Wat een geweldige eigenaresse! Ik voelde mij helemaal op mijn gemak, kreeg super advies, eigenaresse naam alle tijd en luisterde. Met 2 sets rijker ben ik dolblij huiswaarts gegaan. Ik kan deze... Ver mais
Ik heb ondanks dat ik de bestelde bh retour heb gestuurd wel een hele goede shopervaring gehad bij Lingeriebym. Het ging snel, de bh was prachtig ingepakt in een brievenbuspakje met Nederlandse wa... Ver mais
Artikel is top, ook een mooie verpakking en een prima levertijd!!
Lingerie By M biedt zowel in haar fysieke winkel als online webshop een breed assortiment aan luxe lingerie van topmerken als Prima Donna, Lisca, Marie Jo, MiracleSuit, Sloggi, TenCate, Triumph, Elomi, Sunflair, en Olympia. Met onze stijlvolle collecties in de nieuwste kleurentrends en ons toegewijde team, verzekeren we u van persoonlijke aandacht en deskundig advies. Ons doel is het perfecte lingerie setje voor u te vinden, zodat u tevreden en met vertrouwen geniet van uw aankoop bij Lingerie By M.
Heerbaan 170a, 6566 EV, Millingen aan de Rijn, Holanda
Wat een geweldige eigenaresse!
Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen, zo veel persoonlijke aandacht heb ik nog nergens ervaren. Dank hiervoor. Jullie zijn een vaste klant rijker.

Resposta da Lingerie By M
Had de verkeerde bh besteld.moest geruild worden als dat kon en dat kon.opgestuurd en binnen paar dagen de goede bh.zonder problemen.top in 1 woord

Resposta da Lingerie By M
Afgelopen zaterdag een bikini besteld, zag ik dat mn adres verkeerd stond. Gebeld en get adres werd gelijk gewijzigd en paar minuten kreeg ik een mailtje dat de bestelde bikini verstuurd is. Diezelfde avond een ander bikinibroekje besteld, maat groter, omdat ik over de maat twijfelde. Vandaag mn bikini ontvangen en zit goed, broekje ook. Heb de winkel gebeld om mn bestelling van mij bikinibroekje te annuleren. Dat was geen probleem.
Service, bereikbaarheid super en zeer aardig. Deze winkel is zeker een aanrader.
Tot de volgende bestelling
Gr. Gabrielle Lindhout

Resposta da Lingerie By M
Heel snel verzonden en een leuke aanbieding! Bedankt!

Resposta da Lingerie By M
Bezorging met brievenbuspakje binnen 24 uur. Goed verpakte, mooie bh.

Resposta da Lingerie By M
Keurig binnen termijn en goed verpakt alles afgeleverd.

Resposta da Lingerie By M
Snelle verzending prima kwaliteit alles heel fijn verpakt

Resposta da Lingerie By M
Prachtige lingerie met snelle levering en attente verkoper.

Resposta da Lingerie By M
Hierbij wil ik Lingerie By M complimenteren met de vlotte correspondentie en duidelijke, klantvriendelijke afhandeling van een BH met productie fout. Inmiddels draag ik mijn vervangen BH met veel plezier.

Resposta da Lingerie By M
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.