Liseborg Opiniões 91

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte deres akustikpaneler. Det ene panel var dog skåret lidt skævt, jeg skrev til dem og dagen efter beklagede de og sendte straks et nyt panel afsted. Så super produkter, hurtig levering og kun... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ganske fint produkt, men der er plads til forbedring på kundeservice/ekspedering. Vi bestilte vores vare slut november 2024 og hørte intet efter ordrebekræftelse. Et par uger efter skrev vi og spurg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi bestilte 2 stk "Angle shape" paneler til kontoret. Vi valgte dem i stor format så levering blev med fragtmand. Vi modtog varen hurtig, dog i en lidt anden form end hvad der vises på hjemmesiden. E... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte 19 stk. folie til køkkenlåger skåret på mål. Leverancen kom hurtigt, fornuftigt pakket ind og med en vejledning i anvendelsen af vådpåføring af folien. Meget fint. Alt passede efter mine... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Kundeservice i topklasse

Så super produkter, hurtig levering og kundeservice i topklasse👍🏻

27 de janeiro de 2026

Tager hånd om fejltagelser

Vi modtog varen hurtig, dog i en lidt anden form end hvad der vises på hjemmesiden. Efter at have gjort opmærksom på dette modtog vi 2 nye leveret til os med ekspress fragtmand dagen efter. De er fuldt ud som forventet. Respekt for hurtigst muligt at rette op på fejl.

23 de janeiro de 2026
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Firmaet sender ikke varerne og reagerer ikke

Firmaet sender ikke varerne, og de reagerer ikke ved henvendelser. Jeg bestilte en kniv og nogle blade til kniven den 7. april 2025. De skrev: Hej mette! Vi er ved at gøre din ordre klar til afsendelse. Vi giver dig besked, når den er blevet sendt. Den 12. april 2025 skriver jeg til dem, om min ordre er blevet forputtet. Intet svar. Jeg ringer til dem den 15/4 2025 og der er en mand, der siger, at han vil undersøge ordren, og så vende tilbage. Det gør han ikke. I går den 22/5 skrev jeg igen til dem, men har intet hørt. Så i dag den 23/5 2025 laver jeg så denne anmeldelse

23 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais