeldelse ;)
Mvh. Linenclothing.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte et par til mig og min bror

Så de kørte et tilbud hvis man købte 2 par for 500kr.
Derfor købte jeg et par til mig og min bror, vi er begge meget glade for bukserne og har ingen klager!

11 de janeiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Hey først og fremmest tak for dit køb. Men du skal også takkes for at gide at bruge din tid på at anmelde os. Det betyder meget for os. Og det rigtigt vi kører lige nu tilbud på 2 hørbukser, hvor man kan få dem for kun 500 med gratis levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

mega fede bukser og super service klar…

mega fede bukser og super service klar anbefaling herfra

7 de janeiro de 2023

Resposta da Linenclothing

Hej Tristan. Vi er glade for at høre du var glad for bukserne og vores service. Kvalitet og god service er noget vi vægter meget på her hos Linenclohting, så det er vi meget glade for at høre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Min kæreste blev vildt glad for…

Min kæreste blev vildt glad for bukserne. De er behagelige at have på og shoppen havde meget hjælpsom kundeservice :) Tak for et par fede bukser!

Resposta da Linenclothing

Det glæder os at høre, at din kæreste er glad for bukserne og at de er behagelige at have på. Vi er også glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi håber, at du vil anbefale os til andre og vende tilbage til os igen i fremtiden. Tusind tak for at du valgte at handle hos os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fedt produkt og hurtig levering

Jeg fik et par fede bukser og de kom indenfor 2 dage , meget tilfreds

Resposta da Linenclothing

Tak for din anmeldelse Hjalte! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine nye bukser og at du modtog dem inden for få dage. Vi håber, at du vil nyde dine bukser.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse, men forvirrende størrelser.

Deres størrelser er en smule forvirrende, men jeg endte med at få den helt rigtige størrelse. Ellers virkede forløbet strømlinet, proffesionelt og nemt når man tænker på at det er en ny virksomhed.

Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Linenclothing

Tak for din anmeldelse og for din tålmodighed med størrelsesforvirringen. Vi er glade for at høre, at du fandt den helt rigtige størrelse, og at du følte, at processen var strømlinet, professionel og nem. Vi har faktisk en størrelse guide hvor man kan se hvilken størrelse som vil passe en selv bedst - den kan du tjekke inde på hjemmesiden under produktbeskrivelse. Det er ellers godt at høre, at du vil anbefale os, og vi håber at du vil fortsætte med at handle med os i fremtiden.

Mvh. Linenclothing.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais